Pyramida v2.0

17.07.2006., ponedjeljak

Crveno oko

Jedne noći, žena se vozila do svoje bolesne majke čija kuća se nalazila van grada. Bilo je oko 23 sata kada se auto pokvario. Nije ga znala popraviti, tako da je otišla pješke do najbliže kuće i pokucala na vrata. Starija žena joj je otvorila vrata. Pitala ju je da li može prenoćiti kod nje. Starija žena joj je odgovorila da može. Nakon razgledavanja kuće, dovela ju je pred jedna vrata na trećem katu i rekla joj da ne ulazi kroz njih. Ne obraćajući veću pažnju na to žena je pristala da neće ulaziti kroz ta vrata i otišla spavati. Ali usred noć, probudila se i odjednom počela biti jako znatiželjna u vezi tih vrata.

Popela se na treći kat, došla do vrata i pogledala kroz ključanicu. U sredini male i mračne sobe bila je djevojčica uhvaćena sa lancima okrenuta u suprotnom smijeru. Primjetila je da djevojčica ima poprilično dugu kosu i ogrebane ruke. Prestrašena, žena se polako vratila nazad u sobu i krevet.

Nakon što se opet probudila postala je još znatiželjnija nego prije, posebno sada nakon što je otkrila djevojčicu u toj sobi. Ponovo se vratila na treći kat do vrata i ponovo provirila kroz ključanicu. Jedino što je vidila je svijetla crvena točka koja je bila jako dobro vidljiva u mraku.

Još uplašenija nego prije, žena se vratila u sobu i odlučila da se više neće vraćati gore.

Ujutro se probudila i sišla na doručak. Pokušala je pitati stariju ženu a da pritom ne ispadne sumnjiva pitanja tipa: '' Jeli ovdje možda živi vaša kćer ili možda neki drugi gosti?''

Starija žena je odgovorila: ''Imala sam kćer, no ona je davno ubijena''. Na pitanje: ''Da li je bilo nešto čudno s njom?'', starija žena je odgovorila: ''Pa....ne baš, doduše imala je crveno oko.''
- 17:19 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Free Web Counter
Free Web

  srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Ustanova za podzemne aktivnosti...

Linkovi

Podzemni kolege

Lucca
Stanovnik Silent Hilla, trenutno u fazi finalne fantazije...
Alastor
Moj nož ga još nije dohvatio, iako sam bio blizu...