< ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

rad vzo dubravica.



Vi ste posjetitelj broj:



Linkovi

SVAKAKO POSJETITI

VATROGASNI PORTAL

HVZ

VATROGASNI BLOGOVI

RANGER

USAMLJENI VUKOVI



DVD DEANOVEC

DVD LAKTEC

DVD SAMOBOR

DVD OŠTARIJE

DVD DESNO TREBARJEVO

DVD STARO ČIČE

DVD VIRJE

DVD ŠĆEPANJE

DVD BREGANA

DVD MRACLIN

DVD BIJELA GORICA

DVD OTOK


DVD BOBOVEC

VZG IVANIĆ-GRAD

VATRENI DEČKI

VATRENE KACIGE

ISKRENI

UMORNO OKO

TOMEK

PETRA

MALA DRO

MILJENKOV BLOG

UREDNIK BLOGA
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Tomislav Horvat

SUSRET VATROGASNIH BLOGERA I WEBMASTERA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
Vatrogasni blogeri i webmasteri zagrebačke županije ponovo krenuli u akciju susreta. Susret vatrogasnih blogera i webmastera zagrebačke županije održat će se 07.studenog 2009.godine.

Domaćin je DVD Kuče. Svi zainteresirani mogu se javiti Rangeru ili Tomislavu Cerinskom kako bi okvirno znali broj sudionika. na susretu nema posebnih tema nego je prvenstveno druženje, te dogovor oko daljnih druženja. Nadam se da je u vam još uvijek ostalo malo adrealina sa početka naših susreta te da ste spremni se i dalje družiti onako kako to mi vatrogasci znamo.




KONTAKTI:


ADRESA:
Pavla Štoosa 3, 10293 Dubravica

E-MAIL:
vzodubravica@net.hr

BROJ TELEFONA:
01/ 3390694
098/ 983 2505


VZO DUBRAVICA DANAS VODE:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Predsjednik VZO-a
Dragutin Štritof


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Dopredsjednik VZO-a
Ivica Stiperski


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Zapovjednik
Dragutin Vidmar


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Dozapovjednik
Mario Čuk


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Tajnik
Tomislav Horvat

utorak, 31.03.2009.

Dragurin Štritof počasni Predsjednik VZO Dubravica


- osam intervencija i jedna lažna dojava u 2008. godini

U subotu 28.03.2009. godine održana je u organizaciji DVD-a Dubravica 13 po redu izborno, izvještajna godišnja Skupština VZO Dubravica.
Skupštinu su bili nazočni načelnik Općine Dubravica gosp. Franjo Štos, predsjednik Općinskog vijeća gosp. Stjepan Nemčić, predsjednik VZŽ Zagrebačke gosp. Stjepan Ptićek, predstavnici VZO Brdovec, Marija Gorica, Kraljevec na Sutli, VZG Zaprešić, Gasilska Zveza Brežice, DVD Marija Magdalena i Bistra, Udruga žena Bobovljanke, HDZ Dubravica, P.O.Rozga, Udruga umirovljenika, Streljačko društvo, gosp. Drago Horvat u ime Generali osiguranja i drugi dragi nam gosti.
Sve prisutne goste pozdravio je dugogodišnji predsjednik VZO Dubravica gosp. Dragutin Štritof koji je ujedno i vodio Skupštinu uz radno predsjedništvo kojeg su još činili Damir Nemčić i Ivica Stiperski.

Izvješće o radu VZO Dubravica za 2008. godinu podnio je zapovjednik zajednice gosp. Dragutin Vidmar koji je naglasio da VZ ulaže svu snagu u rad sa vatrogasnom mladeži i vatrogasnu preventivu, te se brine o školovanju i usavršavanju vatrogasnih kadrova. Tako je prošle godine održan tečaj za strojara a nastavi je bilo prisutno trinaest polaznika iz naše VZ te četrnaest polaznika iz VZO Kraljevec na Sutli.
Istaknu je da na području Općine Dubravica u protekloj godini bilo osam intervencija i jedna lažna dojava.
Posebno je bilo spomenuto da je po četvrti put organizirana liga vatrogasne mladeži i na zadovoljstvo svih nas 2008 godine su prisustvovala sva vatrogasna društva sa našeg područja sa ekipama djece od 6 -12 godina. Bilo je tu još dosta odrađenih sati naših vatrogasaca (pregled hidranata, proslava Sv. Florjana, održavanje natjecanja, proslave osamdeset godišnjeg rada, pokazne vježbe ….) , a sve to kako bi ova VZ što bolje funkcionirala.

Pošto je ove godine izborna godina članovi skupštine svoje povjerenje dali su novom rukovodstvu tako je za predsjednika VZO Dubarvica izabran gosp. Ivica Stiperski, zapovjednik je gosp. Dragutin Vidmar, a gosp. Dragutinu Štritof koji je na čelu VZ bio od njezinog osnutka punih 13 godina dodijeljeno je znamenje počasnog predsjednika.

Plan rada za ovu godinu je opširan ali uz pomoć svih članova vjerujemo neće ga biti teško provesti a pogotovo kad smo čuli u pozdravnoj riječi gostiju predsjednika VZŽ Zagrebačke koji je obećao financijsku pomoć za nabavu vatrogasnog kombi vozila i druge vatrogasne opreme, a isto tako načelnik Općine Dubravica potvrdio je da su osigurana sredstva za vatrogasce VZO Dubravica. Bilo je ugodno čuti riječi gosp. Drage Horvata koji je obeća da će generali osiguranje sponzorirati policu osiguranja za neko od vatrogasnih vozila ili osiguranje vatrogasne mladeži i vatrogasaca.

Domaćini su nam pripremili ukusno jelo i piće kojeg su poslužile vrijedne članice DVD-a Dubravica i druženje smo nastavili do ranih jutarnjih sati.

Pozdrav svim posjetiteljima bloga od Tomeka.....



| komentari (10) | print | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.