< veljača, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

rad vzo dubravica.



Vi ste posjetitelj broj:



Linkovi

SVAKAKO POSJETITI

VATROGASNI PORTAL

HVZ

VATROGASNI BLOGOVI

RANGER

USAMLJENI VUKOVI



DVD DEANOVEC

DVD LAKTEC

DVD SAMOBOR

DVD OŠTARIJE

DVD DESNO TREBARJEVO

DVD STARO ČIČE

DVD VIRJE

DVD ŠĆEPANJE

DVD BREGANA

DVD MRACLIN

DVD BIJELA GORICA

DVD OTOK


DVD BOBOVEC

VZG IVANIĆ-GRAD

VATRENI DEČKI

VATRENE KACIGE

ISKRENI

UMORNO OKO

TOMEK

PETRA

MALA DRO

MILJENKOV BLOG

UREDNIK BLOGA
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Tomislav Horvat

SUSRET VATROGASNIH BLOGERA I WEBMASTERA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
Vatrogasni blogeri i webmasteri zagrebačke županije ponovo krenuli u akciju susreta. Susret vatrogasnih blogera i webmastera zagrebačke županije održat će se 07.studenog 2009.godine.

Domaćin je DVD Kuče. Svi zainteresirani mogu se javiti Rangeru ili Tomislavu Cerinskom kako bi okvirno znali broj sudionika. na susretu nema posebnih tema nego je prvenstveno druženje, te dogovor oko daljnih druženja. Nadam se da je u vam još uvijek ostalo malo adrealina sa početka naših susreta te da ste spremni se i dalje družiti onako kako to mi vatrogasci znamo.




KONTAKTI:


ADRESA:
Pavla Štoosa 3, 10293 Dubravica

E-MAIL:
vzodubravica@net.hr

BROJ TELEFONA:
01/ 3390694
098/ 983 2505


VZO DUBRAVICA DANAS VODE:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Predsjednik VZO-a
Dragutin Štritof


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Dopredsjednik VZO-a
Ivica Stiperski


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Zapovjednik
Dragutin Vidmar


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Dozapovjednik
Mario Čuk


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Tajnik
Tomislav Horvat

četvrtak, 26.02.2009.

Loše vijesti

Ponovo sam s vama dragi čitatelji bloga VZO Dubravica .

Ovih dana nije baš najbolje u našem kraju ali i o ovakvim situacijama vas moram izvijestiti.
Pa počet ću redom u nedjelju 22.02.2009. u 21.29 sati oglasila se sirena na vatrogasnom domu u Dubravici a odmah nakon toga stigla je sms poruka koja je bila upućena članovima interventne jedinici DVD-a Bobovec i Dubravica koji su odmah krenuli u vatrogasna spremišta po zaštitnu odjeću i opremu te su krenuli na intervenciju.
Radilo se o požaru gospodarske zgrade u mjestu Pologi. Intervenciji je prisustvovala i JVP grada Zaprešića koji su sa dva vozila došli u pomoć VZO Dubravica. Nakon nekog vremena kad je požar stavljen pod nadzor JVP se vratila u svoje spremište a članovi interventne jedinice krenuli su saniranje zgarišta te smo tako požar ugasili do kraja i vratili se u vatrogasna spremišta u 0,30 sati.

Osim požara pogodila nas je još jedna tragedija u ponedjeljak nas je zauvijek napustio član DVD-a Dubravica gosp. Dragutin Som u svojoj 51. godini života. Od svog kolege vatrogasci su se oprostili u srijedu na mjesnom groblju Rozga. VZO Dubravica izražava iskrenu sućut obitelji dragog nam prijatelja.

Za sada nema drugih novosti pa ću vas pozdraviti i ostavit.



| komentari (2) | print | # |

srijeda, 18.02.2009.

Skupština DVD-a Vučilčevo

Evo novosti. Sezona skupština je počela a ta groznica trese i naš kraj.
14.02.2009. održana je 81. Po redu izborno, izvještajna skupština DVD-a Vučilčevo, jednog od četiri društva VZO Dubravica.

Skupštinu je otvorio i uspješno vodio Marin Štritof stari i novoizabrani predsjednik DVD-a, uz njega su sjedili članovi radnog voditeljstva Franjo Frkanec i Dragutin Štritof. Zapisnik je vodio tajnik društva Mario Štritof koji je i podnio izvješće o radu društva za proteklu godinu.
Tajnik se osvrnu na rad društava te spomenuo koliko i kako se radilo u 2008 godini, prisjetili smo se i proslave osamdeset godina djelovanja DVD-a koju su održali u lipnju mjesecu protekle godine.
Zapovjednik društva Mario Čuk u svom izvješću je napomenuo kako ovo društvo prošlu godinu nije imalo intervencija, već su radili na preventivi te su tako dva puta u godinu dana pregledali hidrantsku mrežu, dijelili su letke mještanima povodom mjeseca zaštite od požara, a ujedno su i popunili hidrantske ormariće sa odgovarajućom vatrogasnom opremom koje su postavili po cijelom mjestu.

Vatrogasno društvo Vučilčevo je ove godine u plan rada uvrstilo izgradnju vatrogasnog spremišta te nabavu vatrogasne opreme koju trebaju posjedovati zakonskim minimumom, a poseban je naglasak bio na školovanje i usavršavanje vatrogasnog kadra te nabavu zaštitne vatrogasne opreme kao i osiguranje članova koji će obaviti liječničke preglede.
Posebno će se pažnja posvetiti mladim članovima a ovo vatrogasno društvo ima ekipu djece od 6 – 12 godina koja je prošle godine postizala odlične rezultate te su ove godine dobili vatrogasne knjižice a za koji mjesec će opet moći krenuti sa izvođenjem vatrogasnih vježbi.
Koko je ovo bila izborna skupština izabrano je i novo staro rukovodstvo društva te je tako za predsjednika izabran Marin Štritof, a zapovjednik će i dalje biti Mario Čuk.

Članove skupštine i prisutne goste su pozdravili članovi vatrogasnih društava Bobovec, Dubravica i Prosinec, predstavnici VZO Dubravica i sam načelnik Općine gosp. Franjo Štos koji je pohvalio rad ovog društva te obećao pomoć u izgradnji spremišta, dok je zapovjednik VZO Dubravica naglasio kako će VZO Dubravica ovo društvo opremiti sa potrebnom opremom i omogućiti članovima da prisustvuju tečajevima za osposobljavanje.

Toliko za sada o radu i skupštini DVD-a Vučilčevo, podsjećam vas da će svoje redovne izvještajno izborne skupštine održati ovim radom
DVD Dubravica (subota) 07.03.2009.
DVD Bobovec (subota) 14.03.2009.
DVD Prosinec (subota) 21.03.2009. i
VZO Dubravica (subota) 28.03.2009.

Pozdrav od Tomeka



| komentari (2) | print | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.