Austrija traži radnike, a evo kako da se zaposlite ako ste iz Srbije - Stvarne djevojke

subota , 22.12.2018.

TRAŽE SRBE U KANADI: Evo koja zanimanja su im zanimljiva!










Click here: Austrija traži radnike, a evo kako da se zaposlite ako ste iz Srbije






Ne znam puno o situaciji u srbiji, evo poceo sam malo da se zanimam za FX in Serbia, ali da znate je trainig napolju vrlo skup. Proizvodnja malina podrazumeva i zapošljavanje oko 600 sezonaca. Izbeljivanje zuba nije nikakva novina i nema žene koja to nije pokušavala da uradi u kućnim uslovima. I dok oko 200 konobara uslužuje goste na prekookeanskim borodovima, na rečnim ih je samo 5-6.



Austrija traži radnike, a evo kako da se zaposlite ako ste iz Srbije

Izveštačenim tonom je pokušao da nastavi razgovor i da se opravda. A državi to odgovara. Kad se odbiju troškovi proizvodnje, ostaje čista dobit od 800.



Austrija traži radnike, a evo kako da se zaposlite ako ste iz Srbije

TRAŽE SRBE U KANADI: Evo koja zanimanja su im zanimljiva! - Zatim je opet splavarka progovorila: — Pa ne znam… Biserka Vi znate da ja samo zakazujem razgovore.



Austrija traži radnike, a evo kako da se zaposlite ako ste iz Srbije

Austijski Servis za zapošljavanje AMS saopštio je početkom meseca koja zanimanja su u toj zemlji deficitarna, što je privuklo veliku pažnju Srba koji žele da odu iz zemlje. Belma Cokić, poverenik za integraciju Srba u austrijsko društo pri ambasadi Austrije u Beogradu kaže za da za nalaženje posla u ovoj zemlji morate da prođete nekoliko koraka. Vest o tome da Austrija traži 29. Ipak, od posla vas deli nekoliko koraka. Prvo je neophodno pronaći odgovarajućeg poslodavca u Austriji koji želi da vas zaposli. Danas se takvi poslovi pronalaze putem interneta, gde postoji veliki broj sajtova sa poslovima u Austriji, ili preko ličnih kontakata. Ipak, bitno je naglasiti da bi trebalo da se fokusirate na zanimanja koja su u toj zemlji deficitarna, jer to povećava verovatnoću da ćete dobiti dozvolu za rad — objašnjava Cokić. Zanimanja na koje bi trebalo da se fokusirate, sudeći po najnivijim podacima, jesu ona iz oblasti ugostiteljstva — konobari, kuvari, pomoćnici u kuhinji, čistači i radnici na pakovanju robe najtraženiji su u Austiji. A budući da je od maja ove godine minimalna bruto zarada u hotelijerstvu i ugostiteljstvu 1. Viza nije potrebna, ali da biste ze zaposlili, morate da imate radnu dozvolu. Reč je o takozvanoj crveno-belo-crvenoj karti ili Rot-Weiss-Rot-Karte, za koju kandidat aplicira u ambasadi nakon što je već pronašao poslodavca. Zatim se određuje na osnovu nekoliko kriterijuma da li ćete dobiti ovu dozvolu, a jedan od kriterijuma je upravo potreba za radnom snagom. Zato, na primer, nema veze što poznajete nekoga ko ima frizerski salon i želi da vas zaposli u Austriji, ako njima nisu potrebni frizeri već ih imaju dovoljno u svojoj zemlji — objašnjava sagovornica. Poznavanje nemačkog jezika nije neophodno za dobijanje ove dozvole, ali jeste veliki plus. Kriterijumi po kojima se određuje ko dobija crveno-belo-crvenu kartu su kvalifikacije, radno iskustvo, poznavanje jezika, starost i studije u Austriji za visokokvalifikovana zanimanja. Ova karta objedinjuje radu i boravišnu dozvolu, i traje 12 meseci. Nakon što dobijete ovaj papir i poslodavca, stvar je poprilično jednostavna — možete da krenete da se pakujete. Čuvajte se prevara Iz Austrijske ambasade upozoravaju da mnogi pokušavaju da zarade varajući Srbe koji hrle u Austriju. Budući da je sve veći broj onih koji u ovoj državi traže svoje parče hleba, Austrijska ambasada redovno organizuje seminare informativnog karaktera o odlasku u Austriju, a o tome kada se i gde održavaju možete da se informišete na njihovoj Fejsbuk stranici.



Lauren's Modified Mitsubishi Evo IV
U Novom Sadu traže radnike za prodaju na otvorenom, rad u kafićima i u letnjim baštama, kao i za selidbe, građevinske poslove, pa i rad u okolnim selima. Ko moze da se bavi prevarama i navlacenjem ljudi, moze da proba sa tele-tradeom, ostali koji bi da budu analiticari bolje da potrose to vreme bilo kako korisnije. Odavno su prestali na prvom razgovoru da pominju 7000 rsd i bilo kakvo plaćanje. TeleTrade, ovde, vec dugo raspisuje kvazi oglase, gomile ljude ne upucuje u svoje namere pri konzumiranju njihovog vremena na tim obukama, koje su navodno deo procesa selekcije kadrova, a trebaju da rezultiraju nekim mizernim dodatnim uplatama za potpuniju obuku ili da neko od obucenih postane klijent ili dovede nekog klijenta, sto je sve osim- korektan nacin za prodaju usluga i…… u svakom civilizovanom drustvu, kontinuitet ovakvih namernih obmana tj. Kazem da mi nista nije jasno u vezi naseg opisa radnog mesta i sta je to konkretno sto bi mi to radili. Uzela sam godišnji zbog ove obuke. Ja kao , moram razmisliti, on kaze, dobro zvacu te sutra…pa ko te jos vuce za posao i nudi ti 1000 dolara, kao da sam ja bogom dan, kao da nema vise kandidata Mnogo su mi pomogli komentari, jos jednom puno hvala. Medjutim cim sam na google-u ukucala profit point ,google mi je momentalno sam izbacio prevara. Postoji mnogo vrsta smilja a najpoznatija je Helichrysum italicum. Meni je to i dalje bilo čudno ali sam ostao suzdržan. Ali ja sam mlada, i optimista sam, hajde da probamo. Medjutim da bi tuzilasto po sluzbenoj duznosti gonilo za ovo delo neophodno je da je pribavljena imovinska korist u iznosu od 15.

[Tražim devojku, Tražim dečka|Menadžer hrane i pića|Zene za brak oglasi]






Oznake: Austrija, traži, radnike, a, Čevo, kako, da, se, ZAPOSLITE, ako, ste, iz, Srbije

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.