Budva hotel bip - Pronađi pratnju

petak , 21.12.2018.

Bip Hotel










Click here: Budva hotel bip






Des options de tri supplémentaires peuvent ętre disponibles par type de voyageur, par note, etc. Consultez nos partenaires pour en savoir plus. The land is 2. Location was very good, next to bus stops, supermarkets and relativelyclose to beach.



budva hotel bip

Čišćenje soba i zamena peškira se vrši svakog drugog dana. Hotel has its own private parking for vehicles, intended for guests. Restaurants, bars, night clubs and a public bus stop are within easy walking distance. L'Hotel BIP a été entičrement rénové en 2015.



budva hotel bip

Bip Hotel - It is located on Budva's main boulevard and has a large restaurant with terrace in front. Restaurants, bars, night clubs and a public bus stop are within easy walking distance.



budva hotel bip

Hotel Bip je smesten na glavnom bulevaru u Budvi, na svega 200m od poznate Slovenske plaže. Sa krovne terase hotela možete uživati u panoramskom pogledu na more i ostrvo Sveti Nikola. Hotel je sveže renoviran i kategorisan u hotel sa 2 zvezdice. Na tek nekoliko minuta hoda od hotela, pronaći ćete mnoge restorane, barove, noćne klubove, parkove... Blizina Glavne autobuske stanice koja se nalazi na svega 1 km od hotela, kao i nekoliko manjih autobuskih stajališta, čini lokaciju hotela izvrsnom i nudi mogućnost gostima da posete neku od prelepih budvanskih plaža koje se nalaze van gradskog jezgra. Nadomak hotela se nalaze fudbalski stadion Mogren i teniski tereni, pa je hotel pogodan i za smeštaj sportista. Hotel je udaljen 2 km od Starog grada u Budvi. Hotel poseduje privatni parking za vozila i autobuse, namenjen gostima. RESTORAN: U sklopu hotela Bip se nalazi restoran sa velikom i prelepom baštom. Unutrašnji deo restorana raspolaže sa oko 120 mesta, dok se na terasi može smestiti do 250 gostiju. Na raznovrsnom meniju restorana Bip naćićete jela mediteranske kuhinje, jela od ribe, jela sa roštilja, tradicionalna crnogorska jela kao i bogatu kartu pića. Za goste smeštene u hotelu, nudimo ishranu na bazi švedskog stola i to noćenje sa doručkom ili polupansion doručak i večera. Hotel Bip nudi mogućnost organizovanja kongresa, seminara, sastanaka i sl. Na raspolaganju imamo kongresnu salu koja je pogodna za organizaciju i okupljanja svih vrsta, a čiji je kapacitet 70 mesta. Sala raspolaže flip chart-om, dobrim ozvučenjem, internet pristupom, direktnom telefonskom linijom. Sobe: Hotel Bip ima 45 soba i 5 apartmana, sa ukupnim kapacitetom od 246 ležajeva. Dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i petokrevetne sobe komforne su, prijatnog ambijenta i jednostavne dekoracije. Sve sobe u svom sastavu sadrže sopstveno kupatilo sa kadom, garderober, balkon, klima uredjaj, televizor, frižider i besplatan neograničen wi-fi. Čišćenje soba i zamena peškira se vrši svakog drugog dana.



Hotel Budva
From the hotels roof terrace you can enjoy in the panoramic view of sea and the island St. Fudbalski i teniski teren smešteni su direktno preko puta hotela. Smeštaj: Hotel je kompletno renoviran 2015. From the hotels roof terrace you can enjoy in the panoramic view of sea and the island St. Na raznovrsnom meniju restorana Bip naćićete jela mediteranske kuhinje, jela od ribe, jela sa roštilja, tradicionalna crnogorska jela kao i bogatu kartu pića.

[Usamljena srca tuzla|Cure za zabavu u zagrebu|Uvek novi oglasi]






Oznake: hotel, BIP, budva, letovanje, 2018.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.