srijeda, 05.07.2006.

NAKON 2 MISECA..... P.S. 4.DIL

Evo ljudi mene nakon 2 mj. Pa ču nastavit tamo di san stala. Ka' šta znate počela san bila pisat u dilovima i stala san na 3 dil. Pa van evo sad 4. Nadan se da ćete uživat (i u litu opčento).

4.DIL

Saul Hudson Slash sličnog je podrijetla kao Lenny Kravizz - obojica imaju bijele očeve židovskog podrijetla i majke crnkinje.Slash se rodio 1965. u Engleskoj. Otac Tony bio je Englez, bavio se grafičkim dizajnom i osmišljavao naslovnice albuma raznih glazbenika. Njegova majka bila je kostimografkinja i osmislila je kostim Davida Bowieja u filmu "Čovjek koji je pao na Zemlju". Nakon što su mu se roditelji razveli, 11-godišnji Slash s ocem se preselio u Kaliforniju. Slash nije bio rock 'n' roll životom i imao je reputaciju povučene i sramežljive osobe. Važna mu je bila jedino njegova umjetnost, a egocentrični svijet rock 'n' rolla činio mu se ispraznim. Zbog svoje šutljivosti, ali i afrofrizure i cilindra na glavi, Slash je privlačio obožavatelje kao i Axl Rose.

Nakon što su na početku karijere članovi benda živjeli po kućama svojih prijatelja, te vježbali u garažama, po Los Angelesu se usmenom predajom pročulo za njih, te su dobili malu ali vjernu publiku. Sredinom 80-ih potpisali su ugovor s producentskom kućom geffen Records. Tada su počeli raditi na svom prvom albumu, "Appetite for Destruction", prepunom bijesa, ogorčenosti i otpora prema autoritetu. Tamo se našla i ljubavna pjesma "Sweete Child O' Mine", koju je Axl posvetio svojoj tadašnjoj djevojci Erin Everly, kćeri Dona Everlyja iz Everly Brothers, s kojom se poslije vjenčao. "Mnogi rock bendovi su prevelike kukavice da bi pisali o bilo kakvim osjećajima, osim ako se ne radi o boli. Bila je to prva pozitivna ljubavna pjesma koju sam napisao, no inače nisam poznavao nikog tko bi zaslužio da o njemu pišem nešto pozitivno", tvrdi Axl Rose. Album je objavljen krajem srpnja 1987. i bend je potom krenuo na turnjeu. U Engleskoj su ih mediji i javnost dočekali na nož, bojeći se da će samoprozvani "najopasniji bend na svijetu" iskvariti njihovu mladež. Axl Rose je provocirao publiku na koncertu, koja ga je zauzvrat počela gađati bocama, pa su se vratili u Ameriku svjesni da se prvo moraju proslaviti u domovini. U tome su i uspjeli, jer album "Appetite for Destruction" dobio je izvrsne kritike.


Image Hosted by ImageShack.us


Guns N Roses - Don't Cry

Talk to me softly
There's something in your eyes
Don't hang your head in sorrow
And please dont cry
I know how you feel inside I've
I've been there before
Somethin's changin' inside you
And don't you know

Don't you cry tonight
I still love you baby
Don't you cry tonight
Don't you cry tonight
There's a heaven above you baby
And don't you cry tonight

Give me a whisper
And give me a sigh
Give me a kiss before you
tell me goodbye
Don't you take it so hard now
And please don't take it so bad
I'll still be thinkin' of you
And the times we had...baby

And don't you cry tonight
Don't you cry tonight
Don't you cry tonight
There's a heaven above you baby
And don't you cry tonight

And please remember that I never lied
And please remember
how I felt inside now honey
You gotta make it your own way
But you'll be alright now sugar
You'll feel better tomorrow
Come the morning light now baby

And don't you cry tonight
An don't you cry tonight
An don't you cry tonight
There's a heaven above you baby
And don't you cry
Don't you ever cry
Don't you cry tonight
Baby maybe someday
Don't you cry
Don't you ever cry
Don't you cry
Tonight


STAY GAY CAUSE' GAY IS O.K.

By: Slash_girl ($€n!LnO$t)



wave

- 11:48 - Komentari (20) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>