HAKER UKRAO ZADNJI DIO HARRY POTTERA??? - harrypotter - Blog.hr

"Ne diraj lava dok spava"

 

petak, 22.06.2007.

HAKER UKRAO ZADNJI DIO HARRY POTTERA???

Misterij koji obavija kraj serijala o Harryju Potteru produbljen je kada je u srijedu racunalni haker objavio informacije za koje tvrdi da su kljucni detalji posljednje knjige o malom carobnjaku

Lord Voldemort ubio je Hermionu, a Hagrida je ubio profesor Snape u pokusaju da zastiti Rona i Hermionu. Tako barem tvrdi haker koji je navodni zavrsetak Harryja Pottera objavio na internetu.

Haker koji se naziva 'Gabrijel' tvrdi da je provalio u racunalo jednog od zaposlenika Bloomsbury Publishing Plc, izdavaca zadnje knjige, 'Harry Potter and the Deathy Hallows' i ukrao digitalni primjerak knjige ciji se izlazak ocekuje 21. srpnja.

Gabrijel je objavio informacije na internetskoj stranici InSecure.org, a koje bi zeljnim citateljima otkrile koji od glavnih likova doista umire u zadnjem nastavku.

Haker tvrdi da ga je na takav cin potaknula religija. 'Ucinili smo to slijedeci rijeci sadasnjeg pape Benedikta XVI, u to vrijeme kardinala Ratzingera. On je vrlo dobro objasnio zasto 'Harry Potter' nasu mladez priblizava novom poganstvu.'

Izdavaci 'Harryja Pottera' posljednjih mjeseci trude se sakriti nastavak jedne od najiscekivanijih knjiga u zadnjem desetljecu.

Bloomsburyjev glasnogovornik nije zelio komentirati hakerove navode.

22.06.2007. u 17:29 • 9 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Harry Potter

HP Linkovi, Slike, Ostalo

Design