petak, 25.05.2007. ♥

♥ yaaaaay!

evo, napokon sam našla kako se zove misteriozna naprava za crtanje na kompu.. behold........ zove se TABLET!!!!!! smijehthumbupsmokincoolnaughtycerekzujoparty sad napokon znam kako se to zove na engleski... a kako se zove na hrvatski?! ajajajajaj...zijev

♥ 20:06 ♥ komentari (34) ♥ printyaaaaay!

utorak, 22.05.2007. ♥

♥ NOVI POST!

na upit mojih obožavatelja, NAPISALA SAM NOVI POST! yaaaaaaaaaaaaaaay! a eto, sta da vam kažem, započela sam sa crtanjem novog stripa o vampirima (japanski stil crtanja, normalno cerek) pod imenom "THIRST"! BWAHAHAHAHA! vec sam završila 8 stranica, a danas krecem i na devetu... e, ako netko zna kako se zove ono sto se prikljuci na komp, sto izgleda kao neka podloga i specijalna kemijska i s čime se može vrlo precizno crtat u photoshopu... hvala unaprijed! negooo, treba mi jos jedan savjet, ako ko zna, gdje se još mogu skidati japanski stripovi osim na boxtorrentu? i još nešto... puuuno vam hvala na gotovo 1000 posjeta i 127 komentara (i na pohvalama naravno!)! uživajte u igrici (link!)!
RAIDEN X

♥ 15:16 ♥ komentari (6) ♥ printNOVI POST!

srijeda, 02.05.2007. ♥

♥ štafeta....

dakle, pošto mi je karla predala ovaj idiotizam, moram ga napisat da ne ispadnem piz** (po kodeksu časti BUSHIDOnaughty. U duši sam japanac, ne?wink). Riječi su: školaheadbang, učiteljmad, požarburninmad, partyparty, poljubackiss.

Dakle, jednog lijepog dana, vozio se učitelj zvan X prema svom radnom mjestu, iliti školi. Nitko to nije znao, ali on se zaljubio u jednu učiteljicu zvanu Y, zbog njezinih zamamnih pokreta kukovima (čitaj: guzicom). Kad je došao u školu, pred njim je stojala gospođica Y. On se zacrveni ko paprika te se umalo sruši na prvašiće. Nakon nezgodnog crvenjenja i zamalo rušenja, on odjuri u učionicu na predavanje svojeg predmeta iliti kemije. Tamo su ga dočekali nestrpljivi učenici kojima je morao pokazati pokus izgaranja benzinanaughty. Radi nepoznatih razloga, (moš mislit!) prosuo je benzina po podu i stolu te je prije nego što su učenici stgli zavrištat, zapalio šibicu. KABLAAAAAM! Požar je u klimavoj školi buknuo začas, te su se učenici razbježali ko muve bez glave. I učitelj je taman krenuo izać, kad se sjetio zamamne gospođice Y. Odjurio je do njezine učionice te ju iznijeo van na rukama. Ona se, naravno, prije toga onesvjestila od dima. Nakon što je škola izgorila do temelja i nakon što se Y probudila, ugledala je svog spasitelja te mu je dala STRAVSTVENI DUGI FRANCUSKI ŽVALJ (čitaj: POLJUBACkiss). Nakon tog incidenta su se oženili te su sretno živjeli do kraja života. A što je s učenicima? Svi su preživjeli te su organizirali party povodom nenadanog dobročiniteljstva učitelja X (čitaj: ŠKOLE VIŠE NEEEEMA!!!!!).

Dakle, štafetu predajem bloodthirsty demonic dragon of night-u!
riječi su: zmaj, more, dubrovnik, ljubav i noć. Uživaj, BDDON !

♥ 15:00 ♥ komentari (24) ♥ printštafeta....

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.