.......................................................Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us Rooney spreman, Lippi out? Ronaldu ponuda iz Qatara... - Football Zone - Blog.hr

Football Zone

22.05.2006., ponedjeljak

Rooney spreman, Lippi out? Ronaldu ponuda iz Qatara...

Wayne Rooney se dobro oporavlja i mozda bude spreman vec 10.6. kada se igra prva utakmica England - Paraguay. To su rijeci doktora Engleske reprezentacije. Da podsjetim, Rooney je slomio kost u stopalu na utakmici protiv Chelsea, skrsio ga je bas njegov suigrac iz reprezentacije, nezamjenjivi John Terry. Prognoze su bile lose, ocekivalo se da propusti World Cup, pa se kasnije govorilo, mozda bude spreman za drugi krug ali evo sad i najnovijih optimisticnih izjava.

Kad sam vec kod Engleske, ima jedna promjena, Michael Dawson iz Tottenhama je upao u tim umjesto Charltonovog defanzivca Luke Younga koje se povrijedio.
Engleska dakle mozda bez Rooneya sa Paraguayem, a Paraguay mozda bez Roque Santa Cruza protiv Engleske koji je povrijedio koljeno na treningu i njegov status je jos uvije nepoznat. Tesko ce Paraguayci nesto vise uciniti u toj grupi ako budu bez Roquea.

A nevjerovatna vijest dolazi iz Italije, jer Italija ce mozda ostati bez trenera i prije pocetka SPa. Naime, Marchello Lippi je bio trener Juventusa tih sumnjivih godina kada je Moggi harao prvenstvom. Mediji se sad boje negativnog publiciteta i lose atmosfere u timu. Lippi je cak i optuzen da je birao igrace za reprezentaciju na insistiranje Moggia.

Image Hosted by ImageShack.us
Diego

Dosta o World Cupu. Evo Werder Bremen je napravio jedan pametan potez, kupili su Diega iz Porta za 6 mil. eura. Inace Diego i Robinho su prije 3 godine proglasavani novim Peleom i Maradonom, ali nesto su mi ipak sumnjivi jer vec 3 godine nisu napravili neki veliki pomak. Oni su sa Santosom kao 18-ogodisnjaci prakticki sami osvojili Brazilsko prvenstvo. I kako kaze Werderov generalni menadzer:
Diego has extraordinary abilities.

To je istina, ali zasto to i ne pokaze nije mi jasno. Ko znam, mozda ce sad u Bundesligi konacno pokazati koliko vrijedi.

Image Hosted by ImageShack.us
Larsson i njegov, sada vec bivsi dres

Barca trazi napadaca kao par za Eto'oa, jer Henrik Larsson je otisao u Helsingborg. Nudila mu je Barca novi jednogodisnji, puno izdasniji ugovor nego sto je to Helsingborgov, ali Larsson oce igrati a ne sjediti na Barcinoj klupi.
I want to play football. I feel I haven't played as much as I would love to because of the great players we have at Barcelona.


Istina, iako bi Barci dobro dosao kao jocker sa klupe, u to su se uvjerili u finalu LPa, jer Larsson je perfektno namjestio oba Barcina gola.
I maybe have one or two more years playing at a decent level and I want to do that playing for 90 minutes.

Izgleda da Larsson nece igrati u Europi sa novim klubom, jer Helsingborg je 9 u Swedskom prvenstvu.

Sol Campbell, kojeg vec polako godine i ozljede stiscu je skuzio da nece moci tako lako izgurati sezonu ako bude igrao u Arsenalu, jer ipak, Engleska liga je dosta naporna, igra se gotova svaka 3 dana. Za njega je zainteresiran Turski Fenerbahce.

A Johann Cruyff, legenda Ajaxa i Barcelone zali sto Henry nije htio preci u Barcu.
After a great career in England, I believe that a successful stint Spain - a different League - would have put another seal of class on him. For that reason as well, he should have signed for Barcelona.

Bilo kako bilo, Henry ostaje u Arsenalu, Barca je sada usmjerila nisane na druge napadace, prvenstveno na Diega Forlana, a onda na Ibrahimovica, Trezegueta i Ruuda van Nistlerooja. Po meni, impresivno bi bilo kad bi Ruud presao, mislim da im bas takav jedan razbijac treba.

Legenda Milana i Italije, Paolo Maldini nije zadovoljan stanjem u Italijanskom nogometu. Na zahtjev Milanovaca da oni hoce titule koje im je Juventus uzeo ispred nosa zahvaljujuci sudijama kaze:
I don't want those Scudetti because I don't like celebrating fot titles already celebrated by others.

Takodje, Maldini smatra da Lippi ne treba odstupiti sa mjesta kormila reprezentacije.

Image Hosted by ImageShack.us

A Ronaldo je dobio jednu jako bogatu ponudu za sljedecu sezonu.
Several Sheikhs approach Ronaldo with luxurious proposals to play in the Arab World next season whether in Qatar or the United Arab Emirates.

Tesko je naravno vjerovati da ce Ronaldo otici tamo, ima on jos snage za 2, 3 godine sigurno, a i mislim da ce sljedece sezone pokusati povratiti svoju staru slavu koja je dosta poljuljana ovom slabom sezonom.

Eto za sad toliko,

Rodman

- 17:22 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv








Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us