Image and video hosting by TinyPic Guns N`Roses vs. Nirvana - Svijet Guns N`Rosesa - Blog.hr

Svijet Guns N`Rosesa

srijeda, 30.12.2009.

Guns N`Roses vs. Nirvana

Dakle kao što sami naslov govori ova dva velika benda bila su u sukobu.Sve je počelo 1992 godine,kada su ove dvije grupe bile na vrhuncu uspjeha.Nirvana se tada proslavila pjesmom Smells like teen spirit i za nju je dobila MTV Musice awards nagrade za najbolji alternativni video spoti i video nove grupe.Gunsi su tu godinu obilježili hitom November rain i za spot istoimene pjesme su dobili nagradu za kinematografiju.

Cobainova supruga Courtney Love koja nije baš bila naklonjena Axlovoj tadašnjoj djevojci - Victoria Secretovom modelu Stephanie Seymour,ali i Kurt je mrzio "macho rock persona " kakv je bio Axl."RAT" je počeo nakon što je Love počela hodati oko Axl i počela mu govoriti hoće li biti biti kum Francis Bean.Tada je Axl rekao Kurtu da malo pripazni na ponašanje njegove razuzdane žene,tada je počeo rat riječima između njih dvojice.Na kraju Axl kao Axl pozvao je Kurta u ring! naravno nikada nisu ušli u ring.
Nakon toga Nirvana se popela na pozornicu da izvede pjesmu "Lithium",naravno stvari su krenuli loše kada je Kristu pregorilo pojačalo za bass gitaru,poludio je i bacio bass u zrak i nije ga uspio uhavtiti i dobio ga je nazad ravno u glavu(DOKAZ GRAVITACIJE).Nakon toga Kurt i Dave su počeli rušiti instrumente i Dave je par puta podrugljivin glasom na mikorfon rekao Hy Axl,i otišao s pozornice.video.Gunsi i Sir Elton John su izveli November rain,to je po pojem mišljenju jedna od najboljih izvedbi November raina.video.Ovaj sukob je bio stvarno na razini petogodišnje dijece,ovo su dvije najveće grupe s početka 90-ih i oni su svakako trebali surađivati i napraviti neki hit na ne ovako završiti.

EVO PAR VIDEA VEZANIH UZ SUKOB:



Axl pali kapu od nirvane na koncertu u Torontu 1992. godine,po meni glupo ponasanje jos ova muzika u pozadini nimalo zanimljivo...rolleyes




Haha ovo je vec puno bolje!dead

30.12.2009. u 19:02 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  prosinac, 2009  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Prosinac 2009 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?








Linkovi

CHINESE DEMOCRACY
DJ ASHBA
Bumblefoot
G`n`R Facebook
G`n`R Twitter
World of gnr
NEW GNR
PITMAN
FORTUS




LOGIN:













HTML Help, tweaks and code -- IMVUCODE.com