Sex u prirodi slike - Brzog datiranja

četvrtak , 27.12.2018.

Srpski pornic Jebanje u prirodi, malo stariji










Click here: Sex u prirodi slike






Još je bio dan, na Vidikovac je došao još jedan par, nije bilo šanse da se tu kresnemo, rekla sam mužu da idemo negdje u šumicu. Bilo mi je malo nezgodno hodati, štikla se zabadala u zemlju pa smo sjeli u auto i nakon malo muž se maknuo s puta. On mi je milovao mačkicu, podigla sam i naslonila nogu na auto, cijelom rukom je prelazio po njoj, vlažila sam, jedva sam čekala da me ubode.



sex u prirodi slike

Probala sam pomaknuti nogu, peta se zabila u zemlju pa nisam uspila izvući cipelu, muž me u tom uhvatio za nogu i zadigao je na auto. Tako raširena, skoro se podvukao pod mene i imao je nesmetan ulaz do kraja, vriskala sam kao ždrebica. Držao me za bokove i polako navlačio, u ritmu sam se njihala. Taj osjećaj prvog prodora je neopisiv, osjećam da me širi u ubada a uz to strašno pali, i sad dok pišem stresem se od uzbudjenja.



sex u prirodi slike

Prirodno jebanje u sumi, seks u prirodi sa zenom - Jesi li ti nekad probala u prirodi?



sex u prirodi slike

Još je bio dan, na Vidikovac je došao još jedan par, nije bilo šanse da se tu kresnemo, rekla sam mužu da idemo negdje u šumicu. Bilo mi je malo nezgodno hodati, štikla se zabadala u zemlju pa smo sjeli u auto i nakon malo muž se maknuo s puta. Nastavak serijala Story of Andrea: Ja, muž i prijateljica Izašli smo vani, zagrlila sam ga, ljubili smo se kao školarci a odmah sam mu počela otkopčavati hlače. On mi je milovao mačkicu, podigla sam i naslonila nogu na auto, cijelom rukom je prelazio po njoj, vlažila sam, jedva sam čekala da me ubode. Naslonila sam se na zadnji dio auta, nadigla guzi a noge raširila. Prišao mi je, malo je spustio hlače, prvi put da mu kurac nisam ovlažila usnama prije nego ga zabode, osjetila sam kako mi glavić širi ulaz. Taj osjećaj prvog prodora je neopisiv, osjećam da me širi u ubada a uz to strašno pali, i sad dok pišem stresem se od uzbudjenja. Držao me za bokove i polako navlačio, u ritmu sam se njihala. Malo sam se zakrenula prema njemu, pogledala ga i rekla, jače i do kraja. Nije poslušao, ulazio je polako, osjetila sam onaj slatki bol duboko unutra, kad se zabio do kraja, stenjući sam mu rekla, ljubavi, špricaj unutra, želim bebu. Počeo me divlje nabijati, nisam više mogla držati stisnute zube, vrisnula sam a sa drveta je poletjela neka ptica, on se smijao i rekao ne plaši divljač. Ne znam koliko ali trajalo je dugo, otkopčala sam bluzu i izbacila prsa iz brusa, naslonjena na auto mlatile su po limu, stavljala sam ruku pod glavu da mi ne ostane fleka na licu od trzanja. Probala sam pomaknuti nogu, peta se zabila u zemlju pa nisam uspila izvući cipelu, muž me u tom uhvatio za nogu i zadigao je na auto. Tako raširena, skoro se podvukao pod mene i imao je nesmetan ulaz do kraja, vriskala sam kao ždrebica. Ispod sebe sam pružila ruku i milovala mu jaja, on je cijelog vadio i nabijao, tako malo zakrenuta strugala sam ramenom po autu. Sinoć je prvi put dosta jako stiskao moja prsa, sad ih je tako isto bez milosti uzeo u ruke i za njih p…procitaj vise na.



Sex na Dunavu :D
Držao me za bokove i polako navlačio, u ritmu sam se njihala. Ne znam koliko ali trajalo je dugo, otkopčala sam bluzu i izbacila prsa iz brusa, naslonjena na auto mlatile su po limu, stavljala sam ruku pod glavu da mi ne ostane fleka na licu od trzanja. A kamenčići daju produženo sećanje na užitak... Malo sam se zakrenula prema njemu, pogledala ga i rekla, jače i do kraja. Bilo mi je malo nezgodno hodati, štikla se zabadala u zemlju pa smo sjeli u auto i nakon malo muž se maknuo s puta. Prišao mi je, malo je spustio hlače, prvi put da mu kurac nisam ovlažila usnama prije nego ga zabode, osjetila sam kako mi glavić širi ulaz. Sinoć je prvi put dosta jako stiskao moja prsa, sad ih je tako isto bez milosti uzeo u ruke i za njih p…procitaj vise na. Probala sam pomaknuti nogu, peta se zabila u zemlju pa nisam uspila izvući cipelu, muž me u tom uhvatio za nogu i zadigao je na auto. Ispod sebe sam pružila ruku i milovala mu jaja, on je cijelog vadio i nabijao, tako malo zakrenuta strugala sam ramenom po autu. Mrav vam se šeta po guzu, krava vas zblanuto gleda što ste joj uvaljali travu, kamenčići vas žuljaju po bubregu i leđima, non-stop nešto suška - pa čekate da iskoči šumar il' divlja svinja iz obližnjeg šumarka, muve sirćetuše kidišu na oči...........

[Dnevna soba ideje|Ona trazi njega hrvatska|Parenje zivotinja i ljudi]






Oznake: srpski, Pornic, jebanje, u, prirodi, malo, stariji

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.