Recept crna rotkva - Zadar

nedjelja , 13.01.2019.

Crna rotkva










Dating Site: Recept crna rotkva






Kao rezultat njegove dugogodišnje upotrebe kao lijek za probavne probleme,crna rotkva je postala predmet nekih istraživanja. Ova bilkja bi zbog svojih zdrastvenih prednosti mogla zariditi čak i status superhrane. Nakon toga ovaj napitak možete koristiti kao sirup protiv kašlja,tri puta dnevno.



recept crna rotkva

Gdje pronaći crnu rotkvu Unatoč svim znanjima o čudesnim zdravstvenim prednostima crne rotkve ovo povrće je veoma teško naći u obirnim trgovinama. Osim toga povećao se nivo dobrog kolesterola. Napomena : Ne biste trebali davati ovaj napitak djetetu mlađem od godinu dana i isto tako ukoliko imate problema sa jetrom i bubrezima ne biste trebali koristiti ovaj napitak.



recept crna rotkva

Crna rotkva - Crna rotkva sadrži vitamin C,glucoraphasatin i još mnogo druge spojeve koje imaju pozitivne učinke na zdravlje.



recept crna rotkva



LEK IZ PRIRODE: ROTKVA ČISTI ORGANIZAM
Uportrebljava se i lišće crvene rotkve,bilo za kulinarske ili zdravstvene svrhe. Crna rotkva sadrži vitamin C,glucoraphasatin i još mnogo druge spojeve koje imaju pozitivne učinke na zdravlje. Osim toga, znanstvenici su otkrili da lišće crne rotkve ima veća antioksidativno djelovanje nego sama crna rotkva. Sačekajte nekoliko sati da se sok i crne rotkve pomiješa sa medom. Crna rotkva ljekovitost Lišče crne rotkve je takođe jestivo i pruža ljekovitost U 2009 godini tim znanstvenika je objavio studiju u časopisu Žurnal funkcionalne hrane koji pokazuju da nema samo crna rotva detoksikacijska svojstva,nego i njezino lišće. Također, trudnice i dojile bi trebale izbjegavati korištenje više od uobičajene količine ove hrane kako bi ostali na sigurnoj strani. Takođe se surova crna rotkva dodati u blender ćime se može napraviti sok od crne rotkve. Kada masna hranu uđe u naša crijeva,žućni mjehur poboljšava probavu masti i proteina.

[Hot matorke srbija|Buffy dating|Gay dating aachen]






Oznake: crna, rotkva

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.