GOSPODARI MIŠEVA

< listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Gospodari miševa
Free Web Site Counters

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Linkovi
ČLANOVI
KONCERTI
SLIKE
galerija 1
galerija 2
galerija 3
klub "London", juni 2006.
CARSTVO GOSPODARA
TEKSTOVI

PITANJA
KNJIGA GOSTIJU

Free Download
Gospodari miševa
Ti


29.10.2006., nedjelja

Četvrtak

U četvrtak ćemo svirati na novosadskom Gradilištu. Koncert na kome učestvuju ukupno četiri grupe u 21:00 otvara grupa Kler (Bryan Van Baturan i Zoran Borojević, nekadašnji članovi Gospodara miševa). Poslije njih, u 21:45 počinje nastup Gospodara miševa i ovom ćemo prilikom svirati 45 minuta. Još će se pojaviti i grupe DMT i UMT. Kao što je i najavljeno, ulaz se neće naplaćivati.
- 20:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.10.2006., srijeda

Koncert zakazan za 04.11. u klubu Route 66 pomjeren je za 18.11. Više o svemu biće napisano narednih dana. Nastup na Gradilištu je danas potvrđen u klubu "Trema" gdje su se sastali organizatori i vodstvo Gospodara miševa. Zanimljivo je da će s nama 18. novembra nastuoiti i grupa Kler predvođena Bryanom Van Baturanom.
- 01:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.10.2006., subota

02. novembra na Gradilištu, 04. novembra u Routeu 66

U četvrtak 02. novembra u 21:00 Gospodari miševa će nastupiti na novosadskom Gradilištu na koncertu pod nazivom "Stop klimatskim promenama". Organizator ovog koncerta je Tim za promovisanje obnovljivih izvora energije (tim oformljen kao vid saradnje Naučno- istraživačkog Društva studenata biologije ''Josif Pančić'' (NIDSB "Josif Pančić") i Volonterskog centra Vojvodine (VCV)). Pored nas, na koncertu će nastupiti i grupe DMT, UMT i Groove Orchestra. Ulaz je besplatan.
- 19:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.10.2006., nedjelja

Delegacija Gospodara miševa u sastavu Radanović, Marjanović i Bosanac (pirotehničar) posjetila je prošle noći klub Route 66. Klub je bio prepun i iznenadila nas je velika posjeta iako je svirao neki anonimni bend iz Leskovca. Mnogi su se zapitali gdje će stati svi ti ljudi 04. novembra kad na binu izađu Gospodari miševa. Pa taj izvanredni klub može primiti samo oko 300 ljudi. Prolazeći pored jednog kafića u blizini, bili smo na meti paparaca (paparacoa kako bi rekli novinari i tv voditelji). Nismo se obazirali.
- 14:48 - Komentari (2) - Isprintaj - #

13.10.2006., petak

Popularnost grupe i dalje je velika

Prije nego što smo sinoć ušli u studio Pozitiv gdje vježbamo, Sale, vlasnik studija i dugogodišnji saradnik Gospodara miševa, pojavio se u prostoriji. Rekao je da bi volio da se u narednih nekoliko dana fotografiše s nama i da fotografiju stavi na zid prostorije koja se nalazi ispred ulaza u studio. Dodao je da će na zid staviti samo fotografije njemu izuzetno dragih grupa, pri čemu je naglasio kako će slika Gospodara miševa biti većeg formata od ostalih. U narednom periodu će se ova ideja i realizovati.
- 19:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #
Sasvim neočekivano, u četvrtak su Gospodari miševa zvučali neobično dobro. Sve bi bilo još bolje kad bi Deva uspio kontrolisati svoj sve veći problem s alkoholom. Međutim, kad ima takav glas onda mu je i smijanje usred pjesme dozvoljeno. Lauda je pokazao da jednako dobro barata vratom basa i žicama kao što to radi sa kvačilom, mijenjačem i volanom. Svi članovi grupe dijele utisak da su na pravom putu da u Routeu 66 naprave atmosferu kakvu taj klub još nije doživio. Dakle, nemojte ništa drugo planirati za 4. novembar, te večeri sviraju Gospodari miševa i trebate doći tamo.
- 01:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.10.2006., četvrtak

24 dana do koncerta

Vanja je danas na svom sajtu objavio kako nije zadovoljan žicama koje može naći u našim prodavnicama i da će morati naručiti preko interneta. Dodao je da ne vjeruje u žice koje koštaju 430 dinara i da on na svoju gitaru neće stavljati žice koje ne koštaju bar 2580 dinara kako bi svaka stajala 430 dinara. Nakon bezuspješne potrage za odgovarajućim žicama, Vanja se juče čitav dan vozao svojim autom po gradu.
Deva Štikmen je odlučio kupiti naočale jer kaže da su mu oči zatvorene dok pjeva pa misli da bi bolje bilo da stavi tamne naočale za vrijeme nastupa.
Vlada Lauda se potpuno uklopio u svoju staru grupu i u radnu aumosferu. U utorak se zahvalio svom sada već bivšem poslovođi, uzeo radnu knjižicu i rekao da odlazi jer je muzika njegov život. Vlada je naveo da je u euforii i da jedva čeka koncert i da dane provodi vježbajući u svojoj vikendici na planini.
Dare je odlučio da zakupi čitav dan, tj. sve termine u četvrtak kod Salea jer ne voli kad svira iza neafirmisanih grupa jer mu smeta znoj koji bubnjari ostavljaju na dobošu i činelama.
Radanović je jedini skeptičan od svih članova i nada se će sve biti kako treba jer je do koncerta preostalo još nešto više od tri nedjelje. On se ovaj put odrekao svog dijela te je odlučio da dio novca koji mu pripada da u humanitarne svrhe, odnosno kao da ga pokloni ostalim članovima Gospodara miševa. Zašto se odlučio na taj korak ostalo je nepoznato.
- 01:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

03.10.2006., utorak

Gospodari miševa u četvrtak imaju probu u 17 sati, ali se fanovi mole da ne ulaze u Saleovo dvorište jer se Saleova mama ljutila što su prošli put izgazili cvijeće. Isto tako, oni koji se imaju namjeru zadržavati ispred ograde dvorišta u nastojanju da se nakon uvježbavanja pjesama slikaju sa članovima grupe, mole se da budu tiši nego obično jer se komšija sa kraja ulice žalio na veliku buku i ciku djevojčica. Stvari su postale toliko ozbiljne da je Sale zaprijetio da će pustiti svog psa da patrolira dvorištem i ispred kuće u periodu dok Gospodari miševa "krljaju" njegova pojačala i bubnjeve. Molimo za razumijevanje i strpljenje, do koncerta u Routeu 66 ostalo je još samo tridesetak dana. Hvala.
- 01:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #