Posao za zenu ili Djevojku u Njemackoj - Pravi datiranje

petak , 21.12.2018.

Tražim ozbiljnu djevojku ili ženu










Click here: Posao za zenu ili Djevojku u Njemackoj






Kako vi imate negativna iskustvas gazdama, tako i mi s radnicima. Svake godine oko 7.



Posao za zenu ili Djevojku u Njemackoj

Pricam njemacki bolje od bosanskog haha Zanat sofer KV vozac sa iskustvom plus imam i diplomu tehnicara drumskog saobracaja koju vjerovatno tamo nebi ni priznali , ali nebi da vozim kamion tamo sve ostalo moze ako treba i cistit WC ili sta ja znam sabri92 wrote:Pozdrav raja samo da pitam zna li neko kakvu agenciju koja pomaze pri zaposlenju u njemackoj nama Prvo dobro nauci Njemacki, obezbjedi certifikate. Sindikati su od samog početka kritizirali politiku otpuštanja, vođenu još od devedesetih. Eto, ako neko misli da ispunjava te moje blage uvjete, neka se javi sto prije.



Posao za zenu ili Djevojku u Njemackoj

Trazim djevojku-zenu za vezu ili moguci brak - Kako nam je kazao direktor Agencije za rad i zapošljavanje BiH Muamer Bandić, nova pravila donijela su nekoliko izmjena.



Posao za zenu ili Djevojku u Njemackoj

Upoznaj se s promjenama i kako one utječu ili ne utječu na tvoje Bika. Postavke kolačića možeš podesiti u svojem internetskom pregledniku, a više o kolačićima na bika. Za prihvat kolačića bika. Trazim pomocnu radnicu u kuhinji. Utorkom, srijedom i cetvrtkom cistenje restorana 30 mjesta i kuglana , te navecer u kuhinji, pripreme i izdavanje salata te pranje sudja. Radi se od 15. Subotom, nedjeljom i praznicima od 10. Nekada se zavrsi i ranije. Smjestaj u mojoj privatnoj kuci. Dragi moji trazioci posla, molim da mi se ne javljaju lijene, neiskrene i neuredne osobe. Kako vi imate negativna iskustvas gazdama, tako i mi s radnicima. Neka ne trazi posao onaj ko NE POSJEDUJE radne navike. Ja se drzim dogovora i obecanog, i kad bi mene kostalo. Zelim samo lijepu radnu atmosferu, posto sam i sama u tom timu, porazgovarati mozemo o svemu. Eto, ako neko misli da ispunjava te moje blage uvjete, neka se javi sto prije. Budite mi pozdravljeni i imajte mnogo uspjeha,,, 21. Utorkom, srijedom i cetvrtkom cistenje restorana 30 mjesta i kuglana , te navecer u kuhinji, pripreme i izdavanje salata te pranje sudja. Radi se od 15. Subotom, nedjeljom i praznicima od 10. Nekada se zavrsi i ranije. Smjestaj u mojoj privatnoj kuci. Dragi moji trazioci posla, molim da mi se ne javljaju lijene, neiskrene i neuredne osobe. Kako vi imate negativna iskustvas gazdama, tako i mi s radnicima. Neka ne trazi posao onaj ko NE POSJEDUJE radne navike. Ja se drzim dogovora i obecanog, i kad bi mene kostalo. Zelim samo lijepu radnu atmosferu, posto sam i sama u tom timu, porazgovarati mozemo o svemu. Eto, ako neko misli da ispunjava te moje blage uvjete, neka se javi sto prije. Utorkom, srijedom i cetvrtkom cistenje restorana 30 mjesta i kuglana , te navecer u kuhinji, pripreme i izdavanje salata te pranje sudja. Radi se od 15. Subotom, nedjeljom i praznicima od 10. Nekada se zavrsi i ranije. Smjestaj u mojoj privatnoj kuci. Dragi moji trazioci posla, molim da mi se ne javljaju lijene, neiskrene i neuredne osobe. Kako vi imate negativna iskustvas gazdama, tako i mi s radnicima. Neka ne trazi posao onaj ko NE POSJEDUJE radne navike. Ja se drzim dogovora i obecanog, i kad bi mene kostalo. Zelim samo lijepu radnu atmosferu, posto sam i sama u tom timu, porazgovarati mozemo o svemu. Eto, ako neko misli da ispunjava te moje blage uvjete, neka se javi sto prije. Naučena sam na rad,red i disciplinu. S obzirom da sam vam već poslala zamolbu u kojoj sve piše onako kako je istinito neću vas o tome više gnjaviti. Ugostiteljski posao dobro mi je poznat i obavljam sve šta triba. Hitno mi je potreban siguran posao a za ostalo nema problema. Neće vam biti žao garant. Kontakt mob: +385 97 781 7391 22.



Cult Leader Thinks He's Jesus (Documentary Exclusive)
Zavrsila sam BA engleskoj jezika i knjizevnosti na filozofskom fakultetu u Sarajevu trebala bih uskoro da dobijem i master, polozila sam sve ispite, samo treba da ga odbranim , njemacki znam savrseno, ali i polaganje ispita u Goethe institutu ne bi bio problem. Vaš životopis posilajte na email. Stan i režije su obezbjeđeni te prevoz od Maribora do Njemacke. Imam iskustvo u gradjevini radio sam kao moler,farbar,postavljanje laminata,itd i dve godine kao pomocni radnik na gradjevini,sve mi je poznato sto se tice ovog posla! I onda izasao iz voza, jazna dobila slom zivaca - cucnula i zaplakala.

[Zene za sex u zagrebu|Cafe montenegro oglasi|Sex upoznavanje i druzenje]






Oznake: trazim, djevojku-zenu, za, vezu, čili, moguci, brak

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.