Gordian Wolf

12.07.2015., nedjelja

SMISAO KREACIJE






Najbitnije i najneizbjeznije pitanje koje se postavlja u svakom duhovnom putu, a vrlo cesto i u prekretnicama unutar svakodnevnog zivota je prilicno jednostavno.
Kad shvatimo i osjetimo da su nasi zivoti, sve oko nas, i mi sami, projekcije Boga, univerzalnog, sveprisutnog bica, vjecne energije, i kad prodjemo iluzije razmisljanja, religija, traganja, osvjestavanja, sve samo da bi postali svjesni te vjecne drame zivota, pitanje iznova i uporno dolazi.
Zasto Univerzalno bice stvara tu dramu zivota?
Zasto se svijest rasprsava u toliko razlicitih fragmenata, vodjenih matematickim bozanskim jezikom, tvoreci najfantasticnije oblike i stilove zivota i multidimenzionalne fraktale?
U najdubljim stadijima meditacije, najekstremnijim DMT tripovima i najzescim bljeskovima svijesti, tragaci su pronasli odgovor koji se vidi u svakom novorodjenom bicu, u svakom psicu koji trckara livadom otkrivajuci sebi nove aspekte postojanja.

'Znatizelja je pocetno sjeme akcije.'

Vjecna Bozanska energija, u svom vjecnom miru, blagoslovu i kompletnosti, je u pocetku dobila iskru znatizelje! To je bio katalizator zbog kojeg je sve nastalo. Znatizelja je stvorila zelju za istrazivanjem Boga da vidi sebe kroz sve moguce tocke gledista i vidi kamo ce to dovesti.

Cijelo putovanje Kreacije od savrseno mirnog bica do akcije je pocelo sa sjemenom znatizelje.

Dah Kreacije je poceo i nastavlja se snagom znatizelje, dok udah naposljetku ne vrati Kreaciju svojim duhovnim korijenima, obogacenu bezbrojnim verzijama iskustava.

ZNATIZELJA je bila najraniji motiv u povijesti Kreacije. Zivot pocinje znatizeljom.

Mi jesmo stvoreni kao Bozja slika (hologram?) - u masti Kreatora (samih sebe?) - opremljeni inteligencijom, ljubavlju, samousmjeravanjem i - motorom koji nas goni nazad ka svom duhovnom domu - znatizeljom.

To je ono sto gura covjecanstvo ka vecem razumijevanju svih aspekata zivota. Znatizelja je neumoran nagon ugradjen u nasu dusu. Znatizelja je kljucni dio svakog rasta, i svakome tko je pokusava zatomiti, vjecna promjena i patnja osiguravaju udarac u guzicu ;-)



.....

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.