**GORILLAZ**

srijeda, 04.01.2006.

........DVORNIKOVI........

VEČERAS NA RTL-u U 20:10 POČINJE REALITY SHOW DVORNIKOVI...
Upoznaj prgavu familiju
Maštate li o životu punom novca i blještavila? Vjerovali ili ne, o tome sanjaju i članovi neobične obitelji Dvornik. Iako su odnosi u obitelji daleko od tradicionalističkih stereotipa, Dvornikovi uspješno balansiraju na granici skandaloznog i uobičajenog, otkačenog i normalnog. No usprkos slobodi mišljenja i izražavanja, u obitelji ipak vlada sustav kontrolirane demokracije koja se nerijetko pretvara u potpuni kaos i anarhiju, punu galame i eksplicitnih izraza.
Tata Dino nekada je drmao domaćom estradnom scenom, no danas je prije svega glava obitelji, koji uz svakodnevne probleme sve teže pronalazi nadahnuće za nove pjesme. No, da nije bilo Dina, ne bi bilo ni Dvornikovih. Upravo je on, nadahnut Osbournima, nagovorio Danijelu i Ellu da pokažu ljudima kako se živi... Poslije im, naravno, nije olakšavao život, već se trudio da ih "pecne" gdje god stigne. Do izražaja dolazi i Dinov jedinstveni rječnik, pun neshvatljivih simbola i konstrukcija, kojim unosi dodatni šarm u rješavanje obiteljskih nesuglasica. Dino se nakon dugo vremena prihvatio stvaranja novog albuma, što je rezultiralo još žešćim tempom obitelji Dvornik. Njegov "paralelni svijet" ponekad je razumljiv samo četvrtom članu obitelji, vremešnom i "plemenitom" pudlu Asu, potomku slavnih Titovih pudlica.

Mama Danijela rastrgana je između uloge domaćice i Dinove menadžerice, te nastoji ponovno pokrenuti prilično uspavanu karijeru jedinog "zaposlenog" člana obitelji. Uostalom, troškovi života sve su veći, jer je njihova jedinica Ella već duboko ušla u tinejdžersko razdoblje života... Iako je "njezino dvoje dice" često pokušava izbaciti iz takta, Danijela, u svakom smislu riječi, drži sva četiri "kantuna". Kad god ulovi vremena, zbriše van s prijateljicama, a tada je i Dinu dobra konkurencija. Danijela obožava shopping, u stanju je potrošiti brdo love, pa kad je Dino i Ella žicaju za kavu, nastaju problemi.

Kćer jedinica Ella, Dinova je miljenica. Valjda zato što su toliko slični. Kad mislite da protječe još jedan običan dan u stanu Dvornikovih, "mala zvirka" priredi iznenađenje. Ella je skroz svoja, ne ferma je popularnost oca, ne boji se maminih prijetnji i, iako tamo provodi gotovo cijeli dan, nije oduševljena školom i obavezama. Svojstvenim stilom odijevanja i šminkanja provocira reakcije, ali ni to je baš ne dira. Luda je za dečkima s dredovima, obožava prave tulume, na koncertima luduje u prvim redovima i, najvažnije, često zaboravlja na prisustvo kamera.

- 12:34 - Komentari (17) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>