.......................................................Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us Juventus vs. Arsenal PART II - Football Zone - Blog.hr

Football Zone

03.04.2006., ponedjeljak

Juventus vs. Arsenal PART II

PART I je zavrsen pobedom lepote, znanja,kreativnosti,... nad ruznocom, snagom ali mora se priznati i znanjem. Juventus ne igra ruzno krivicom igraca neko krivicom Don Capella. Arsenal je spletom okolnosti postao veoma mlada ekipa koja jos uci da igra fudbal. Tim mladim igracima deo svog znanja ce preneti Henry,Pires,Ljungberg, Bergkamp i Campbell. Henry je majstor nad majstorima, mozda i znacajniji za Arsenala nego Ronaldinho za igru Barce. Henry je na svom vrhuncu i trenutno ga niko ne moze zaustaviti. Ima neverovatan start kojim je do ludila dovodio celokupnu odbranu Juventusa. U pomoc mu priskacu sve bolji Reyes, Hleb, Fabregas, Persie,...Za divno cudo, odbrana Arsenala je postala sigurna. Nema vise ni cudnih gresaka ni panike. Eboue je pokazao da je dobar kao i Lauren(ako ne i bolji), Toure je postao vodja odbrane, Senderos treba jos da napreduje jer cesto panicari, Flamini se odlicno snasao na poziciji levog beka. Campbell ce morati propisno da se potrudi ako zeli ponovo da zaigra u startnih 11. Vikend je doneo novo slavlje Arsenalu. Isprasena je Aston Villa sa 5:0. Henry je, po svom obicaju, postigao 2, Persie,Diaby i Adebayor po 1. Tugu na lice navijaca Arsenala su donele povrede Fabregasa i Ebouea. Fabregas je igru napustio u 15 minutu a Eboue sredinom drugog poluvremena. Obojica imaju 40/60% sanse da ce igrati odnosno da nece igrati.
Fabregasa bi najverovatnije mogao zameniti Diaby a Ebouea Djourou.Bilo kako bilo, Arsenal u Torino odlazi sa prednoscu od 2:0 i sa mnogo samopouzdanja.
Image Hosted by ImageShack.us
prvi put na suprotnim stranama

Juventus je najdominantniji tim Aprninskog poluostrva. Po svemu sudeci, osvojice skudeto i ove sezone. Capello je svojim dolaskom doneo i trofeje ali je takodje doneo i dosadan i ruzan fudbal. U tom timu svako ima svoj deo terena i svako ima odredjeni zadatak. To znaci disciplina i samo disciplina. Ponekad Ibrahimovic ili Camoranesi pokusaju proci driblingom ali ne uz Capellovo odobravanje. Posle tih poteza on je najcesce namrgodjen.Sve su to igraci svetske klase ali im nedostaje slobode. Juve ce docekati Arsenal bez Vieire(2 zuta),Zebine i Camoranesija koji su dobili po crveni karton. U tim ce se vratiti Nedved koji je odradio suspenziju. Juventus ne zna za pobedu 3 utakmice za redom. Sigurno ne pamte kada im se to poslednji put dogodilo. Za vikend su odigrali miroljubivih 0:0 sa vec otpisanim Trevisom. Svi znacajniji igraci, sem Thurama, su igrali.
Ako Arsenal ispadne u 1/4 finalu, Henry ce ih sigurno napustiti ovog leta. On hoce da igra u ambicioznom timu koji osvaja trofeje. Verujem da ce se svi njegovi saigraci potruditi da dokazu da su sposobni za velike podvige. Juve ce pokusati da napravi veliki rezultat ali tesko da ce to uspeti jer ta ekipa nije navikla vijati rezulta.

EDIT: Eboue i Fabregas su otputovali u Torino sa ostatkom ekipe a to znaci da su im se povecale sanse za igru i izgleda da povrede nisu ozbiljnije prirode.

Godfather

- 11:31 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv








Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us