.......................................................Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us Rosicky u Arsenalu... - Football Zone - Blog.hr

Football Zone

23.05.2006., utorak

Rosicky u Arsenalu...

Uh, what a great singing for Arsenal! Thomas Rosicky je 95 % u Arsenalu.

Igrac koji je pravi kreativac, tesko mu je uzeti loptu, zna s njom sve. Upravo igrac koji treba Arsenalu, da moze perfektno poturiti loptu Henryu. Igrao u Borussiji Dortmund, preostao je samo jos ljecnicki pregled i za 6.8 miliona funti je u Londonu.

A Ruud van Nistlerooj nece nigdje otici dok ne prodje Svjetsko prvenstvo. Chelsea, Inter, AC Milan, Tottenham, Barcelona i Newcastle United cekaju njegovu odluku.

Marchello Lippi definitivno nece odustati od Italije prije World Cupa. Usput je rekao da u reprezentaciji apsolutno niko ne misli na probleme oko namjestanja i da su svi fokusirani prema prvenstvu.

Bayern pokusava ubrzati transfer Lukasa Podolskog iz Koelna, ali Koelnovci nesto odugovlace.
Karl-Heinz Rummenigge se sve vise zivcira.
There's a limit to our patience. If we can't find a solution then we won't waste time. We'll look for another striker. Thank God there's plenty of them in the market.

Podolski bi trebao kostati Bayern oko 10 miliona eura.

Engleze je pogodila jos jedna ozljeda, Nigel Reo-Coker iz West Hama se povrijedio, umjesto njega je pozvan Phil Neville. Istina nije to neki veliki hendikep za Engleze, ali vec ih sigurno pocinje zivcirati to silno povrijedjivanje. Englezi sad imaju vec 5 igraca koji su na cekanju, Phil Neville, Scott Carson, Michael Dawson, Jermain Defoe i Andrew Johnson.

Image Hosted by ImageShack.us
Dirk Kuijt

Nizozemski reprezentativac, napadac, Dirk Kuijt zeli u Newcastle. Ove sezone je postigao 21 gol za Feyenoord, i bio bi sasvim sigurno dobro pojacanje.
A club like Newcastle would be my dream.

Svakako da bi mu Newcastle bio san kad ne moze u Manchester. smijeh

Rodman


- 19:20 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv








Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us