Brojač piv..posjeta
Brojač piv..posjeta

muke po grupiju(na kvadrat)

27.10.2005., četvrtak

..koncert

Dodjite. U 8. U subotu. U route 66. Donesite pivu. Ili ju kupite tamo. Za nas. Hvala, vaša uprava

plakat slijedi: (ako učinite trzajni pokret kažiprstom smještenim na lijevoj strani miša te tako pristupite radnji otvaranja linka smjestenog na slici-.-koja je lijevo (<-----) (ili gore, ovisno o širini ekrana..) hvala =) vasa uprava)

(donirano od misterioznog dobročinitelja/donatora koji usputno traži posao-slobodno vi njemu donirajte koju ponudu za dotični..ili pivu..) (vaša uprava..ili piva)

24.10.2005., ponedjeljak

..post prvi.. o nama (i nesto malo o gretti)

MI smo ultrakul i ultrazakon i ne-lijene, i , ako slucajno niste shvatili--ultrakul, a gretta je/su... pa evo sto oni kazu o sebi: (ilegalno prekopirano s gretta's ofišl sajt)

Gretta je zagrebački rock band, čudnih pogleda na glazbu i nadasve interesantnih glasovnoritmičnozvukovnih rješenja.
Inspirirani su svakodnevnim životom (jer život piše najčudnije priče), ženskim oblinama (oblinama) i nesnalaženjem u vremenu i prostoru oko sebe i oko drugih (gdje, kuda).
Užasno zgodni i privlačni, popularni su u društvu oskudno odjevenih žena.
Nakon podosta vremena rada na svojim muzičkim umijećima, napokon su se našli (u trećem mjesecu '04-e), kao četiri sličnomišljenika i počeli raditi pravu glazbu koja svoje temelje gradi prvenstveno na energiji koju širi na njih, a i na sve koji ih slušaju.
Uvijek su spremni svojom svirkom ispuniti i najčudnija mjesta ugodom.
Četveročlanu družbu sačinjavaju četiri vrla muškarca:
ČUBA- vocal, guitar, kukulele, triangl
HRVOJE-guitar, cableguy
IGOR-bubanj, light effects
TOMA-bass, back vocal, chief of BM.


MI mislimo da su oni, zapravo.. ok.



Senzacionalno! Doznajte pravu istinu o Gretti!!!
Samo ovdje i sada! (I svaki put kad otvorite ovaj post! ili neki drugi post na ovaj stranici-neki post na kojem vas podsjecamo na ovaj post! A to ce biti svaki post!!)




Gretta možda jest zagrebački bend. (Članovi su sumnjivog porijekla, ali piju u oriđiđi zagrebačkim pivnicama gdje ponekad i zasviraju(dok im se ne osuši grlo, tj.u pauzi za svirku)). ..rock bend.. (Pa ok. Može. Nećemo spominjati da su neslavno počeli kao turbofolk bend sa trianglom kao jedinim instrumentom, ali zbog nedovoljnih vokalnih sposobnosti čuba-mena (ne zna jodlati) promijenili su branšu.)
..čudnih pogleda na glazbu.. (Prije pijanih pogleda. Na sve. )
..nadasve interesantnih glasovnoritmičnozvukovnih rješenja.. (Preduga riječ- must pogledati u rječnik, sorry. Ali jodlat ne znaju.)
Dalje.
Inspirirani su svakodnevnim životom (jer život piše najčudnije priče), ženskim oblinama (oblinama) i nesnalaženjem u vremenu i prostoru oko sebe i oko drugih (gdje, kuda). Inspirirani su takodje flašama pive i flašnim oblinama, i , naravno, nama. (ne, ali bilo bi zgodno da jesu.. da itko je..)
Užasno zgodni i privlačni, (da, i nama, jer nas potkupljuju pivom..) popularni su u društvu oskudno odjevenih žena. (zbilja? ne sjećamo se da smo se ikada skidale. U potpisu: njihove najvjernije (i jedine) obožavateljice.. oh ta piva)
Nakon podosta vremena rada (rada nikad dosta..molimo još više onih proba na kojima nam dajete piva! samo vi vježbajte.. mi ćemo piti.. pivu.. i uživati u dobroj glazbi..i pivi) na svojim muzičkim umijećima, napokon su se našli (u trećem mjesecu '04-e), kao četiri sličnomišljenika i počeli raditi pravu glazbu koja svoje temelje gradi prvenstveno na (pivi?) energiji koju širi na njih, a i na sve koji ih slušaju. (nema piv..prigovora. Jedino možda da se malo češće spominje piva. Tj glazba. Zbog koje se družimo s Grettom) =)
Uvijek su spremni svojom svirkom ispuniti i najčudnija mjesta ugodom. (i kupiti pivu! Svaka čast! Živjela piv..Gretta!!!)
Četveročlanu družbu sačinjavaju četiri vrla muškarca: (i pokoja boca pive..prazna-nije zbog nas =)
ČUBA- vocal, guitar, kukulele, triangl (to sve? vauuuu.. pa to je pravi Čubamen! *zadivljene i nadasve oduševljene*)
HRVOJE-guitar, cableguy (čovjek-gitara i čovjek-kabel! (samo)dva u jednom! ah, ipak on nije Čubamen! Al mi ga ipak volimo.. i bez pive =) ali piva ne smeta.. dapače.. nećemo se ljutit..)
IGOR-bubanj, light effects (čovjek-bubanj i čovjek-dijetni-efekti? opet dva-u-jedan? ah, još jedan čubamen wannabe.. al i njega volimo.. di je piva?)
TOMA-bass, back vocal, chief of BM (čovjek-bas (bus??), leđni vokal i šef..nečega..di je rječnik? ili piva? tri-u-jedan..napredujemo.. =) i njega volimo)


******
Napomena: (važno!!)
ovo nije post o pivi. Piva nije riječ koja se najčešće spominje u tekstu. Štoviše, nismo ni jednom napisali "piva"- to je samo optička varka!

21.10.2005., petak

posta..

nema

jer uredjujemo boxeve.

inace smo poznate kao jako aktivne i nelijene(a.k.a.anti-lijene/ a-lijene/ (ne alieni) / protu-lijene/ niposto-lijene/ apsolutno-nikako-ne-dolazi-u-obzir-lijene) osobe

eto

Sljedeći mjesec >>