Nekretnine crna gora ulcinj - Stvarne djevojke

utorak , 01.01.2019.

Nekretnine Crna Gora










Click here: Nekretnine crna gora ulcinj






Ako većimate nalog a niste u mogućnosti da se prijavite možete resetovati svoju lozinku i postaviti novu. Prije dvije godine je kompletno zamijenjena platforma mulika i kućica prefarbana. Apartmani su koncepcije jednosobnih stanova,odvojene spavace sobe,kuhinje,trpezarije,dnevne,kupatila,zasebna terasa,obezbedjen i osiguran parking. Maksimalna bruto gradjevinska povrsina prizemlja je 944.



nekretnine crna gora ulcinj

Vila posjeduje dva sprata 650 m2 na kojima je rasporedjeno 15 luksuzno opremljenih Apartmana. Prodajem urbanizovan plac povrsine 3090m2, koji se nalazi u Ulcinjskom polju, na 600m od mora, od Velike plaze. Ovaj sajt obuhvata dio naše ponude.



nekretnine crna gora ulcinj

Nekretnine Crna Gora - Pored klasične ponude stanova, kuća i poslovnih prostora, možete oglasiti i drugu vrstu objekata za kojima se ukaže potreba.



nekretnine crna gora ulcinj

Stan se nalazi u Igmanskim zgradama. U ovoj zgradi se trenutno nalaze npr. Trgovacko preduzece, Turisticka organizacija Ulcinj i Telekom. Spavaca soba gleda u pravcu sjevera i direktno na gimnaziju. Dnevna soba i trpezarije gledaju u pravcu istoka t. Ulaz u zgradu je sa zadnje strane zgrade. U neposrednoj blizini se nalaze sve potrebne institucije: osnovna skola, gimnazija, ambulanta, opstina, posta, sud, pekara, apoteke, banke… Urbanizovani plac gradnja dozvoljena od 218m2 se nalazi u prelijepom maslinjaku na putu za Valdanos na suncanoj strani. Plac je u neposrednoj blizini kako centra tako i Male plaze. Plac je urbanizovan voda je sprovedena, direktan pristup putu i dozvoljena gradnja prema novom detaljnom urbanistickom planu je P+1+Pk Prizemlje, prvi sprat u potkrovlje ukupne povrsine 207m2, osnovica 69m2. Ukupna povrsina placa je 218m2. Prodaja placa je privatna.



ULTRA LUX PENTHOUSE NA PRODAJU CRNA GORA
Posjedujemo 270m2 stambenog prostora i 340m2 zemljista. Po detaljnom urbanistickom planu na placu je planirana izgradnja objekta P+4 sa mjesovitom namjenom stanovanje,smjestaj turista u pansionima i hotelima, poslovni sadzaji, garaze i drugo. Plac se nalazi na bulevaru, u blizini mosta Port Milena i buduceg Aqua parka. Postoji i pomoćni objekat... Ako želite da prodate vašu nekretninu i imate urednu vlasničku dokumentaciju, kontaktirajte nas jer uvijek imamo potrebu za dobrom ponudom. Prodajem urbanizovani plac u ulcinjskom polju, Ulcinj, Crna Gora. Jedna od rijetkih u tom Regionu sa dozvolom za izgradnju,kompletnim planovima i projekciom arhitekte. Sa iskustvom u ovom poslu, koje datira od 1999 godine, naučili smo da su potrebe klijenata uvijek na prvom mjestu jer je kao i u svakom poslu dobra preporuka najbolja reklama. Ovaj sajt obuhvata dio naše ponude. Predvidjena gradnja je P+4, indeks izgradjenosti 1. Takođe možete koristiti i polje za pretragu u koje možete ukucati željeni pojam poput: izdavanje,najam,rentiranje nekretnina,prodaja stanova, stanovi Crna Gora, smeštaj Crna Gora,nekretnine Crna Gora, novogradnja Crna Gora, zemljište, rentiranje stanova i sličnih termina.

[Zene za druzenje zagreb|Propust zbog nehaja|Medicinska masaža leđa video]






Oznake: donji, Stoj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.