Handball world

petak, 20.01.2006.

Repka nakon današnje utakmice putuje u Karlovac gdje će boraviti do 25.1 kad putuju u Švicarsku.Nadam se da će se Lacković i Metličić što prije pridružit ostalim dečkima i da će biti dovoljno vremena za uigravanje.....!!!!


- 20:52 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Još tjedna dana do početka Europskog prvenstva.....jedva čekam!!! :)


Hrvatska repka odigrala je do sad 4 pripremne utakmice.
Na Croatia - Slovenia kupu uz Mađarsku, Sloveniju i Njemačku sudjelovala je i Hrvatska koja je ubilježila 2 pobjede ( Slovenija,Mađarska) te jedan poraz ( Njemačka te teko osvojila kup).
Danas je repka odigrala posljendnju pripremnu utakmicu sa repkom Slavonije i Baranje....

(13.01)Hrvatska rukometna reprezentacija pobjedom protiv Mađarske otvorila je nikad jači Croatia Slovenia Cup. U prvoj utakmici priprema za Europsko prvenstvo u Švicarskoj, momčad Lina Červara pobijedila je Mađarsku 33:30...

Na vrlo snažnom Croatia Cupu, koji se ove godine proširio i na Sloveniju, na kojem sudjeluju aktualni olimpijski pobjednik i svjetski doprvak Hrvatska, aktualni europski prvak Njemačka i doprvak Slovenija, te polufinalist Olimpijskih igara Mađarska, Hrvatska je startala pobjedom.

U punoj dvorani u Poreču, pred oko 1.500 gledatelja, nova momčad Lina Červara pobijedila je Mađarsku 33:30. Najviše veseli što je ponajbolji igrač naše momčadi bio povratnik Renato Sulić sa 7 pogodaka, koji je najavio da će biti veliki adut na Europskom prvenstvu.

Utakmicu su naši otvorili s 4:1, no Mađari su dohvatili našu prednost i do poluvremena smo uglavnom bili u egalu. Prvo i jedino vodstvo Mađari su stekli nekoliko sekundi prije kraja poluvremena (17:19).
Drugi dio naši su opet otvorili ozbiljno, stekavši prednost od 5 pogodaka (27:22). Mađari su je ugrozili samo jednom, došavši na 30:28, pet minuta prije kraja, no brza dva pogotka naših, praćena s 11 obrana Venija Loserta u drugom poluvremenu bilo je dovoljno za pobjedu.

Široj javnosti predstavilo se nekoliko novih igrača i mladih snaga, poput vratara Martinovića, koji je dobio cijelo prvo poluvrijeme i juniora Duvnjaka, koji je zabio posljednji pogodak za 33:30.
Ipak, da ne bi bilo dvojbe, motor momčadi i ovog puta bile su provjerene snage, Sulić, Balić, Metličić, Džomba, Vori, Losert... Uz njih, nije teško učiti i izgledati dobro.





(14.1.) U drugom susretu na Croatia-Slovenia kupu hrvatska rukometna reprezentacija upisala je uvjerljiv poraz od Njemačke 31:25. Veći razlog za zabrinutost od ovog poraza je ozljeda Petra Metličića koji je igru napustio u prvom poluvremenu nakon što je dobio snažan udarac u nos...

Hrvatska nije uspjela ubilježiti drugu pobjedu na Croatia-Slovenia kupu. U Puli je uspješnija bila Njemačka s uvjerljivih 31:25.

Ono što još više zabrinjava sve oko naše reprezentacije je ozljeda Petra Metličića. Pero je nakon 20-ak minuta igre dobio jak udarac u lice od strane Zeitza i morao je napustiti igru. Još se ne zna koliko je teška Metličićeva ozljeda, ali sigurno je da nam je ona sad najmanje trebala. Nakon što Blaženko Lacković ne nastupa već je u rehabilitacijskom programu, Lino Červar ostao je i bez Metličića što je ogroman hendikep.

Već u ovom susretu bilo je vidljivo kako nemamo pravu zamjenu za ovu dvojicu igrača i koliko je hrvatska vanjska linija slabija bez Pere i Laca. Ivano Balić nešto je pokušavao, ali sve se svodilo na guranje lopte na crtu što baš i nije prolazilo. Nijemci su još na vratima imali i raspoložene Fritza i Lichtleina koji imaju velike zasluge što je Njemačka u drugom dijelu imala i osam golova prednosti.

Rezultatski je počelo odlično, Šola je briljirao na vratima i Hrvatska je brzo vodila 5:1 pa 6:3, ali dopustila je Nijemcima povratak u susret. Nakon ozljede Metličića iz igre izlazi i Šola i tu počinje naš pad. Njemačka već na poluvremenu ima 17:14, a odličnim ulaskom u drugi dio podiže prednost i na ogromnih 24:16.Naša reprezentacija serijom 6:2 smanjuje na 26:21, ali ne uspijeva napraviti i čudo. Njemačka na kraju zasluženo pobjeđuje.

Najefikasniji u našim redovima bili su Džomba sa šest, Sulić s pet i Vori sa četiri gola, a kod Njemačke Kehrmann sa sedam, Hens sa šest i Zeitz s pet golova.


15.1.) Nakon vrlo uzbudljivih 60 minuta, u sjajnoj atmosferi pred oko 3.000 gledatelja u Puli, hrvatska reprezentacija pobijedila je Sloveniju rezultatom 27:25 i osvojila tradicionalni Croatia-Slovenia kup. Bila je to odlična kolektivna igra izabranika Line Červara u kojoj smo bez Lackovića i Metličića svladali vrlo snažne Slovence i pokazali da su na najboljem putu u pripremama za EP u Švicarskoj...






Posljednjeg dana Croatia-Slovenia Cupa, sastale su se reprezentacije domaćina turnira, Hrvatska i Slovenija, ujedno i glavni favoriti za pobjedu na ovom snažnom turniru. Nakon pobjeda nad Njemačkom i Mađarskom, Slovencima je bio dovoljan i jedan bod, a zahvaljujući pobjedi Mađara nad Nijemcima, naša reprezentacija je pobjedom mogla stići do prvog mjesta.

U susret sa Slovencima stručni stožer Hrvatske ušao je bitno oslabljen, bez prvih "topnika" Lackovića na lijevoj i Metličića na desnoj strani. Blaženko se i dalje nije oporavio od udarca u koljeno, dok je kapetan Metličić, odnosno njegov nos, "stradao" u jučerašnjem srazu s Nijemcima. Obojica se oporavljaju od ozljeda i trebali bi tijekom idućeg tjedna biti spremni.

Izabranici za susret protiv Slovenije nisu se previše osvrtali na taj nedostatak i od samog početka krenuli su vrlo angažirano, da pokušaju nadoknaditi taj veliki manjak. Krenuli su dobro, imali prednost veći dio prvog dijela, no Slovenci su se uporno vraćali. Prvim poluvremenom dominirali su sjajni vratari, Šola na jednoj i vratar Zagreba Beno Lapajne na drugoj strani.

Naši "pakleni" igrali su nekako uvjerljivije, a činilo se da je prednost mogla biti i veća, da nije promašeno podosta zicera, odnosno da Lapajne nije bio odlično raspoložen. Ključnu prednost naši reprezentativci stekli su na kraju prvoj poluvremena. Dva pogotka u tim trenucima postigao je Ivano Balić, a najbolji strijelac prvog dijela bio je Sulić, s četiri pogotka. Sa samim zvukom sirene, posljednji pogodak postigao je Igor Vori za konačnih 14:10 na odmoru.

U nastavak igre Hrvatska ulazi s igračem više i odmah to koristi, pogocima Špoljarića i Džombe podiže prednost, no Slovenci se vraćaju, od 16:11 dolaze do 16:15 u 39. minuti. Od tada gledamo vrlo napetu utakmicu u kojoj se igra "gol za gol", no pritom Hrvatska redovno ima prednost od gola ili dva.
Slovence je odlično vodio Aleš Pajovič, a svojim osmim golom u 50. minuti, poravnava rezultat na 20:20. Slovenskoj reprezentaciji to je bilo dovoljno za prvo mjesto na turniru. No naši nakon toga s dva gola, ponovno stižu u dva gola prednosti, da bi se Slovenci još jednom vratili na 22:22. Nedugo potom gledamo još jedno izjednačenje – 23:23, a nakon toga Balić i mladi Horvat još jednom dovode Hrvatsku u lagodniju poziciju i dva gola prednosti.

Posljednjih pet minuta igrao se dosta rastrgan rukomet, a Slovenci su preko Mlakara smanjili na 25:24. Vori je potom imao zicer, loptu na crti, no Škof brani taj udarac. Sudački par Višekruna - Stanojević potom poklanja Slovencima sedmerac, koji "nepogrešivi" Jovičič pretvara u svoj peti gol sa 7 metara.

U ključnim trenucima Balić pogađa za 26:25, minutu i pol prije kraja, a potom za Slovence pokušava njihov najiskusniji igrač, Renato Vugrinec, no njegov pokušaj odlazi preko gola. Potom Balić još jednom, u teškoj situaciji, pogađa za 27:25, četrdesetak sekundi prija kraja, i bilo je jasno da je utakmica riješena.

Lino Červar je nakon pobjede kazao: "Igrali smo danas bez naših glavnih igrača, Pere i Lackovića, mislim da su igrali i za njih. Bila je odlična obrana, vrlo disciplinirana i organizirana, a upravo to bi mogao biti ključ za Švicarsku."



- 20:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 03.01.2006.

O IGRAČIMA

LINO ČERVAR... motivator, mozak repke
IRFAN SMAJLAGIĆ Pipe...desna ruka svakom igraču
IVICA UDOVIČIĆ Giljo...diplomat za priču sa sucima, delegatima i ostalima koji se ne boje
VALTER MATOŠEVIĆ...specijalist za Ruse
VENIO LOSERT...Kineski zid u obliku hobotnice
VLADO ŠOLA...idemo do krajaaaaa
GORAN ŠPREM...svaki gol ko svjetski prvak
NIKŠA KALEB Kina...šaljivđija na i oko terena
DRAGO VUKOVIĆ...bio na večeri sa Slavicom Ecclestone, za početak dovoljno
DENIS ŠPOLJARIĆ...kralj obrane i Linina spužva za izderavanje
DAVOR DOMINIKOVIĆ...najbolji bez lopte
BLAŽENKO LACKOVIĆ Lac...do plafonaaaaa
SLAVKO GOLUŽA Keta...“boli“ glava od zarađenih isključenja
IVANO BALIĆ...žešći od Balića. Kako ga zaustaviti? Nikako!
IGOR VORI...da je takav na ruk. na pijesku, Popescu bi bio neprikosnoven
PETAR METLIČIĆ...gospodin u obrani i napadu. Skidam kapu!
VEDRAN ZRNIĆ...bez njega ne bi bilo čuvenog hrvatskog pozdrava
MIRZA DŽOMBA...poleti lastavice, poleti! Šećer na kraju.

- 10:59 - Komentari (2) - Isprintaj - #

O HRVATSKOM RUKOMETU

1995. na Islandu Hrvatska je u premijeri na svjetskim rukometnom prvenstvima odmah došla do finala, gdje nas je porazila Francuska (23:19). Sljedeće godine na Olimpijskim igrama u Atlanti generacija Ćavara, Kljajića, Puca, Saračevića i Smajlagića doživjela je vrhunac, osvojivši zlato, a tada je slijedio polagani pad hrvatskoga rukometa i niz ispadanja u osmini finala svjetskih prvenstava. U Japanu 1997. izbacili su nas Španjolci (31:25), a 1999. u Egiptu isto je učinila tadašnja Jugoslavija (30:23). U Francuskoj 2001. godine nakon sedmeraca u osmini finala zaustavila nas je Ukrajina (37:34). Povratak među velike rukometne nacije dogodio se na nevjerojatnom SP-u u Portugalu 2003. godine, gdje smo došli kao potpuni autsajderi, a onda preko najvećih rukometnih sila, Francuske, Rusije, Danske, Španjolske i Njemačke, došli do zlatne medalje. Potpuna dominacija sjajne nove generacije hrvatskih rukometaša nastavljena je i zlatom na Olimpijskim igrama u Ateni te srebrenom medaljom na Svjetskom prvenstvu u Tunisu 2005. godine.



2004. OLIMPIJSKE IGRE U ATENI – ZLATNA MEDALJA

Osam utakmica, osam pobjeda, olimpijsko zlato bez ijedne mrlje! Hrvatski rukometni Dream team je olimpijski prvak! U dramatičnom finalnom ogledu naši su momci pobijedili Njemačku s 26:24 (11:12) te naslovu svjetskih prvaka dodali i olimpijsko zlato. U posljednjih pet minuta ušli smo s golom prednosti, a tada je poludio Nikša Kaleb, koji dotad nije zabio ni pogodak, i s tri uzastopna gola zapečatio veliku pobjedu. Zlato je još veći pothvat kad se zna da je Hrvatska u Atenu doputovala bez najboljeg kružnog napadača Renata Sulića, bez važnog igrača u obrani Tončija Valčića i bolesnog Patrika Ćavara.

Početak u znaku vratara
Hrvatska je počela s našom na ovom turniru najjačom obranom 5+1. Venio Losert zaustavio je uvodne Schwarzerove i Zerbeove pokušaje, pa su Lacković i Džomba s dvije kontre to naplatili za vodstvo Hrvatske od 2:0 u četvrtoj minuti. Prvi gol za Nijemce zabio je Stephan u petoj minuti susreta, a nakon prvih sedam minuta je, najviše zahvaljujući fantastičnim obrana oba vratara, bilo tek 2:1 za nas. Kad se dignuo Metličić i izvana svladao Fritza za 3:1 ponadali smo se da će Hrvatska stvoriti veću prednost, ali s dva uzastopna gola pivota Schwarzera Nijjemci su u 10. minuti došli do prvoga izjednačenja.Čelična njemačka obrana zaustavila Balića.Nije uobičajeno raspoložen bio naš playmaker Ivano Balić, pa su naši teško dolazili do pogodaka. U igri nas je u tom razdoblju držao sjajni Goran Šprem, koji je u 14. minuti s dva uzastopna gola vratio vodstvo (5:4). Međutim, Zerbe je izjednačio nakon što se dignuo na osam metara, a Kretzschmar je iz nove kontre vratio prednost suparnicima. Na polovici igre u prvome dijelu izbornik Lino Červar odmorio je malo Balića i na srednjeg vanjskog stavio Golužu. Bile su to crne minute, a u 17. minuti Nijemci su imali maksimalnih plus tri (5:8). Hrvatski igrači uporno su gurali loptu na crtu za Vorija, kojega su Nijemci nekažnjenim grubim prekršajima dosta uspješno zaustavljali. Deset minuta prije kraja poluvremena Džomba nas je doveo na minus jedan (7:8) i od tada smo uglavnom hvatali njemačka dva gola prednosti. Fritz je odlično skidao naše pokušaje izvana, ali krilni igrači i Vori uspjeli su izboriti minimalan zaostatak na kraju prvoga poluvremena. (11:12).
Nijemci drugi put s tri gola viška.U nastavku je u igru umjesto odličnog Šprema ušao Nikša Kaleb. Tek što smo krenuli u napad Lacković je izborio sedmerac, ali Fritz je pročitao Džombu, a Kretzschmar s igračem manje zabio 13. njemački pogodak (11:13). Onda je Goluža iskoristio jedan, ali ne i drugi sedmerac te je zatim zaradio i isključenje, prvo nekog hrvatskog igrača na utakmici. Kehrman je to iskoristio te svojim četvrtim i petim pogotkom drugi put doveo Nijemce na tri razlike u petoj minuti nastavka (12:15).
Drama!
Prva tipična hrvatska akcija i nagovještaj boljih vremena dogodio se u 37. minuti, sve je odigrano savršeno za Vorija na crti (13:15). Onda je izvana konačno zabio i Blaženko Lacković (14:16), a Pero Metličić nas je svojim trećim golom po tko zna koji put doveo na minus jedan, a onda iz polukontre i do izjednačenja u devetoj minuti nastavka (16:16). Tri puta za redom sjajno je skidao njemačke udarce Vlado Šola, ali priliku za prelazak u vodstvo nismo odmah iskoristili, već je nakon sumnjiva Balićeva prekršaja u napadu Kretzschmar u kontri zabio za 16:17.
Sretna 13. minuta nastavka
Nakon još jedne izvrsne Šoline obrane Džomba nas je konačno iz kontre doveo u vodstvo, u za nas sretnoj 13. minuti došli smo do 18:17, ali njemačka krila Kehrman i Kretzschmar vratili su svoju momčadu u plus. Nakon Von Behrenova gola za 19:20 među vratnice se vratio Losert, a Hrvatska je prešla na obranu 6-0. Teško smo se borili za svaki gol, ali upornost se isplatila kad je Džomba iz sedmerca koji je sam izborio zabio za novo vodstvo od 21:20, sedam minuta prije kraja utakmice.
Kaleb poludio u završnici, Hrvatska zlatna!
Tada su naši raširili Nijemce igrom na Kaleba, koji je u 55. minuti s krila zabio svoj prvi gol na utakmici, ali vrlo vrijedan pogodak za plus dva (22:20) pet minuta prije kraja susreta. Zerbe se visoko dignuo za smanjenje hrvatske prednosti, ali Kaleb je poludio i s još dva gola s desnog krila brzo nas doveo do tri gola viška tri minute prije kraja. U zadnjim minutama zadrhtale su Nijemcima ruke, a kad je Lacković uoči posljednje minute zabio za 25:22, utakmica je bila defintivno riješena u hrvatsku korist! Pobjedom od 26:24 Červarovi izabranici ostvarili su osmu uzastopnu pobjedu na olimpijskom turniru i naslovu svjetskih prvaka dodali još vrjednije olimpijsko zlato!

HRVATSKA - NJEMAČKA 26:24 (11:12)

2003. SVJETSKO PRVENSTVO U PORUGALU – ZLATNA MEDALJA

Autsajderi s Balkana , kako su našu reprezentaciju nazvali neki njemački mediji, novi su svjetski prvaci. Nakon šest i pol godina hrvatski je muški rukomet opet ostvario grandiozan uspjeh. I sada u Portugalu, i tada u Atlanti, malo je tko očekivao zlatno odličje. Na posljednja tri svjetska i europska prvenstva Hrvatska je redovito bila jedno od većih razočaranja natjecanja, a prošle je godine na EP-u u Švedskoj dotaknuto dno. Bili smo posljednji. A onda, samo 365 dana poslije, gotovo ista momčad popela se na svjetski tron.

Sve je počelo tragikomičnim porazom od Argentine, kada su naši igrači prokockali šest golova prednosti u posljednjih 15-ak minuta, usput promašivši šest sedmeraca. Dan poslije Saudijska Arabija na poluvremenu je vodila s 10:8 protiv Hrvatske i sve je upućivalo na još jednu blamažu na velikim natjecanjima. Međutim, tada se dogodio nevjerojatni preokret u igri Hrvata, koji je rezultirao rukometnom rapsodijom i zlatom. Uslijedilo je fantastični pobjednički niz, i pred hrvatskim strojem kapitulaciju su potpisale S. Arabija, Rusija, Francuska, Mađarska, Egipat, Danska, Španjolska i Njemačka. Posebno treba izdvojiti krvavo zarađenu pobjedu protiv Francuza, zatim možda i najbolju predstavu u Portugalu, kada su budući svjetski prvaci pregazili Dance, pa onda nezaboravni polufinalni horror sa Španjolcima te, naravno, finalno slavlje protiv Nijemaca.



Sudjelovali:
MATOŠEVIĆ Valter, ŠOLA Vlado, KELENTRIĆ Mario, KALEB Nikša, SULIĆ Renato, BALIĆ Ivano, JOVIĆ Božidar, LACKOVIĆ Blaženko, ZRNIĆ Vedran, VORI Igor ,DOMINIKOVIĆ Davor, DŽOMBA Mirza, VALČIĆ Tonči, GOLUŽA Slavko, ŠPOLJARIĆ Denis ,METLIČIĆ Petar, ŠPREM Goran.

IZBORNIK: ČERVAR LINO
TRENER: SMAJLAGIĆ IRFAN
TRENER VRATARA: BAŠIĆ MIRKO
TEHNIKO :UDOVIČIĆ IVICA
DOKTOR: FELDBAUER JOSIP
DIREKTOR REPREZENTACIJE: BALENOVIĆ RATKO
FIZIOTERAPEUTI: ARIĆ ANTUN I SAKARADŽIJA MILORAD.







- 10:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.01.2006.

EUROPSKO PRVENSTVO U ŠVICARSKOJ, 26.SIJEČANJ - 5.VELJAČE


Europsko prvenstvo počinje 26,siječnja u Švicarskoj i traje do 5.veljače.
Naša repka igra prvi krug u Bernu. Ostali gradovi u kojima se igra su Zurich,St. Gallen,Basel i Sursee.

Evo rasporeda po skupinama:

SKUPINA A:

SLOVENIJA
ŠVICARSKA
POLJSKA
UKRAJINA

SKUPINA B

NJEMAČKA
FRANCUSKA
ŠPANJOLSKA
SLOVAČKA

SKUPINA C

SRBIJA I CRNA GORA
DANSKA
MAĐARSKA
ISLAND

SKUPINA D

HRVATSKA
RUSIJA
PORTUGAL
NORVEŠKA


RASPORED IGRANJA UTAKMICA :

SKUPINA A

26.01.2006. POLJSKA - UKRAJINA ( 17:30) , SLOVENIJA - ŠVICARSKA ( 20:30)
27.01.2006. DAN ODMORA
28.01.2006. ŠVICARSKA - POLJSKA ( 16:15) , SLOVENIJA - UKRAJINA ( 18:00)
29.01.2006. SLOVENIJA - POLJSKA ( 14:00) , ŠVICARSKA - UKRAJINA ( 16:15)


SKUPINA B

26.01.2006. NJEMAČKA - ŠPANJOLSKA ( 15:45) , SLOVAČKA - FRANCUSKA ( 18:00)
27.01.2006. DAN ODMORA
28.01.2006. SLOVAČKA - NJEMAČKA ( 14:00) , FRANCUSKA - ŠPANJOLSKA ( 16:15)
29.01.2006. NJEMAČKA - FRANCUSKA (15:15) , ŠPANJOLSKA - SLOVAČKA ( 17:30)


SKUPINA C

26.01.2006. SiCG - ISLAND ( 18:00) , DANSKA - MAĐARSKA ( 20:15)
27.01.2006. MAĐARSKA - SiCG ( 18:00) , DANSKA - ISLAND ( 20:15)
28.01.2006. DAN ODMORA
29.01.2006. MAĐARSKA - ISLAND ( 18:00) , SiCG - DANSKA ( 20:15)


SKUPINA D

26.01.2006. HRVATSKA - PORTUGAL ( 17:15) , RUSIJA - NORVEŠKA ( 19:10)
27.01.2006. PORTUGAL - RUSIJA ( 18:00) , HRVATSKA - NORVEŠKA ( 20:15)
28.01.2006. DAN ODMORA
29.01.2006. HRVATSKA - RUSIJA ( 17:00) , NORVEŠKA - PORTUGAL ( 19:10)


DRUGI KRUG NATJECANJA :

GRUPA a I b

31.01.2006. 15:15 1.A - 2.B
17:30 2.A - 1.B
20:00 3.A - 3.B



01.02.2006. 15:15 1.A - 3.B
17:45 3.A - 1.B
20:15 2.A - 2.B


02.02.2006. 15:15 2.A - 3.B
17:45 3.A - 2.B
20:00 1.A - 1.B




GRUPA c I d

31.01.2006. 15:45 1.C - 2.D
18:00 2.C - 1.D
20:15 3.C - 3.D



01.02.2006. 15:45 1.C - 3.D
18:00 3.C - 1.D
20:15 2.C - 2.D


02.02.2006. 15:45 2.C - 3.D
18:00 3.C - 2.D
20:15 1.C - 1.D



POLUFINALA :

04.02.2006. 11:45 ZA 6 MJESTO
14:15 PRVO POLUFINALE
17:00 DRUGO POLUFINALE


FINALE I UTAKMICA ZA 3.MJESTO

05.02.2006. 13:30 UTAMICA ZA 3.MJESTO
16:00 FINALE







- 21:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  siječanj, 2006  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Ovdje možete pročitati sve što vas zanima o rukometu u Hrvatskoji inozemstvu....uživajte!!!

Linkovi