HDZ ZAGVOZD

srijeda, 28.11.2007.

Pobjeda HDZ-a

Hrvatska demokratska zajednica pobjednica je parlamentarnih Izbora 2007.godine. Hrvatski narod u zemlji i inozemstvu je tako odlučio. Vođa i strateg ove velike pobjede je predsjednik HDZ-a dr.Ivo Sanader koji će tako ponovo postati hrvatski premjer.HDZ je osvojio 66 mandata, dok je drugo mjesto pripalo SDP-u koji ima 57 zastupnika budućeg saziva Sabora. Ostale stranke osvojile su znatno manje zastupničkih mjesta i sve se mogu smatrati izbornim gubitnicima. Najveća i najbolja hrvatska stranka HDZ znala je i kod stvaranja hrvatske države i danas okupiti hrvatski narod da glasa za one koji će je uspješno voditi prema zacrtanom programu usmjerenom na boljitak svekolikog hrvatskog korpusa od Vukovara preko Zagreba do Dubrovnika.Svoj hrvatski narod u Bosni i Hercegovini nije zaboravila, kao neke druge stranke u prvom redu SDP. Kad su Hrvati Bosne i Hercegovine došli braniti Hrvatsku kad je bila napadnuta nisu joj današnji, a i duboko se nadam budući oporbenjaci zabranili da brane Hrvatsku. Danas bi im zabranili glasovanje za izbor zastupnika u hrvatski Sabor.
Glasači općine Zagvozd su opet pokazali da dobro razumiju tko im može donijeti prosperitet i blagostanje, a to je HDZ i doktor Ivo Sanader.Kada se 1990.godine zavijorio barjak crven, bijeli i plavi na zagvoškoj općini znali su Hrvati ovog kraja da je došao kraj njihovim mukama,vječnog iseljavanja,šikaniranja i progonjenja sa svojih stoljetnih ognjišta. Niti rat niti vječne optužbe na račun svih hrvatskih vlada osim one od 2000.do 2003. godine nisu mogle promjeniti volju zagvoškog čovjeka da prepozna onu stranku i čovjeka koji će hrvatski narod voditi pravim putem.Zato su Zagvožđani od 1990. godine uvijek i samo znali za jednu stranku i jednog čovjeka HDZ i doktora Franju Tuđmana , a poslije njegove smrti doktora Ivu Sanadera. Zagvozd je od obične zabiti tamo iza Biokove postao mjesto koje se danas prepoznaje po mnogo čemu što ga otvara svijetu kao odredište i mjesto u koje putnik namjernik rado dođe, a kako stvari stoje to će u skoroj budućnosti kad se završi autocesta, te tunel kroz Biokovo biti mjesto na raskrsnici puteva sa izgrađenom infrastrukturom kao svako mjesto Zapadne Europe kojoj i ova HDZ-ova vlast teži da se priključi. Ljetni kazališni festival pod nazivom „Glumci u Zagvozdu“ proslavio je i predstavio Zagvozd u najljepšem svijetlu. Kako njegove ljude i običaje njihovu neobičnu gostoljubivost, prepričavaju hrvatske glumice i glumci i uvijek i iznova poručuju „opet ćemo iduću godinu s radošću i veseljem doći u Zagvozd“.
S pravom danas nakon 17 godina od stvaranja države Hrvatske može naš narod osjetiti i vidjeti što znači živjeti u zemlji u kojoj vlada ozračje napretka i boljitka. HDZ je garant nastavka tog kontinuiteta svojim izbornim programom koji je hrvatski narod na izborima još jednom prepoznao i za najboljeg glasovao.Radosni smo što je Zagvozd bio i ostao utvrda HDZ-ova.Utvrda koju niti jedna nerazborita i antihrvatska politika neće srušiti. Živio HDZ i doktor Ivo Sanader!

- 22:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #