Poza 68 - Susretit će se u sredini

srijeda , 19.12.2018.

>2>B> 87:CH5=85 2 ;53;>B> 5 ?>70 „68“










Click here: Poza 68






Felacio, oralni seksa koji se izvodi stimulacijom muškog polnog organa usnama i jezikomdo postizanja orgazma. Možete se ljubiti koliko god i kako god vam paše. She is a good girl.



poza 68

Oralni seks uvijek pali. Baš ništa — udobno se smestite, zatvorite oči uživajte. Osim što se ovo čini kao ultimativna poza za oralni užitak, 68 vam ipak ostavlja slobodne i ruke kojima si možete pomoći masturbirajući ili se dodirujući za neki drugi dio tijela.



poza 68

je najbolja seks poza za koju nikad niste čuli - Baš ništa — udobno se smestite, zatvorite oči uživajte.



poza 68

Svi smo čuli za ne slavnu pozu 69, poprilično akrobatski stil koji bi trebao garantirati užitak za oboje. Pa, definitivno ne poričemo kako je, onaj koji ju smislio, apsolutni genije, ali postoji mogućnost da smo našli jednu bolju. Poza 68 nova je varijanta tog klasika s jednom bitnom razlikom — umjesto da garantira obostrani užitak, ona je napravljena za apsolutno zadovoljstvo jednog partnera, posebno za sve one sebične trenutke gdje jednostavno želimo dobivati, bez ikakve potrebe za uzvraćanjem istog. Poza se izvodi tako da jedna osoba leži na krevetu sa savinutim koljenima, dok druga leži na njima, glavom naslonjenom na njihova bedra, tako da su im genitalije u potpunosti izložene ustima partnera. Što vi možete raditi? Baš ništa — udobno se smjestite, zatvorite oči uživajte. Osim što se ovo čini kao ultimativna poza za oralni užitak, 68 vam ipak ostavlja slobodne i ruke kojima si možete pomoći masturbirajući ili se dodirujući za neki drugi dio tijela. Jedina zamjerka je ta što poza 68 ima jednu negativnu stvar zajedničku s čuvenom pozom 69 — obje izgledaju puno jednostavnije nego što zapravo jesu. Što ako je partner puno teži od nje? U tom se slučaju može pridržavati laktovima kako bi joj olakšao. Zanimljivo, ali malo smo skeptični. Jedino što nam preostaje je isprobati ju i uvjeriti se sami.



Chillie b.68.com
U situaciji kada je žena gore, njen partner pored oralnog seksa može joj priuštiti i dodirivanje celog tela te je lakše i bolje zadovoljiti. Zanimljivo, ali malo smo skeptični. Poza se izvodi tako da jedna osoba leži na krevetu sa savinutim koljenima, dok druga leži na njima, glavom naslonjenom na njihova bedra, tako da su im genitalije u potpunosti izložene ustima partnera. Ili makar, ona o kojoj prvo načujemo. Uvertira Ne, nemojte je samo okrenuti i nabaciti na sebe — neće znati šta je snašlo, niti šta je čeka. Jamcim vam da ce pobeci glavom bez obzira.

[Sex oglasi bosna i hercegovina|Aplikacije za spajanje ljudi|Oglasi.rs novi sad stanovi]






Oznake: je, najbolja, seks, POZA, za, koju, nikad, niste, Ušli

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.