Kako instalirati viber na računar - Susret s djevojkom

nedjelja , 30.12.2018.

Viber bez smart telefona










Click here: Kako instalirati viber na računar






Unesite broj vašeg telefona sa kojim ste podesili viber. Očito da nešto grešim, ideja je izvrsna i svakako bi mi značila jer nemam smart trlefon. Proverite na internetu za vaš model tako što ćete ukucati npr.



kako instalirati viber na računar

Dakle, Viber aplikaciju moguće je koristiti na Linuxu, Windows 8 i ranijim Windows platformama, i na mobilnim uređajima zasnovanim na Symbian, Asha, iOS, Android i Windows Phone operativnom sistemu. Brisanje poruka i čišćenje ovih mesindžera radite onda kada ste sačuvali poruke,slike, videa, u slučaju da želite da ih sačuvate.



kako instalirati viber na računar

Viber for Desktop - Lozinka mora da sadrži između 6 i 20 karaktera od kojih bar jedan mora da bude broj ili slovo ukoliko su svi ostali brojevi. Poseti zvaničan Microsoft sajt i preuzmi fajl na dnu stranice odaberi za 32-bitni ili 64-bitni OS u zavisnosti od toga koji je instaliran na računaru.



kako instalirati viber na računar

Viber je veoma popularna aplikacija za razmenu poruka i video poziva na internetu. Iz tog razloga rešio sam da napisem uputstvo kako instalirati Viber na telefonu za one koji to ne znaju kako da urade. Kako instalirati Viber na telefonu? Korak 1: Idite u Google Play podavnicu i u polju za pretragu ukucajte Viber. U rezultatu pretrage videćete Viber Messenger, kliknite na njega i onda na Instaliraj. Nakon preuzimanja Viber je instaliran na vaš telefon. Korak 2: Sada da izvršimo registraciju. Pokrenite aplikaciju i kliknite na dugme Nastavi. U sledećem koraku izaberite vašu zemlju i unesite vaš broj telefona unesite vaš pravi broj telefona i kliknite na Nastavi. Pitaće vas da li je to vaš tačan broj telefona, vi izaberite Da. Viber Instalacija Korak 3: Na sledećoj stranici potrebno je aktivirati nalog. Aktivirate ga tako što vam stigne poruka sa kodom ili dobijate direktni poziv. Ovaj postupak aktivacije je automatski, znači vi ništa ne radite. U sledećem koraku unesite vaše ime i kliknite na Nastavi. Na ovaj način Viber je instaliran i spreman za korišćenje.



kako skinuti i instalirati viber na racunaru
Da biste rešili ove greške potrebno je dodatno istalirati neke nedostajuće bibljoteke. Kako instalirati Viber na Linux računar? Ovo sve je mnogo lakše na Linuxu nego na Windowsu uraditi, jer Windows te podatke čuva na nekim lokacijama koje se malo teže nalaze, ali možete po netu da potražite da vidite tačno kako se do njih stiže. Ovaj postupak aktivacije je automatski, znači vi ništa ne radite. Potrebno je da izaberete drugu opciju — ovaj uređaj je vaš telefon. Sada klikom na ikonicu osobe ćete imati tri opcije: Viber, All i Viber Out. Stigla mi je SMS poruka sa aktivacionim kodom ali nikako da pri pokretanju Vibera za PC da ukucam aktivacioni kod, a kamoli da pri povratku na BlueStacks dobijem poruku sa aktivacionim kodom. Wait for the application to be installed 7. Viber Viber se manje više lako instalira na bilo kom Debian baziranom distrou sa sudo dpkg -i Viber.

[Erotske price drugarica|Moj prvi put pitanja|Lider nekretnine prodaja stanova]






Oznake: Mob&IT

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.