....HEAD...

ponedjeljak, 03.07.2006.

Tko je Head?

Head Brian Welch. Malo tko zna za njega. samo poneki numetalac.

Pravo ime mu je Brian Phillip Welch. Rođen je u Torrance u Kaliforniji. Već je kad je bija mulac počeja oponašat stilove poznatih gitarista. U srednjoj školi je upoznao Munkya, drugog gitarista Korna. Stalno su vježbali, učeći jednog drugog stilovima i tehnici. Skupa su svirali 18 godina. ZAto mogu uskladit gitare tako dobro. Munky je otišao svirat u grupu LAPD, a Head je stalno bija s njim na turnejama i pio njihovo pivo..pa su ga pozvali da s s njima svira. Alkohol i droga su bili tema njegovog života. Puno nezgodnih stvari mu se desilo. Npr, kad se napio sa Fred Durstom, pa mu je Fred napravio tetovažu ˝Horn˝ umjesto Korn. Također se ne sjeća snimanja spota Got the Life jer su bili neki tulumi..hehe
Head ga zovu, on kaže zato jer ima veliku glavu. Oženio se i ima kćer. Nije htio svirati na koncertima kad mu je žena bila trudna.
Neznan je li tko primjetio, ali na svakom Kornovom koncertu ili na svakom Kornovom spotu, Head je uvijek izgledao kao..nezadovoljan..nezainteresiran..osim kad se napije ili nadrogira.
Kap koja je prelila čašu je bila kada je jedanput ušao u kčerinu sobu, a ona je pivala Kornovu pjesmu A.D.I.D.A.S...što znaći ˝All Day I Dream About Sex˝.....
Počeo je pomalo razmišljat o sebi..i drugima..i o Bogu

03.07.2006. u 12:06 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

...head rastura...





Image Hosted by ImageShack.us

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
HeadToChrist


Ne širim propagandu...nego da vec potaknem ljude na razmišljanje, gdje je smisao postojanja a gdje da ga ne traze...

Ivan 15:16

Vi mene ne izabraste, nego ja vas izabrah, i postavih vas da vi idete i rod rodite; i da vaš rod ostane

Otkrivenje 3:11


I vidjeh: nebo otvoreno- i gle, konj bjelac, a na nj sjeo On, zvani Vjerni i Istiniti, a sudi i vojuje po pravdi; oči mu plamen ognjeni, na glavi mu mnoge krune; nosi napisano ime kojeg nitko ne zna doli on sam; ogrnut je ogrtačem krvlju natopljenim; ime mu: Riječ Božja.

fancy...