21. srpnja u knjižare stiže zadnji nastavak!


Image Hosted by ImageShack.usJoanne K. Rowling zadnji je nastavak uspješne serije avanturističkih romana o Harriju Potteru dovršila 'pomiješanih osjećaja' 'Nikad u životu nisam doživjela takvu mješavinu ekstremnih osjećaja', napisala je 41-godišnja spisateljica na svojoj internetskoj stranici.'Nisam ni sanjala da istovremeno mogu patiti od slomljenog srca i biti tako euforična', povjerava se Rowling. Image Hosted by ImageShack.us
Sudbinu talentiranog mladog čarobnjaka Pottera ostavila je otvorenom. Rowling u svojim opaskama o zadnjem nastavku serije nije odgovorila na špekulacije da li je Potter na kraju preživio. Međutim, kako je rekla, ljubitelji Harrija Pottera imat će 'puno materijala za diskusiju'.'Harry Potter and the Deathly Hallows' ili u slobodnom prijevodu 'Harry Potter i smrtonosni sveci' naći će se u prodaji 21. srpnja.



Deathly Hallows' - najdraži nastavak!

J.K. Rowling otkrila je svojim obožavateljima da je njoj sedmi, posljednji nastavak priče o mladom čarobnjaku - najdraži. Priznaje da je knjigu završila na najljepši mogući način, no da je rastanak s Harryjem bio težak. Ipak, taj je dječak dio njezinog života i ni sama ponekad ne vjeruje da je napisala kraj koji je planirala tolike godine! Malim i velikim obožavateljima koji jedva čekaju izlazak posljednjeg nastavka poručuje da će, bez obzira što je stigao kraj, Harry biti tu negdje. Misli li autorica na filmove o Harryju Potteru ili sprema neka nova iznenađenja?!


Nove promocionalne slike iz filma Ootp!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

| 21:32 | 09.02.2007., petak |




Send an owl |1| Peragment | #







<< Arhiva >>

¤News¤

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

¤Characters¤
¤Gallery¤
¤Movies¤
¤Additions¤
¤Books¤
¤Info¤