.......................................................Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us Ronaldinhu 140 000 000, Barci 120 000 000??? - Football Zone - Blog.hr

Football Zone

10.07.2005., nedjelja

Ronaldinhu 140 000 000, Barci 120 000 000???


Da li cemo jos gledati ovaj dres???

Ekipa Chelsea izgleda ozbiljno misli kad je pitanje dovodjenje Ronaldinha. Stigla je nova nevjerovatna ponuda,,, nevjerovatna nama i ostalim klubovima, Abramovichu sigurno nije nevjerovatna. Ako Barcelona to prihvati to ce biti ubedljivo najveca ponuda za nekog igraca u povjesti. Chelsea ocito oce da ima na svakoj poziciji najboljeg svjetskog igraca, pored Ronaldinha jure i nekog napadaca, za sada su najblizi Trezeguetu, kojeg Juventus ne da ali kako su oni poznati po racionalnom poslovanju, ako Chelsea ponudi neke malo vece novce eto Trezegueta u Chelsea.


Alberto Gilardino
Alberto Gilardino je izgleda pred vratima Milana. Parma je odbila Milanovih 25 miliona eura ali je na kraju ipak prihvatila i to tek kad je Milan prihvatio uvjet da ako kasnije prodaju Gilardina za vise od 18 miliona eura Gilardino dobija bonus od 2 miliona. Bice velike borbe za prvih 11 jer Milan sad ima jos i Inzaghija i Vieria. Shevchenkovo mjesto, naravno, nije upitno. Istina Inzaghi i Vieri su stari vec, nisu ono sto su nekad bili dok je Gilardino zvijezda u usponu i ima najvece sanse da bude partner Shevchenku u napadu.



Intertoto: Rumunjski klub Cluj izbacio je Athletic Bilbao iz Europe. Poslije iznenadjujuce pobjede u prvoj utakmici od 1-0 odlucili su se braniti i Athletic je uspio samo stici tu prednost i onda je poslije penala ispao. Wolfsburg je dobio Sturma u gostima 3-1, poslije slabih 2-2 u prvoj na domacem terenu.
Ovogodisnji Intertoto kup inace vrvi od sumnjivih i namjestenih utakmica. U tome najvise prednjaci Makedonska Pobeda koja je u prvom kolu izbacila Smederevski Sartid u dvije veoma sumnjive utakmice. Dobili su u gostima u utakmici koja je bila blokirana u svim kladionicama cim je bila objavljena. U revansu su takodjer pobjedili i to iz 2 u 1. Gubili su na poluvrijemenu i na kraju su dobili utakmicu. Na tako nesto su koeficijenti iznad 20 i na tako nesto se moze dobra lova dici. Dok je protiv Sartida i bilo ocekivati namjestene utakmice protiv Hamburga u Njemackoj sigurno niko nije ocekovao. Na poluvremenu voditi protiv Hamburga i na kraju izgubiti je jako unosan posao, jer su koeficijenti na takav razvoj situacije bili cak preko 30!?! Danas se igra druga utakmica, videcemo sta ce sada iskemijati.
Bilo je jos sumnjivih rezultata, kao npr. Ankaragucu - Dubnica, Dubnica je dobila 0-4, Turci su navodno isli po vecini Europskih drzava i uplacivali protiv sebe. Varteks je odigrao takodjer iz 2 u 1 i 7+ u utakmici protiv Inter Turkua ( 4-3 ). Lokeren je izgubio u prvom kolu na svom terenu od no name kluba, gdje je koeficijen bio 19, u drugom kolu su na svom izgubili od Young Boysa uz koef. 5. Danas je revans, danas se masovno uplacuje na Lokeren, kao sto se juce uplacivalo na Ankaru protiv Dubnice koja je i poslije poraza na svom terenu o 0-4 sada dobila u gostima 1-0. Cini se da Intertoto kup sluzi prvenstveno za popunjavanje budzeta manjih klubova koji pametno uzmaju pare kladionici.

INTERTOTO PREVARA
Letnje takmičenje UEFA k'o stvoreno da mali klubovi nameste meč i klade se na njega za velike pare
Meč Ankara - Dubnica 0:4 (0:3) dogovoren da dođe 2-2 i 4+, Turci uplaćivali i u našim kladionicama
Intertoto kup, takmičenje koje je UEFA organizovala da bi kladioničari tokom leta imali šta da stave na svoje liste, polako se pretvara u raj za nameštanje utakmica. Letnji projekat evropske kuće fudbala je k'o stvoren za male i siromašne klubove iz slepog creva Evrope da našteluju sopstveni meč, a onda da po neobaveštenim kladionicama širom Starog kontinenta uplate velike pare na svog protivnika.


Detalj sa meča HSV - Pobeda

Za meč Ankaraspor - Dubnica još u petak je stigla dojava da je namešten, pa je skinut sa većine domaćih kladionica. Navodno, dogovoreno je da se utakmica završi 2-2 i 4+, a rezultat je bio 0:4 (0:3). Turci su, kako saznajemo, krajem prošle nedelje seli u kola i krenuli po Evropi da uplaćuju velike svote novca na ovaj meč, a na svom putešestviju stigli su i u Srbiju.

Međutim, prevara je provaljena već u Dimitrovgradu, gde je uplaćena prva veća suma, pa se vest brzo raširila i meč je blokiran u gotovo svim našim kladionicama.
- Čim smo saznali za tu informaciju, odmah smo obustavili uplatu na dvojku i golove. Doduše, dozvolili smo da se igra na Ankaru, jer mnogi nisu znali za prevaru, pa su se navukli. Turci su važili za favorita i bilo je dosta onih koji su u petak poleteli da igraju na njih - rekli su nam u jednoj kladionici.

Međutim, Ankara i Dubnica nisu jedini koji su iskoristili priliku za laku zaradu. Veliki broj utakmica završen je veoma čudnim rezultatima, a neki su, poput Pobede iz Prilepa, čak vezali nekoliko sumnjivih ishoda. Snalažljivi Makedonci najpre su u prvom kolu savladali Smederevo 0:1 (kvota na dvojku se sa 5.00 spustila na 1.80), zatim su u revanšu sa našim klubom odigrali "iz dvojke u keca" (pobedili 2:1 (0:1)), da bi u subotu protiv nekadašnjeg evropskog prvaka Hamburgera ponovili istu stvar - vodili su 1:0 na poluvremenu, a onda lagano izgubili 4:1 u nastavku.

Njihovi sunarodnici iz kratovskog Sileksa uradili su isto protiv Beitara iz Jerusalima u prvom meču prvog kola pre dve nedelje. Rezultat je bio 4:3 (1:2), došlo je "iz dva u jedan", ali i 7+ pride, a kvote na ove dve igre bile su 30.00 i 20.00. Praksu štelovanja preokreta i golova na istoj utakmici iskoristili su i fudbaleri Varteksa i finskog Intera, a igrali su već viđenih 4:3 (1:2). Neki od pomenutih mečeva bili su blokirani, na nekima je uplata bila limitirana, a pojedine kladionice su se dosetile, pa su izbacile igru "poluvreme-kraj" i sprečile veliki gubitak.


Po receptu Panioniosa i Dinama

Kombinovanje igara "iz dva u jedan" i 7+ prvi su lansirali grčki Panionios i Dinamo iz Tbilisija, koji su u meču prošlogodišnjeg Kupa UEFA igrali 5:2 (0:1), a prevara je otkrivena kada su kladionice prijavile velike uplate na ove igre. Međutim, očigledno je da je ogromna zarada koja se stiče na ovaj način dovoljan mamac da siromašni evropski klubovi primene ovaj recept bez obzira na rizik i drastične kazne kojima UEFA preti ukoliko budu otkriveni.



Idem sad da gledam formulu,,,

Rodman


- 13:39 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  srpanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv








Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us