Trazim srpkinju za brak - Susret s djevojkom

ponedjeljak , 17.12.2018.

Upoznavanje radi braka










Click here: Trazim srpkinju za brak






U nekom dogovoru, ne mora to biti picerija, može i klub ili bilo šta treće. Istražili smo razne sajtove za upoznavanje i oglašavanje, njih 10. Nepušač sam i anti-alkoholičar.



trazim srpkinju za brak

U nekom dogovoru, ne mora to biti picerija, može i klub ili bilo šta treće. Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća. Nude se stoga visoki iznosi koji se kao i u opisanom slučaju daju u ratama jer je upravo neimaština naterala devojke na takve dogovore te često nemaju puni iznos za isplatu na ruke. Nepušač sam i anti-alkoholičar.



trazim srpkinju za brak

Trazim zenu za vezu i brak - Ena je na taj način otišla iz Karaule kraj Travnika u Rojtlingen da bi se pridružila suprugu Hrvatu kojem je pre venčanja, skladno dogovoru, našla posao u restoranskoj kuhinji.



trazim srpkinju za brak

Razvela sam se i imam sina od 4 godine. Odgojena sam kako dijete u vrlo marljivoj i vrijednoj obitelji, no kakva je danas situacija na Balkanu da se jako teško živi, tako i mi nemamo dovoljno novca da bi živjeli normalno. Radila sam sezonski u Njemačkoj, šparoge i jagode, pa ću vjeruem i ovog proljeća ići tamo na posao, ako se prije toga ne udam, što bih jako voljela. Moj prioritet je da se udam za normalnog, pažljivog, vrijednog muškarca, s kojim ću zasnovati obitelj, odnosno vjenčati se, imati djecu i živjeti normalno kako treba. Lažni i dvolični ljudi ostanite daleko od mene. Avanturisti, alkoholičari i kockari, takođe ne javljajte se na ovaj moj oglas, jer ja takve ne želim u životu i ne želim ponovo prolaziti kroz traume kroz koje sam prolazila s bivšim mužem, teškom budalom i pijandurom. Ako si normalan, javi se i ako mi se na prvu svidi tvoj komentar, ja ću ti se javiti da se dogovorimo oko razmjene brojeva i susreta uživo. Može i na Viber. Svaka neovlaštena upotreba sadržaja sa ovih stranica može predstavljati povredu Zakona o autorskim pravima. Posjetiteljima stranica nije dozvoljeno kopiranje teksta i pohranjivanje-spremanje u vlastito računalo. Nije dozvoljeno mijenjati, distribuirati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati informaciju i fotografiju objavljenu na ovim stranicama bez odobrenja vlasnika, kao i bez navođenja izvora i autora teksta i fotografija. Dozvoljeno je podijeliti bilo koji članak sa ove web stranice. Podijeliti na društvenim mrežama, putem e-maila i slično. Naučite razliku između podijeliti i kopirati-zalijepiti-ukrasti-spremiti u vaše vlastito računalo ili vašu web stranicu.



Oglasi licni kontakti
Napokon sam shvatila da život mora ići dalje i da je jako teško biti sam. Zbog nedostatka vremena i uz nagovor prijateljica, odlučila sam ovim putem da nađem nekog kvalitetnog muškarca za zajednički život kod mene. Svako živi u svom stanu, ali ja sam kod njega ostavila dosta svoje odeće, obuće, higijenskih potrepština, fotografija za slučaj da dođe kontrola. Zaštitita žena koje objavljuju oglase Svi sajtovi imaju istaknute uslove korišćenja, odnosno oglašavanja, na koje svako ko želi da postavi oglas mora da pristane. Zainteresovana je da se uda. No, kako vrijeme liječi sve rane, tako je postepeno izlječilo moju bol i tugu. Datum objave 2006-07-10 23:26:13 Identifikacioni broj oglasa: - 20060710232613 Link oglasa: Slični mali oglasi - nekoj, zemalja, evropske, upoznavanja, unije, trazim, srpkinju : Tražim poslovnog partnera za otvaranje restorana picerije u Temerinu, 20km od Novog Sada. Ena je na taj način otišla iz Karaule kraj Travnika u Rojtlingen da bi se pridružila suprugu Hrvatu kojem je pre venčanja, skladno dogovoru, našla posao u restoranskoj kuhinji.

[Oglasi pula stanovi|CUVANJE DJECE ZURICH -- Mali Oglasi # Goglasi.com|Katastar crne gore tivat]






Oznake: trazim, ZENU, za, vezu, i, brak

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.