Zeko i potočić
U jednoj zimskoj noći
tam gdje je visok brijeg,
smrzuno se potočić
i prekirio ga snijeg.

A jedan mali zeko
taj potok traži svud,
gdje je, kud je nestao
to zeki tišti grud.

I plače, plače zeko sad
za potočićem tim,
žali, žali zeko mlad,
žali srcem svim.

I tužan misli zeko,
ta gdje je potok taj,
možda laste slijedi on
u dalek južni kraj.

>>>>>>Ova pjesma je posvećena Rectumu (valjda ovu razumije?!)

Moj Blog...

02.12.2004., četvrtak

Drogeraške Kurve žele povečati penis...

Problemčić... Kako povećati penis??

Penis je kod muškaraca uvijek je bio predmet kompleksa, zavisti, problema i stalne potrebe za većim. Otkad znaju za sebe, muški rod je imao tu vrstu problema, pa sve do današnjih dana ništa se nije promjenilo. Kategorije kao što su veličina i debljina još uvijek su jako veliki problem za veliku većinu muške populacije, iz jednostavnog razloga zato što im je mali. Zbog malog penisa nastaje čitav niz problema u svakodnevnom životu koji uključuju nesigurnost u ophođenju sa suprotnim spolom, osjećajem manje vrijednosti, psihološke probleme zbog neispunjenosti seksualnog života, problema u braku.. itd. Sve one stvari koje su nam u životu jako, jako bitne, a koje su zbog takve neke "sitnice" jako ugrožene. No, kao i za većinu stvari u životu, tako i za ovaj "mali problemčić" postoji rješenje koje se može dobiti uz pravilnu vježbu i uporno ponavljanje. U slijedećem tekstu predočit ćemo vam nekoliko medoda uz pomoć kojih će vaš penis postati deblji i veći. No, prije no što pređemo na metode, ukratko ćemo objasniti anatomiju povjesti neke druge manje ili više poznate činjenice vezane za muški spolni organ.

Anatomija penisa?

Muški penis sastoji se od dva cilindra spužvastog tkiva koji se ispunjavaju krvlju kada dolazi do erekcije. Krv se upumava u penis pod velikim pritiskom i niz zaslisaka ju zadržava u penisu da bi se odražala erekcija. Koliko proširenje to uzrokuje u penisu ovisi od muškarca do muškarca. Netko može imati opušteni penis od 7,5 cm koji se proširuje na 10 cm, dok netko drugi može imati penis od 12, 5 koji se proširuje na 15cm. Treći cilindar je uretra cijev koja provodi urin i ejakulat. Brežuljkasta glava penisa naziva se glavić. Krv teče do penisa putem dvije vrlo male arterije koje dolaze od aorte. Te arterije su ista veličine kao i arterije vašeg prsta. Glavni problem koji uzrokuje impotenciju je što se krvni sudovi blokiraju i krv ne može dospjeti do penisa.

Karte veličine?

Istraživanja stvarne statistike koja se tiče normalnog penisa varira i do nekoliko centimetara. Ovisi od nacije do nacije, odnosno rase stanovništva. Postoje prosječni rezultati koji su u okvirima sljedećih gabrita:

MALI PENIS; 12 cm i kraći, 28,3% muškaraca.
PROSJEČNI PENIS; do 15 cm, 50,3% muškaraca.
VELIKI PENIS: od 15 do 18 cm, 15,2% muškaraca.
OGROMNI PENIS; od 18cm nadalje, 6,2% muškaraca.

Naravno, pojedinačna mišljenja o tome što je "velik", a što "mali" razlikovat će se od muškarca do muškarca. Obujam penisa jednako varira kao i dužina, a prosječni obujam je 12 cm.

Veći penis... kako do njega??

Kako povećati penis odnosno kako funkcioniraju te tehnike? Najjednostavnije objašnjenje. Vaš penis je podjeljen na tri komore koje su izrađene od spužvastog tkiva. To tkivo upija krv kako ona juri prema penisu stvarajući erekciju. Ako budete izvodili prave vježbe, te komore će se proširiti i biti u stanju primiti više krvi - a to znači veći penis. Ključ za rast penisa je istegnuti i stvoriti napetost erektilnog tkiva koje sačinjava većinu penisa u masi. Produženje se može obaviti s određenim sredstvima za opušteno, poluopušteno ili ukrućeno stanje. Da biste vidjeli prve rezultate biti će potrebno nekoliko tjedana ustrajnih vježbi. Kada se prvi put date u povećanje penisa vaša opuštena veličina će se povećati za oko prvih 2 cm. U ovoj istoj fazi ćete povećati otprilike 1 cm u erekcijskoj veličini, tako da ćete na početku dobiti 2 cm u mlitavom, a 1 cm u erekcijskom stanju – to se događa u prosjeku.

Informacije o povećanju?

Prije no što se upustite u tehnike produženja, nekoliko korisnih savjeta kojih biste se trebali pridržavati uz vaše svakodnevne rituale:

1. Smršavite malo. (upitajte bilo kojeg doktora i on će vam reći da vaša kontrola težine ima mnogo toga zajedničkog sa veličinom vašeg penisa.) Kada se muškarac udeblja za nekoliko dodatnih kilograma, sloj masnoće koji okružuje osnovu njegovog penisa povećava također i debljinu penisa. Za svakih 12 kilograma kojih se udebljate gubite 2,5 cm penisa.
2. Povećajte svoju energiju i seksualni nagon uzimajući dnevno dozu slijedećeg: 2000 mg vitamina C 2 ili 3 puta dnevno, 30 mg cinka, 10000 jedinica mješanih karotenoida, 10 mg vitamina E, 200 mg selena, 100 jedinica vitamina D, 50 mg tiamina.
3. Nemojte se dati stresu. Ovo možda zvuči kao kliše, ali nemojte da vas pogode mali životni problemi. Zabrinutost, stres, tjeskoba – to su stvari koji ubijaju libido. Iako je češći u muškaraca od 30 godina, on pogađa sve kategorije.
4. Vježbajte. Vježbanje povećava razinu muškog testosterona u vašem tijelu. Prije no što počnete,
VAŽNO UPOZORENJE?
Sve vježbe koje ćete raditi, radite isključivo na vašu vlastitu odgovornost. Bez obzira koliko dobro bile pojašnjene ili prikazane, uvijek postoji mogućnost pogreške i ozljede, te odgovornost za istu snosite isključivo sami.

Ostali dio texta sa metodama i tehnikama uskoro

- 23:51 - Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  prosinac, 2004  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Muškarac bez žene je isto što i riba bez bicikla
Blogovi mojih frendova
Žiga
Flaša
Victim
Sever