TEMELJNI OGRANAK HDZ-a MILJEVCI

26.06.2009., petak

Konstituirano Gradsko vijeće Grada Drniša - HDZ-ov Josip Begonja novi predsjednik


Ažurirano Petak, 19 Lipanj 2009 14:59 Autor Matilda Jelčić Stojaković Petak, 19 Lipanj 2009 14:55

Novosti

HDZ-ov Josip Begonja novi je predsjednik Gradskog vijeća Grada Drniša, odlučeno je tako na konstituirajućoj sjednici. Njegov zamjenik je Ivica Rajčić iz HSP-a čije je članstvo u toj stranci trenutno pod suspenzijom.

Dizanjem ruku kandidature Begonje i Rajčića podržalo je ukupno osam vijećnika, i to šest HDZ-ovih, jedan HPB-ov, te jedan HSP-ov.

Protiv Begonje glasovalo je pet vijećnika Nezavisne gradske liste nositelja Ante Dželalije, zatim i Dragan Bukarica iz HSLS-a te Dušan Njegić iz SDSS-a koji su imali svog zajedničkog kandidata, vijećnicu Emaliju Čupić Gović s Nezavisne liste.

Do izbora novog predsjednika sjednicom je predsjedavao najstariji gradski vijećnik iz ovog saziva a to je Slavko Andabaka iz HDZ-a.

Novi predsjednik Josip Begonja inače je predsjednik drniškog ogranka HDZ-a koji je bio i kandidat te stranke za gradonačelnika Drniša,

- Od svih članova Gradskog vijeća očekujem da budu podrška izvršnoj vlasti i da svi zajedno radimo na dobrobit svih građana na području Grada Drniša i tu će bezrezervnu podršku imati gradonačelnik Drniša. Naravno da ćemo u nekim segmentima uzeti si za pravo da zajedno otvaramo raspravu oko prioriteta grada što ne znači da to neće biti oni koje će predložiti izvršna vlast, kazao je Begonja.

Drniško Gradsko vijeće u novom sazivu broji 15 vijećnika.

To su HDZ-ovi Josip Begonja, Ante Galić, Ante Pleadin, Milan Matić, Niveska Vlaić i Slavko Andabaka. S Nezavisne liste Ivana Cigić koja je zamijenila Antu Dželaliju zbog nespojive dužnosti gradonačelnika Drniša i člana Gradskog vijeća, zatim Emalija Čupić Gović, Rajko Čupić, Marin Malenica i Joško Bukarica. Iz HSLS-a Dragan Bukarica, iz SDSS-a Dušan Njegić, iz HPB-a Darko Ćevid i suspendirani član HSP-a Ivica Rajčić.

Svi vijećnici bili su na konstituirajućoj sjednici i položili su prisegu.

Inače Dnevni red sjednice Gradskog vijeća Grada Drniša danas je jednoglasno nadopunjen petom točkom Dnevnog reda i to Izbor odbora za statut, poslovnik i propise Gradskog vijeća. Imenovana je komisija u sastavu Josip Begonja, Ante Galić, Ante Pleadin, Ivica Rajčić i Darko Ćevid. Točka je usvojena sa osam glasova za i sedam protiv.



- 08:21 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2009  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Lipanj 2009 (1)
Svibanj 2009 (15)
Travanj 2009 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
- prosperitet Miljevaca
- Hrvatska demokratska zajednica na Miljevcima

Mladen Grdović - K...

KLIK NA PLAY)="KAD JE BILO NAJTEŽE"MP3