Kako poslati video snimak preko vibera - Pravi datiranje

četvrtak , 27.12.2018.

Viber: kako poslati fotografiju?










Click here: Kako poslati video snimak preko vibera






To dovodi do toga da ne morate da pretražujete i dodajete prijatelje, već kada se oni prijave na Viber dobijate obaveštenje da ih od tada možete kontaktirati. Viber je najsličniji Skajpu, iako mnogo siromašniji opcijama.





Zaštita intelektualne svojine Politika Viber-a je da se 1 blokira pristup ili uklone materijali za koje se smatra da su zaštićeni autorskim pravima, a koji su nezakonito objavljeni ili distribuirani od strane njihovih oglašivača, , , članova ili korisnika, i 2 ukloniti i prekine uslugu. Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Dostupnost Viber ne garantuje da će usluge koje pruža biti dostupne za korišćenje na bilo kojoj lokaciji.





Mob&IT - Dozvoljava vam da provjerite sve razgovore i poruke, a da pri tome ne morate biti ni povezani sa drugom spravom.





Video snimak na kom policajac iz Vajldvuda, u Nju Džersiju, pesnicom udara mladu ženu na plaži u subotu dok pokušava da je uhapsi postao je viralan. Otkad je nastao ovaj snimak, dvojica policajaca iz gradske policijske službe Vajldvuda prebačeni su na kancelarijsku dužnost dok traje unutrašnja istraga o slučaju,. Žena koja je prisustvovala koškanju na plaži okačila je video oko 7 uveče u subotu. Incident, objasnila je u tvitu koji je usledio, desio se oko 4 posle podne istog dana. Snimak kreće nakon što je policija na prometnoj plaži već prišla mladoj ženi koja nosi beli šorts preko crnog kupaćeg kostima. Ona deluje kao da je pokušala da šutne policajca sa zemlje. Policajac potom izgleda kao da je udara pesnicom dva ili tri puta. Žena je zatim stavljena u rvačku kragnu i nabijena u pesak. Posle oko 49 sekundi snimka, policajci deluju kao da pokušavaju da ženi stave lisice. Ubrzo nakon toga snimak se prekida. Na snimku se vidi brojni svedoci, dok se gomila prolaznika okuplja da gleda. Peškiri i delovi odeće razbacani su oko mesta na kom se odigrao incident, dok se žena i policajci rvaju u pesku. Žena sa snimka, identifikovana kao dvadesetogodišnja Emili Vajnmen iz Filadelfije, čini se da je okačila o incidentu, koji je u međuvremenu obrisan ili pretvoren u privatni post, prema pisanju Njuzvika. Prema NBC-u Filadelfija, Vajnmen je u postu rekla da je policija prišla njoj i njenoj prijateljici. Rekla je da je kod sebe imala neotvorenu flašu alkohola. U postu se pominje i da se Vajnmen podvrgla testu na alkohol koji je ispao negativan. Žena koja je okačila video snimak incidenta na Tviteru takođe je pomenula alko-test kada je odgovorila nekom ko je pitao šta se dešavalo pre nego što je napravila snimak. U postu na Fejsbuku opisano je kako je incident sa snimka navodno započeo. Tad mi je stavio rvačku kragnu oko vrata, udario me pesnicom u glavu i ponovo mi stavio kragnu, ovaj put me daveći, dok sam se ja borila za vazduh. Optužena je po dve tačke za teški napad na policajca, teški napad pljuvanjem telesnih tečnosti na policajca, neprimereno ponašanje, otpor hapšenju, opstrukciju pravde i maloletnika u posedu alkohola.



Sedam trikova na Viber-u koje mozda niste znali
Nećemo se zadržavati na tome, već ćemo vam pokazati kako da sadržaj poruka prebacite na svoj računar. Grupni razgovori Novost koju nudi odnedavno Viber je mogućnost odgovora na posebnu poruku u grupnim razgovorima, što omogućava da se točno zna na koju se poruku referirate. Takvih aplikacija ima na desetke i najčešće su besplatne, a poneki proizvođači mobilnih uređaja već ih nude predinstalirane na uređaje. Nakon prekida korišćenja licence, korisnik treba da prestane sa svakom upotrebom aplikacije, i uništi sve kopije aplikacije, u celini ili delimično. Zadržava pravo da promeni, suspenduje, ukloni, ili onemogući pristup svojim servisima bilo kad bez prethodnog obaveštenja. Izaberite zemlju ako nije izabrana i unesite vaš broj telefona. Viber koristi Google analytics u cilju procene koliko se sajt i aplikacija koriste, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta usluga. Tvoj TV snimak treba da sadrži: 1. Međutim, ukoliko telefon vašeg partnera nije rootovan, ovo možete uraditi pomoću skripte WhatsApp-Key-DB-Extractor koju možete preuzeti.

[Twoo aplikacija forum|Trazim hiv partnera|Avanture ljubljana]






Oznake: Čevo, kako, da, devojci/dečku, pročitate, sve, poruke, naš, WhatsApp-u, video

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.