Zeko i potočić
U jednoj zimskoj noći
tam gdje je visok brijeg,
smrzuno se potočić
i prekirio ga snijeg.

A jedan mali zeko
taj potok traži svud,
gdje je, kud je nestao
to zeki tišti grud.

I plače, plače zeko sad
za potočićem tim,
žali, žali zeko mlad,
žali srcem svim.

I tužan misli zeko,
ta gdje je potok taj,
možda laste slijedi on
u dalek južni kraj.

>>>>>>Ova pjesma je posvećena Rectumu (valjda ovu razumije?!)

Moj Blog...

03.12.2004., petak

Tehnike produženja...

Ojla!!! Evo pokoji savjet za one koji imaju 'malih' problema u gačama (op.a. posebno za rectuma, njemu slične, i za one koji su prepoznali sebe u prethodnim riječima...!) o tehnikama produženja muškog ponosa i dike...


Tehnike produženja penisa
Napomena...prije početka vježbanja točno izmjerite dužinu i obujam penisa!

SIGURNOST TIJEKOM UPOTREBE
Prije nego se počnete baviti povećanjem penisa trebali biste konzultirati urologa ako imate oboljenja koje bi moglo promijeniti krvnu cirkulaciju, oksigenciju i regeneraciju tkiva koje postoji u uvjetima uznapredovala dijebetesa, dišne nestabilnosti i ciroze. Kada budete radili svoje vježbe, evo nekoliko simptoma koje morate poznavati:plikovi su rezultat prevelikog pritika na penis tjekom dužeg vremena.
Crvenila su rezultat prevelikog istezanja,upala živaca su rezultat prevelike težine tjekom dugog razdoblja, koža sa mrljama je rezultat grubog postupanja prema tkivu.
Kao i u svakodnevnom životu umjerenost u svemu je nužna tako i u vašim vježbama, rezultat nemožete postići u tjedan dana luđačkim vježbama i natezanjem penisa,sjetite se samo odlaska u teretanu i pravljenja važnim pred prijateljima ili pripadnicama ljepšeg spola-rezultat je slijedećih tjedan dana ne možete dignuti čačkalicu, zato polako sa mjerom, ali uporno i stalno.

VRUĆI OBLOZI
Svoje svakodnevno vježbanje biste trebali početi sa vrućim oblozima. Oni čine to da dovode krv do područja vašeg penisa povećavajući krvni tok i čineći kožu elastičnom. Umočite krpu u toplu do vruću vodu, iscjedite ju, i omotajte oko trupa vašeg penisa. Postavite je ondje jednu minutu, a onda to ponovite nekoliko puta. Nakon toga penis dobro osušite.

VJEŽBE ISTEZANJA
Nakon vrućih obloga nastavite s provođenjem vježbi s istezanjem. Redovito stiskanje i povlačenje vašeg penisa može dati povećanje veličine, te vježbe istežu vaš penis i također istežu erekcijsko tkivo.

ZA POVEĆANJE;

TEHNIKA BR.1
1) Obuhvatite penis u njegovom u njegovom opuštenom stanju (za glavu penisa). Pazite da ne presječete previše cirkulaciju.
2) Povucite svoj penis neposredno ispred sebe. Rastegnite ga koliko god možete a da pritom ne uzrokujete bol ili nelagodu. Držite ga tako oko 5 min. Nakon svake minute izvucite ga malo dalje svaki put.
3) Opustite se jednu minutu. Zavrtite svoj penis u kružnom smjeru oko 30 puta. To će učiniti da ponovo poteče cirkulacija.
4) Ponovite postupak broj 2) četiri puta. Samo ćete svoj penis povlačiti u drugom smjeru svaki put. (gore, dolje, lijevo, desno). Nakon svakog povlačenja od 5 min ponovite postupak pod brojem 3).
5) Nakon što ste izvršili pet povlačenja (svako 5 min) i još jednom povucite svoj penis ravno ispred sebe. Držite ga rastegnutog jednu minutu i povucite ga 10 puta prema van, ali ne povlačite previše. Istezanje penisa s vašom rukom daje iste rezultate kao i tradicionalne vježbe istezanja. Isto tako, pazite da ne presječete previše cirkulaciju! Ova vježba će omogućiti dulji penis već za dva tjedna, ali nakon tri, četiri mjeseca to će se stvarno i vidjeti bez nekog preciznog mjerenja.

TEHNIKA BR.2
Ova tehnika je vrlo slična prvoj. Muškarci koju su je provodili kažu da su povećali svoj penis za 5cm.

1) Dok je u opuštenom stanju, obuhvatite glavu vašeg penisa jednom rukom. Uhvatite čvrsto, ali ne prejako da biste osjećali nelagodu i/ili prekinuli cirkulaciju.
2) Povucite ga ravno ispred sebe, sa dovoljno snage da biste osjetili dobro i bezbolno istezanje u vašem penisu. Držite ga tako i brojite barem 30 sekundi do minutu, i tada ga pustite.
3) Zatim nastavite do radite 5 – 20 min istezanja za jednu vježbu. Nakon svake vježbe uzmite 10 – 20 min odmora (već po potrebi).

VJEŽBE ZA RAST I CIRKULACIJU

Svoju svakodnevnu vježbu istezanja popratite ovom vježbom za rast i ciruklaciju. Ona dovodi krv u vaš penis nakon vježbi istezanja i pomaže da se pripremite za poluerekcijsko stanje u kojem ćete vježbati vježbu mužnje kako biste povećali obujam. Uzmite penis ui nježno ga udarajte. Nemojte ga udarati više od 30 puta, a svoja jaja držite drugom rukom, jer bi se inače mogli povrijediti. Da biste povećali obujam morate obavljati vježbu istezanja dok je penis u djelomično dignutom stanju. Mužnja je jedna od drevnih tehnika provođena u drevnim kulturama. Ona se smatra najdjelotvornijom metodom povećanja penisa. Vježbe mužnje čine da pritišču krv u penis te se tijekom nekoliko mjeseci prostori za krv u penisu postepeno povećavaju, što znači da mogu smjestiti više krvi. Postoji nekoliko tehnika mužnji. Rezultati tehnike mužnje su trajni. Penis će se povećati i u opuštenom i u dignutom stanju, ali posebno u dignutom. VAŽNO! MORA SE VODITI RAČUNA DA SE OVA VJEŽBA NE OBAVLJA TJEKOM ČVRSTE EREKCIJE – MOŽE DOĆI DO VASKULARNOG OŠTEĆENJA AKO SE PENIS NA SILU MUZE U SVOM POTPUNO DIGNUTOM STANJU. Vaš penis mora postići između pola i tri četvrtine erekcije. Nakon što obavite ovu vježbu, primjetit ćete da penis izgleda i deblji i duži, a za jedan do nekoliko mjeseci penis će izgledati prilično velik.

JELQING VJEŽBE:
TEHNIKA BR. 1
Ova jednostavna vježba ako ju se prakticira pet dana tjedno, omogućit će muškarcu koji ima penis u erekciji npr. od 15cm, da dužinu svog penisa poveća za 3 do 6 cm mjereno na gornjoj strani, od vrha do zdjelice (op.a. i obujam će mu proporcionalno narasti!). Otprilike jedan mjesec, vidjet će se samo malo rasta, ili uopće nikakav rast. Tijekom drugog ili trećeg mjeseca, povećanje od 4 cm više neće biti neobično.
1) Prstima nanesite ulje preko kože vašeg penisa. Nekoliko kapi ulja dostajat će za nekoliko stotina poteza,nemojte upotrebljavati sapun jer će vas boliti danima
2) S palcem i kažiprstom stisnite osnovu trupa penisa. Povucite prema dolje. Zaustavite se na glavi. Promjenite izmjenjujući ruke. Neka svaki potez traje tri sekunde. Ovj postupak bi vam trebao pomoći da postignete erekciju.
3) Kada vaš penis dođe u poluerekciju, načinite američki A-OK znak s palcem i kažiprstom vaše lijeve ruke,tom rukom obuhvatite penis
4) Povucite penis nježno, ali čvrsto. Natežite prema dolje i prema van. Primjetite da se glava vašeg penisa proširuje pomoću krvi. Izmjenite ruke i napravite 200 – 300 poteza dnevno sa srednjom jačinom za prvi tjedan (10 minuta)... Povećavajte dvostruko svaki tjedan. Dođite do brojke 500 dnevno i neka budu što je moguće snažniji. Ako tjekom ove vježbe dobijete erekciju, pritisnite jače da biste spriječili ili jednostavno pričekajte dok ne utihne. Nakon toga možete poboljšati cirkulaciju udarajući vašim penisom gore – dolje 25 – 50 puta. Provodite ovu vježbu 5 dana tjedno. zapamtite da vaš penis mora biti samo u djelomičnoj erekciji. Ako osjetite da nadolazi ejakulacija, pauzirajte s mužnjom dok ne prođe. To je već samo po sebi vježba... za samokontrolu.

- 17:09 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  prosinac, 2004  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Muškarac bez žene je isto što i riba bez bicikla
Blogovi mojih frendova
Žiga
Flaša
Victim
Sever