Muvanje ana nikolic tekst - Pronađi pratnju

srijeda , 26.12.2018.

Ana Nikolic










Click here: Muvanje ana nikolic tekst






Na to je stavlljena tačka! Pesma postaje hit godine a Ana opet najtraženija pop zvezda. Even though prank design vines offers some fraudulent activities. How do we neglect the prank design, pranking people about and by the end, you get a large number of thumbs up?



muvanje ana nikolic tekst

Rad na albumu je u planu, a Ana sve angažovanija na prikupljanju novih hitova za svoj treći album. The search óf entertainment seeker provides gained the great interest for the éntertainers, in early period it was attemptedto upload the materials which include the fun element, occasionally video material was primary, but some the majority of the time it was fake.



muvanje ana nikolic tekst

Ana Nikolic Nisam Za Triput Official Video 2010 Free Mp3 Download - Ali može biti iritirajuća činjenica da ima mnogo vrsta poljubaca koji iskazuju različita osećanja prema nekome od poljupca u znak poštovanja preko platonskog do strastvenog poljupca kakav viđamo u filmovima!



muvanje ana nikolic tekst

Ana Nikolić je vaga, rođena u Paraćinu, 27 septembra 1978 godine. Završila jezičku gimnaziju u Paraćinu i višu politehničku, odsek za dizajn, u Beogradu. Njen prvi javni nastup bio je 1998. Te godine preminuo joj je otac Duško, što je Ana veoma teško podnela, pa je razočarana situacijom u Srbiji i svojim životom, godinu dana kasnije otišla u Grcku gde je živela skoro godinu dana. Po povratku u Srbiju, odlučila je da se preseli u Beograd, gde je konkurisala za novu pevačicu grupe Funky G u vreme kada je Anabela Đogani želela da se oprosti od estrade. Istoimena pesma se odmah na startu zavrtela i postala mega hit, a na albumu prvencu Ana je sarađivala sa najpoznatijim tadašnjim autorima, tekstove je pisala Marina Tucaković, producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili, prateće vokale pevala je Leontina, a u jednoj pesmi kao specijalni gost pojavljuje se i Haris Džinović. Tako je do tada pevačica iz provincije postala jedna od najpopularnijih pop pevačica na estradnom nebu Srbije. Njena karijera je krenula uzlaznom putanjom. Za sebe kaže da sve sama radi, veruje u sebe, veruje u snove! Voli da izgleda seksi i provokativno ali nikako prosto i vulgarno, uvek se držala granice. Uz slavu naravno idu i skandali i tračevi ali što se tiče njih Ana se uvek držala po strani. Govorila je samo pišite, dok je vas i nama će biti lepo. Pratile su je priče da je kod nje više zastupljen stas nego glas. Svi oni koji misle da idem samo na stas, mogu da dođu na moju svirku i provere umem li da pevam. Na to je stavlljena tačka! Ana je uvek govorila, da se dogodi jos jedan ovakav album potrebno je mnogo rada, truda ali i vremena. Pesma postaje hit godine a Ana opet najtraženija pop zvezda. Njenim privatnim, pogotovo ljubavnim životom, mediji su se od samog njenog početka redovno bavili. Posle još jednog uspešnog albuma i velike evropske turneje Ana je stekla titulu najpopularnije srpske pop pevačice. Šizofrenija i Extaza postaju hitovi preko noći, a Ana sve popularnija. Trenutno uživa svu pažnju publike ali i medija. Nastupa ponovo na Beoviziji pa pesmom Bili smo najlepši zbog ne tako lepih okolnosti odlučuje da ne nastupi u finalu izbora i tako za ceo svoju život kupuje naciju i stiče njenu naklonost. Ana trenutno glumi u seriji Pare ili Život na televiziji Pink. Rad na albumu je u planu, a Ana sve angažovanija na prikupljanju novih hitova za svoj treći album. Tekst preuzet sa zvanične stranice.



Ana Nikolic - Mala
You can songs download, funny vides plus much more directly from the web site. Dzoni Stulic Azra — Usne vrele Visnje Plagijat : Dino Merlin — Mjesecina Plagijat : Plavi Orkestar — Istok i zapad Neka ljubi se Plagijat : Zabranjeno Pusenje — Zenica blues Plagijat : Riblja Corba — Tad sam bio mlad Plagijat : Riblja Corba — Zadnji voz za Cacak Plagijat : Dino Merlin — Godinama Plagijat : Dino Merlin — Kad si rekla da me volis Plagijat : Zana — Dodirni mi kolena Plagijat : Miso Kovac — Jedan dan zivota Plagijat : Evo malo i novije generacije da ne kazu da smo ih zaboravili: Svetlana Loboda — Ne macho Dunja Ilic — Nisam laka maco Thanos Petrelis — Adiorthoti dado polumenta — tijana Edward Maya — Stereo love Ivan Zak — Decko sa Balkana DJ Pantelis feat. Toliko o nasim zvijezdama.. Haj, lele, lele muvaju se djonovi haj lele, lele djonovi i tonovi Haj lele, lele muvaju se laktovi haj lele,lele laktovi i taktovi Haj lele, lele muvaju se tipovi haj lele, lele tipovi i dzipovi Haj lele, lele hajde da se muvamo haj lele, lele zasto da se cuvamo Mi drzimo nocas sank pustamo pank i fank nocas nudimo sve, sve, sve daj pogodi sta bih ja ceka te nagrada put za Grcku u dvoje Muvaj rukom uz, uz, uz muvaj, muvaj dibidus muvanje da bude smrz Santorini, Rodos, Krit to je ovog leta hit a ti neces, oh, shit, shit, shit Ref. Njena karijera je krenula uzlaznom putanjom. Studije pokazuju da su muškarcima najprivlačnije usne na njenom licu. Uno, dos, tres bice, bice muzika za leto Turci, Grci, Danci, Spanci, Indijanci show, show, show Rusi, Cesi, Afrikanci, Inkubanci show, show, show To rade Holandjani, Novozelandjani rade gotovo svi, svi, svi to, to te zove na ples svaki prodje te bes samo treba ti urnebes Muzika kad zasvira biraj sto se ne dira, biraj sto se ne bira bas je glupo reci 'ne', trebalo bi da se ustane muvanje vec pocinje Show, show, show REF. Alejandro Sanz — La Tortura Stariji čovek Glykeria — Ela san to tzivaeri Dovoljno smo stari za novo Marija — Edinstven MIRA ŠKORIĆ Nijedan drugi Kaiti Garbi — Esena Mono NATAŠA BEKVALAC Ponovo Peggy Zina — Matono Šizofrenija Anna Vissi — Shizofrenia NATAŠA KOJIĆ — TAŠA Loše ti stoji Nikos Vertis — Pame psyxi mou NIHAD ALIBEGOVIĆ Ti i ja svijeta dva Sakis Rouvas — Aspro mavro NOĆ I DAN Korak sam do ludila Mustafa Sandal — Araba OK BEND Mrtav hladan Notis Sfakianakis — Metaniono PRSLOOK BEND Jovana Stella Georgiadou — Apofasismenei ROMANA Ti ipak svojoj djeci Despina Vandi — Giatriko SANI Pijana Antique — Dynata Dynata SANJA ĐORĐEVIĆ Ti zaplakaćeš na mojoj strani kreveta Leslie ft.

[Usamljena srca zene bih|Sex sa zrelim ženama|Trazio si sve]






Oznake: Ana, Nikolic, nisam, za, triput, official, video, 2010, free, mp3, download

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.