.......................................................Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us Football Zone

Football Zone

19.12.2005., ponedjeljak

Ko je taj famozni Rodallega???

Cini se da je na pomolu pravi boom na Hrvatskoj nogometnoj sceni, Dinamo je opasno zagrizao za Kolumbijskog carobnjaka Huga Rodallegu.



20 godina ima, 170cm i 80kg, igrac Kolumbijskog Deportivo Calija.
Strucnjaci ga puno hvale, kazu jedan od najvecih telenata, ne samo Kolumbije nego i cijele Juzne Amerike. Dinamov sportski direktor Zvjezdan Cvetkovic otputovao je put Kolumbije samo zbog njega i kaze u sredu se vraca s Hugom Rodallegom.



U prvoj finalnoj utakmici Kolumbijskog doigravanja Deportivo je isprasio Real iz Cartagene sa 2-0 uz dva pogotka Rodallege. Bio je najbolji igrac susreta, novine su trenutno pune hvale za njega i cijena mu veoma skace. Odjednom kada se mislilo da je siguran igrac Dinama pojavile su se neke druge ponude, prvenstveno ona Parme koja je zainteresirana za njega na preporuku njihovog scouta za Juznu Ameriku Faustina Asprille. Navodno su Italijani spremni platiti 3 milijuna eura, dok je Dinamo prvi ponudio 1.5 milijuna.

2004 je prvi put zaigrao za prvi tim svog kluba i odmah je postao omiljen kod navijaca. Nadimak u Kolumbiji mu je Rodagol.

Bio je jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrac svjetskog prvenstva za mlade ( FIFA World Youth Championship ). Poslje turnira rekao je:

I know there was a lot of talk about Argentina’s Lionel Messi before the tournament, but I honestly believe I was the player of the tournament.


I to je istina, Kolumbija je na njegovim krilima osvojila trofej poslije 18 godina apstinencije.



Strucnjaci kazu da ima sve. Sut, i ljevom i desnom nogom, igru glavom, slobodnjake razbija, dao je cak nekoliko golova i skaricama.

No nazalost, kako to obicno biva sa pojacanjim iz Juzne Amerika ( najsvjeziji primjer Thiago Neves ), bojim se da do toga nece biti nista, jer ako je istina to da je Parma zagrizla, tesko ce Dinamo moci da parira toj ponudi. Osim Parme, nagadja se da su dva Engleska kluba zagrizla, nesluzbeno to su West Ham i Portsmouth.


Rodman


- 14:55 - Komentari (10) - Isprintaj - #

03.12.2005., subota

Ipak nije Bog



Kume, moracu te razocarati. Ronaldinho nije Bog. Naime, sve je to montaza, evo ti i jos jedna slicna montaza u reziji LeBrona Jamesa radjena na isti kalup.

King James

Rodman

- 19:58 - Komentari (4) - Isprintaj - #

BBBBBBBOOOOOOOGGGGGGGGGG!!!

Image Hosted by ImageShack.usSvi mi znamo ko je i sta je Ronaldinho. On je novi MESIJA. Za spasitelja nista nije nemoguce. Pa cak ni ovo:http://www.wimp.com/rolandinho/
I jedna tuzna vest: Barcelona je dozivela veliku nesrecu. Kao da su ukleti, stvarno ne razumem. Xavi, Barcelonin alfa i omega, sto se tice kreacije igre, je doziveo tesku povredu ukrstenih ligamenata kolena. Ocekuje se da ce pauzirati vise od 6 meseci. To znaci da je World Cup za njega samo pusta zelja. Vise o operaciji i povredi saznajte ovde Link
Ali tu nije kraj Barcinim nevoljama. Trener Frank Rijkaard se razboleo tako da nece sedeti na klupi u nedelju kada se njegovi puleni sastaju sa Villarreal-om. Nekome se izgleda ne svidja Barcelonina leprsavost i lepota te je bacio uroke na slavni katalonski klub.
Samo da napomenem da su prosle sezone teske povrede doziveli - i pauzirali su skoro celu sezonu - Motta, Gabri i Edmilson. Van stroja je u ovom trenutku i van Bommel.

Boze, pa zasto iskusavas svoju decu?

AUTOR:GODFATHER

- 19:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< prosinac, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv








Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us