Oglasi za samce - Stvarne djevojke

nedjelja , 16.12.2018.

izdajem stan beocin










Dating Site: Oglasi za samce






Cena: 300 eura + 300 eura za depozit. U jednoj zivim ja, druga je slobodna za izdavanje. Cena je sa svim troskovima. Stan je u prizemlju zgrada je nova sa ekstra izolacijom stan ima dva el panel radijatora ukupne snage 3kw tako da su ranuni mali nema info stana zgrada ima parking vlasnik stan se izdaje bez agenciske provizije jos slika saljem viberom.



oglasi za samce

Grejanje na gas ili na struju. Dvoriste, basta za koriscenje, parking. Stan ima dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, spavaću sobu, dečju sobu može da se pretvori u radnu sobu ili drugu spavaću u zavisnosti od potrebe klijenata , wc, kupatilo, terasu i lođu.



oglasi za samce

izdajem stan beocin - Veličina 45 m2 sa 2 sobe, kuhinjom i kuapatilom. Kod Zodne 3 na 5 spratu istočna strana, kompletno renoviran, sa dva mokra čvora, tri velike sobe, dnevna soba i 2 spavaće sobe , odmah useljiv, dva lifta.



oglasi za samce

Izdajem namešten trosoban stan u ulici Mileve Marić Ajnštajn. Stanu pripada garažno mesto u zgradi od koga samce vodi do stana. Troškovi su veoma niski, samce je oglasi ali se plaća samo po potrošnji. Stan ima dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, spavaću sobu, dečju sobu može da se pretvori u radnu sobu ili drugu spavaću u zavisnosti od potrebe klijenatawc, kupatilo, terasu oglasi lođu. Stan je u prizemlju zgrada je nova sa ekstra izolacijom stan ima dva el panel radijatora ukupne snage 3kw tako da su ranuni mali nema info stana zgrada ima parking vlasnik stan se izdaje bez agenciske provizije jos slika saljem viberom. Izdajem stanu u Vrnjackoj banji, na duzi ili kraci period. Cena koju vidite je za mesec dana i ugovor od 6 meseci. Ukoliko zelite stan na dan pozovite me pa cemo se dogovoriti. Stan se nalazi na 5 min od gradskog bazena, i na 5 min od setalista. Slike pejzaza su pogled sa prozora iz spavace sobe i iz dnevne. Izdajem trosoban prazan stan 73m2, bul. Kod Zodne 3 na 5 spratu istočna strana, kompletno renoviran, sa dva mokra čvora, tri velike sobe, dnevna soba i 2 spavaće sobeodmah useljiv, dva lifta. Na spratu imate i ostavu umesto podruma za zimnicu. Kumodraška, dvosoban 54 kvadratna metra plus terasa, namešten, odlično centralno grejanje, u cenu je uključen infostan svi troškovi izuzev struje. Idealan za mladu porodicu do 4 člana ili 2-3 studenta. Blizu voždovačkih fakulteta, dva šoping centra, samoposluga, pošte.



Best Speech You Will Ever Hear - Gary Yourofsky
Idealan za mladu porodicu do 4 člana ili 2-3 studenta. Grejanje na gas ili na struju. Stan se nalazi na 5 min od gradskog bazena, i na 5 min od setalista. Izdajem namešten trosoban stan u ulici Mileve Marić Ajnštajn. Cena koju vidite je za mesec dana i ugovor od 6 meseci.

[Dating wristwatches|Dating hungarian man|Novi sajt za upoznavanje]






Oznake: izdajem, stan, beocin

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.