Freaky komentari

04.10.2005., utorak

Tko je ubio Mickey Mausa?

Ljudi,nakon dugog nejavljanja i´m back. Nisam se javljao iz jednostavnog razloga da vam zorno prikažem što znaći ženska svađa. Ukratko ova svađa se uvukla u međunarodne odnose i rezultirala povećanjem cijene nafte. Da rezimiramo GROBLJE. Ali da je ne kenjam tolko, vratimo se mi TZV. kategorizaciji. Od pamtivjeka carstvo žena dijeli se na dva podcarstva:RUŽNE i ZGODNE.Oba dva podcarstva se dijele na 2 vrste. Krenimo redom:
PC:ružne,V:kompleks manje vrijednosti. Ova vrsta je najčešće zatvorena u sebe,povućena,nesigurna,neodlućna. Daju dojam da su na rubu plača,sklone su ekstremima(irokeze,pirsanje:),obleka,muzika) naravno ne sve,neke alkoholu,cigaretama,a gori slućajevi drogama i suicidu.Vjerne su i vežu se za nekog kao priljepak.
PC:ružne,V:kompleks više vrijednosti. Odlikuje ih bahatost,radodajke su,psuju ko koćijaši,nametljive su,nasilne i bare sve što im se nađe na putu.Preporuka dana:izbjegavati u ŠIROKOM krugu.
PC:zgodne,V:kompleks manje vrijednodsti. Po meni najgora skupina. One ne puše,ne piju,ne zabavljaju se tj. VUNDERKIDS
Visoki zahtjevi krase ovu vrstu,pa im ćesto prilaze dečke koji im se ne sviđaju,a one se ne usuđuju pristup dečku koji se njima sviđa. Nesigurne,podložne utjecajima i povodljive za masom. U budućnosti se vide kao: Časne sestre.
PC:zgodne,V:bez kompleksa. Sigurne u sebe,dobe što hoće,pred sobom gaze,oboževane od muškaraca,vrijeđane od strane zavisnih cura preostalih kategorija.Superiorne i posjeduju spospbnost da dečka prožvaću,spucaju,sjebu i osramote.Takvih danas,nažalost, ima jako malo.
U nastavku slijedi:
Kako je do toga došlo?

<< Arhiva >>