god was never on your side

30.11.2017., četvrtak

Fear of the dark, fear of the dark I have a constant fear that something's always near fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someone's always there

Nešto je bilo pogrešno. Kada hodaš, kuda ideš? Krivim putem. Koliko samo straha. U svakom koraku. U svakom pogledu. Koliko puta padneš? I ne kreneš dalje? Oči pune suza. Puno gubitaka. Toliko ranjivi. Krhki. Počeli smo se raspadati. Svaki dio mene je puko. Počeli smo se raspadati. Kao staklo. Palo je na pod. Skupljamo onaj najmanji djelić sebe. Postoji mali problem. Ne možemo naći sve dijelove. Svaki dio mene je kao puzzla. Jedan krivi potez. Samo jedan krivi korak. Morati ćemo se vratiti na početak. Sve se je jako brzo slomilo. Nemamo snage krenuti dalje.

Samo bih htjela pobjeći što dalje. Što dalje od ovoga grada. Proždiru na svakom koraku. Na svakom sljedećem će me pojesti. Stalno vise. Pritisak. Koga? Kada život izgubi smisao. Nema smisla krenuti dalje. Nema smisla probuditi se ujutro. Tada zaista više ništa nema smisla. Svaki interes je pao u vodu. Život u iluziji. Da je sve super, da je sve savršeno. Nema smisla više glumiti. Zar se vrijedi truditi? Vjerovati...u šta?

Kada je sve izgubilo svoj smisao. Kome/gdje poći? Gledati sebe. Biti najveće govno. Zašto se buditi jutrima? Biti na dnu. Jako lako. Gaziti te. Biti u agoniji. Gledati svo ovo umiranje. Umiranje unutarnjeg mira. Izgubili smo sebe. Živjeti u strahu, na svakom koraku.

Bolestan um. Živjeti u mraku. U mračnom kutku sobe. Pokriti se. Zaspati. Hraniti se patnjom drugih. Čega ćeš se sjećati? Pratit zvijezde. Ugasiti će se kao i naši životi. Sjećanja će nestati. Postati će blijeda slika koja visi na zidu. Umovi će ubijati. Ubijati svaku jebenu osobu. Zidovi će postati živi. Tama pojesti. Mračni dijelovi će imati put. Zidovi će imati krvave oznake. Pisma napisana krvlju. "Zajebeš jedan minus, i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate."

Yeah here we go for the hundredth time
Hand grenade pins in every line
Throw 'em up and let something shine
Going out of my fucking mind



Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.