golly&bossy

utorak, 17.04.2012.

golly&bossy gledaju Donalda Baechlera

Dragi Naši,
Gremo na puno više izložbi nego što vas izvještavamo ode na blogu. A da ne ispade da ste nas školovali bezveze evo izvještaja s izložbe Donalda Baechlera u Umjetničkom paviljonu.
Više u slici negu u riječi. Jer kad smo nekidan malo proučavali modne blogere s kojima smo bili u Adidasovem dućanu (klik) uvidili smo da njima i njihovem čitateljstvu takva kombinacija uopće ne smeta pa smo zaključili da zašto ne bi probali i min. A ionako nismo puno inspirirani. Puno je jednostavnije pisat o usisivačima (klik) i sprovodima (klik), priznajemo.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Izdaleka su sve slike iste i dječje, sa sladoledima, cvićem i lubanjama. Mislite, da kad vidite jednu, vidite sve. Ali kad se približite onda vidite puno slojeva i zapravo svaka se slika može puno istraživat. Bila bi rekla profesorica Damjanov da smo sa svakom crtom koju propustimo proučit na crtežu, mi na gubitku. Malo dramatično, premda se radilo o Rembrandtu. A i di bi dospili kad bi proučavali svaku, svaku crtu na crtežu. Međutim, nekad stvarno treba stat i pomirisat cviće kako i poslovica govori.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ali, da dodamo malo šuga, šaljemo čitatelje na našu stranicu na Facebooku di ćemo imat nagradnjaču i dilit karte za posjetu izložbi. Aha, za ozbač, stvarno imamo karte za podilit. Samo još moramo smilit nagradno pitanje.

Vaši

- 09:08 - Komentiraj (0) - Isprintaj - #