Seks poze slike - Pronađite djevojku

srijeda , 19.12.2018.

Net.hr










Click here: Seks poze slike






On leži na njoj pridržavajući se rukama. Ona savije jednu nogu oko njegovog tela i uhvati se za njegova ramena. Ovako ste si ujedno omogućili lak pristup klitorisu pa ga počnite dirati.



seks poze slike

Foto: AKO ŽELITE BEBU Iako je istina da možete da zatrudnite za vreme bilo koje seks poze, ipak postoji poza koju gotovo svi lekari preporučuju jer povećava izglede za trudnoću. Njene široko raširene noge daje oj superseksi ranjiv osećaj.



seks poze slike

Net.hr - Baš poput muškaraca i žene imaju omiljene položaje u seksu koji ih dovode do vrhunca strasti.



seks poze slike

Kada zapadni čovek kaže seks on tada misli na orgazam, jer upravo to za njega i jeste seks. Međutim, kada neko sa istoka kaže seks on misli ne samo na fizički orgazam već na orgazam koji nastaje kao rezultat dugotrajnog fizičkog i duhovnog spajanja partnera. Sinonim za ovaj proces jeste tantrički seks, a njegov rezultat je ORGAZAM kakav muškarac sa zapada nikada nije iskusio. Ako želite da spoznate ovo orgazmično čudo praktikujte tantrički seks. Tantrički seks je opisan i u čuvenom erotskom priručniku Kamasutra-i. Osnovni principi tantričkog seksa sastoje se u dugotrajnom upoznavanju partnerkinog tela, njenih reakcija na vaše dodire putem senzualne masaže i odlaganju orgazma sve dok oboje zajedno ne dođete do vrhunca, a sve sa ciljem pretvaranja seksualnog čina u uzvišeni čin senzualne ljubavi. Tantrički seks nije za one koji hoće seks na brzaka, već za one koji su spremni na vođenje ljubavi satima. Ipak, veština tantričkog seksa usavršava se godinama, a upravo u tome i jeste njegova poenta — čekanje. Kada bismo maksimalno pojednostavili tehniku tantre rekli bismo da je u pitanju odlaganje orgazma do trenutka kada doslovno puknete. Iskusni tantristi kažu da je orgazam koji tada doživite neopisivo seksualno iskustvo i da se ne može porediti sa seksom na koji smo mi navikli. Mi vam ne možemo to potvrditi, jer još nismo zašli u svet tantre, ali ako je ovo što kažu tačno — bacamo se na izučavanje odmah.



Seks u trudnoći, šta je mit, a šta istina !!!
Tantrički seks nije za one koji hoće seks na brzaka, već za one koji su spremni na vođenje ljubavi satima. A ova poza pružit će vam oboje. Kaubojka Ovaj položaj pruža vam potpunu kontrolu nad tempom, dubinom i smjerom penetracije, a samim time i užitkom. Stegnite butine što više možete i osetićete prijatno trenje. Postavke položaja — Muškarac sedi uspravno, rukama naslonjen na podlogu. Prema seks istraživaču Edvardu Ajhelu, koji je i razvio ovu tehniku, tokom odnosa u ovoj pozi je potrebno koordinisano ljuljuškanje oba partnera kako bi se vršila maksimalna stimulacija klitorisa. Ovo je osam položaja koji vam upravo to pružaju, piše Elite Daily. Senzualni tuš Stoje okrenuti jedno prema drugom.

[Sex oglasi istra|Sex u splitu|Kako izgleda prvi sexualni odnos video]






Oznake: net.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.