Ja nisam luzer...

26.01.2007., petak

UGASIMO SVJETLA!

JA kao tehničar elektro smijera i budući inžinjer rudarstva nisam baš 100% u akciji ali ima smisla! Pročitajte i dajte svoje mišljenje













Pridruzimo se globalnoj akciji da svi ugasimo svjetla 1. veljace izmedju 19.55 i 20.00 i da tako sudjelujemo u najvecoj akciji protiv klimatskih promjena gestom stednje energije, koju prekomjerno trosimo.
Nasu potrosnju placa planet na kojemu zivimo.

Zasto 1. veljace?
Zato sto ce toga dana strucnjaci klimatolozi pri Ujedinjenim narodima objaviti svoje izvijesce u Parizu pa je to dobra prilika da se na ovaj jednostavan, a ucinkovit nacin privuce pozornost medija i politicara i da im se posalje poruka da je vrijeme da napokon priznaju nasu ulogu tom problemu, a zatim i da poduzmu korake prema njegovu rjesavanju.

Jer Zemlja je ono sto ostavljamo u nasljedje svojoj djeci. I jedini dom koji covjecanstvo ima.

Dopustimo planetu Zemlji 5 minuta odmora u mraku.

Ne kosta vas nista, a predstavljat ce znacajnu ustedu energije - a ako akcija zazivi na globalnoj razini, poslat ce vrlo jasnu poruku "glasa naroda".

Saljite dalje svojim prijateljima. Posaljite saborskim zastupnicima. Posaljite medijima, Objavite na svojim stranicama, na blogu, postajte na forumima.
Hvala.

PS - Ako ste u mogucnosti, posudite u videoteci nedavno objavljen dokumentarac "Neugodna istina" koji govori upravo o tom problemu i njegovim mogucim rjesenjima.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.