dijalozi

03.08.2013., subota

Milica i Milo





Sve dileme o postojanju ljubavi na prvi pogled, s ovom ljubavi nestale su, jer upravo to je bila ljubav na prvu, o snazi želje i strasti da i ne pričam.

Malo se takvih ljubavi desi, ljubav tako duboka, topla i iskrena, ljubav koja širi svoju auru i jednostavno raste i raste...

Milica, u svojim najboljim godinama, vedrim je izgledom i stalnom željom uvijek nanovo budila onu naivnu mladost u sebi.

Milica nije bila ne'ko 'ko svojom ljepotom obara s nogu, ali imala je ono nešto, ono nešto neuhvatljivo i slatko, pomalo misteriozno, a opet tako prokleto jednostavno i uobičajeno.

Upoznavši Milu, onako sasvim slučajno, ničim izazvano, kako to u svim pričama biva, Milica je bila opčinjena njime.

Kako ne bi odskakali od ostatka današnjeg modernog svijeta virtualnih društvenih mreža, svoju komunikaciju sveli su na druženja kroz silinu chatova i messengera.

Doslovce su svakodnevno bili spojeni nevidljivom niti ljubavi koja ih je sve više vezivala, sve više tažila i napokon dobila svoj prvi susret koji je nakon toliko
dana i noći, toliko razgovora i ispisanih poruka bio neizbježan.

Milo je bio pojava, onako snažan i velik, a kožnjak na njemu samo je pojačao dojam snage i sigurnosti nekoga 'ko zna što želi.

Milica onako crvena i orošena od siline uzbuđenja, želje i strasti da osjeti tu čvrstinu i toplinu Mile, samo je tražila Milinu potvrdu da se radi o trenucima kada će svoju ljubav smjestiti u ljubavno gnijezdo, uživajući u spajanju u kojem će postati jedno.

Milo je mazio Milicu, budio osjećaje za koje nije ni znala koliko su snažni, nije bila svjesna koliko je osjetljiva, podatna i željna.

Od tog trena Milo je toliko snažno i duboko usadio svoju ljubav u Milicu, dajući njihovoj ljubavi jednu novu dimenziju.

Milica je bila potpuno ispunjena, ispunjena Milom koji ju je poveo na put kroz cvjetne livade okupane najfinijim mirisima, mekim oblacima i nebeskim prostranstvima.

I tako Milica živi u iščekivanju svakog novog susreta sa sve većom vatrom strasti koju Milo svaki puta nanovo gasi i istodobno rasplamsava, topeći se jedno u drugom u ljubavnoj ekstazi.

Trenutak postaje vječnost, a vječnost trenutak, sjedinjeni tako sami na ovome svijetu, jer jedino njihova ljubav čini se živom.




- 21:13 - Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< kolovoz, 2013 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Opis bloga

'KO VOLI NEK' IZVOLI