Kumovi film - Pronađi pratnju

četvrtak , 20.12.2018.

Zabava










Click here: Kumovi film






Nažalost, korisnik sa vašim Facebook identifikacijom ne postoji u našoj bazi podataka. U svetskoj hit komediji Mamurni kumovi, David, Tom i Graham moraju prevesti leš svog prijatelja Luka nazad u London nakon što su se prilikom prisilnog sletanja aviona našli usred australijske pustinje. Momci su prepuni bola, krivice i njima karakteristične samoopsednutosti, ali i pod stalnom pretnjom Lukovog ludog rođaka Henrija.



kumovi film

Momci su prepuni bola, krivice i njima karakteristične samoopsednutosti, ali i pod stalnom pretnjom Lukovog ludog rođaka Henrija. Javno dostupni podaci na vašem Facebook profilu biće popunjeni. Film je nastavak komedije iz 2011, režiju potpisuje Mark Lamprel, a glavne uloge tumače Kris Maršal, Ksejvijer Samjuel i drugi. U svetkoj hit komediji o moći prijateljstva, tri nedostojna, ali ponekad šarmantna i sebična prijatelja Dejvid, Tom i Graham moraju da prenesu kovčeg svog prijatelja nazad u London nakon što su se usred prisilnog sletanja aviona našli usred australijske pustinje.



kumovi film

Zabava - Nažalost, korisnik sa vašim Facebook identifikacijom ne postoji u našoj bazi podataka. Vaš Facebook nalog će biti automatski povezati sa Cineplexx nalogom.



kumovi film

!LN70= >B:@K;0 @>B, => A;>20 70AB@O;8 C =55 2 3>@;5. %59; - !525@=0O 0:>B0. =0 70<5@;0 8 =5?@>872>;L=> 7045@60;0 4KE0=85, GC2AB2CO =0 A515 273;O4 %59;0.


!LN70= ?>25@=C;0AL, 8 %59;, ?@>?CA:0O 55 2?5@54, A45;0; H8@>:89 27<0E @C:>9, B>G=> ?@825BAB2CO 55 2>72@0I5=85 2 "@5B89 C75;.



Ime čovjeka (1969) BH FILM
U svetskoj hit komediji Mamurni kumovi, David, Tom i Graham moraju prevesti leš svog prijatelja Luka nazad u London nakon što su se prilikom prisilnog sletanja aviona našli usred australijske pustinje. U svetkoj hit komediji o moći prijateljstva, tri nedostojna, ali ponekad šarmantna i sebična prijatelja Dejvid, Tom i Graham moraju da prenesu kovčeg svog prijatelja nazad u London nakon što su se usred prisilnog sletanja aviona našli usred australijske pustinje. Momci su prepuni bola, krivice i njima karakteristične samoopsednutosti, ali i pod stalnom pretnjom Lukovog ludog rođaka Henrija. Vaš Facebook nalog će biti automatski povezati sa Cineplexx nalogom. Povezane vesti Riskantna, ambiciozna komedija, u mnogo pogleda klasična farsa posvećena prijateljstvu koje se razvija prilikom putovanja. Ukoliko želite da kreirate novi Cineplexx korisnički nalog sa ovim Facebook profilom, molimo vas da odaberete opciju registracija. Radnja pripada dugogodišnjoj tradiciji filmova o dobrim drugovima, od filmova o Stanliju i Oliju do serijala Mamurluk. Javno dostupni podaci na vašem Facebook profilu biće popunjeni. Film je nastavak komedije iz 2011, režiju potpisuje Mark Lamprel, a glavne uloge tumače Kris Maršal, Ksejvijer Samjuel i drugi. Ukoliko želite da se povežete sa postojećim Cineplexx korisničkim nalogom, molimo da se prijavite u polju prijave. Nažalost, korisnik sa vašim Facebook identifikacijom ne postoji u našoj bazi podataka.

[Upoznaj slobodne cure|Gospode traze muskarce|Montenegro traveler]






Oznake: va, omiljeni, bioskop

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.