Spoj na slijepo - Susret s djevojkom

utorak , 25.12.2018.

Djevojke dobile zamjenskog farmera, a spoj na slijepo sve ih iznenadio










Click here: Spoj na slijepo






To je zasmetalo Luciji, koja je također pisala Josipu. Također, ako ne osjećate kemiju i privlačnost, nije fer zavlačiti drugu stranu i davati joj lažne nade. Nisu bili sretni, a ja bih danas djecu ubila da mi slično naprave. Jer ostavljanje broja poslije ponoći nepoznatom tipu u zadimljenom klubu je ionako gotovo pa na slijepo stvar.



Spoj na slijepo

Imate još deset dana da pronađete tu osobu, pa na posao! To će vam dati vremena da razmislite o pitanjima i odgovorima. Naš tim odabrao je po jednu ženu za svakog farmera koja bi trebala biti savršena svome farmeru kao što bi i on trebao biti savršen za nju. Nije ni živio u Zagrebu nego u nekom slavonskom mjestu za koje nisam prije čula.



Spoj na slijepo

Djevojke dobile zamjenskog farmera, a spoj na slijepo sve ih iznenadio - Balašević je tek kasnije opjevao neki hrast od tamo.



Spoj na slijepo

No, iznenadila ih je s još jednom stvari. Naš tim odabrao je po jednu ženu za svakog farmera koja bi trebala biti savršena svome farmeru kao što bi i on trebao biti savršen za nju. To može biti idealan spoj na papiru, što ne znači da će biti idealan uživo. Djevojka koja će ići na spoj na slijepo, bit će lišena svih ostalih spojeva, što znači da direktno prolazi do posljednjeg odabira pred farmu', objasnila je Marijana te pozvala prvu djevojku na spoj na slijepo, Valentinu, koja je odabrana kao idealna kandidatkinja za Vatroslava. Josip će na slijepo upoznati Mirjanu Gajski, dok će se s Hrvojem na slijepo naći Sandra Škrinjar. S Miljenkom će se sastati na slijepo Zorka Čirjak, a Dario će slušati glas Ivone Hlevnjak. Marijana je svima priopćila da će također otići na spoj, ako to žele, a kandidatkinja Gorana zaključila je da bi radije jahala devu te se tako priključila Hrvojevim curama, budući da između ostalog uzgaja i deve. Vatroslav je prvi upoznao svoje djevojke, potom je došao red na Josipa, koji je već 'bacio oko' na Nikolinu, pa Hrvoje, koje je imao tremu, za razliku od Miljenka, te Dario, koji je priznao da je nervozan. Na kraju je došao i Denis Rumac kao zamjena za Domagoja. Denis ima 47 godina, dolazi iz Mučića i rastavljen je. Ima dvije kćeri, rastava mu je teško pala, no i dalje vjeruje u ljubav. Djevojke su bile zadovoljne Denisom, koji je na brzi spoj došao u odijelu, što ih je impresioniralo. Spoj na slijepo između Vatroslava i Valentine prošao je zabavno, ali nisu puno saznali jedno o drugome. Ipak, nakon što mu je ona zapjevala, Vatroslav je zaključio da je zadovoljan odabirom stručnog tima i Marijane.



Krv Nije Voda
No, iznenadila ih je s još jednom stvari. Njen pas je veselo mahao repom. Teško, ali najljepše na svijetu. Moram priznati da sam bila poprilično razočarana. Story: Nakon godina snimanja završili ste avanturu s ulogom Thora. Nakon drugog susreta je htio da idem u crkvu s njegovim roditeljima Malo me zbunilo kad je nakon prvog 'pravog' susreta poželio da me snima na kazetofon dok pričam u slušalicu. Imaju rođendan pa nek dođem. Osoba s kojom se nalazite na spoju na slijepo je zapravo osoba koju prvi puta vidite pa nije pristojno postavljati previše intimna pitanja. Bila sam zahvalna nebesima što sam tako dobro odabrala sudruga u životu.

[Kako najlakše zaraditi novac na internetu|Intimni oglasi hr|Net chet]






Oznake: neki, dan, sam, Otišla, naš, spoj, slijepo., Ovaj, put, povela, ak', i, muža, djecu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.