Čazma Crna kronika - Susretit će se u sredini

subota , 29.12.2018.

Dom umirovljenika Čazma










Click here: Čazma Crna kronika






S prijelomom ključne kosti prevezena je u bjelovarsku Opću bolnicu. Posljednji pozdrav Mariiu od Borisa D. Prema informacijama kojima raspolažem, predsjednik GO SDP Čazma, Damir Đuran na izborima je prijetio predstavniku promatraču kandidatkinje Bojane Hribljan, koji je pod prijetnjama napustio glasačko mjesto u Čazmi.



Čazma Crna kronika

Bjelovarsko-bilogorska županija, nazvana po vodećem administrativnom i gospodarskom središtu Bjelovaru i planini Bilogori, raspolaže važnim prirodnim resursima: izvorima nafte i plina, kvarcnog pijeska, gline i termalnih voda. Ravnateljica škole Zlata Haloš kazala nam je da nije bila svjedok nesreće i da ne zna kako se dogodila, ali da je dežurni učitelj bio na autobusnoj stanici kod škole. Posljednji pozdrav Mariiu od Borisa D.



Čazma Crna kronika

Dom umirovljenika Čazma - Misteriozna žena Policija taji sve informacije vezane za slučaj poput misterioznog imena osobe koje je u tako kasnim satima uopće pronašla nesretnog Josipa.



Čazma Crna kronika

Poznati su i neki detalji nesreće koja se dogodila nedaleko od škole. Prema informacijama nekih od svjedoka, djevojčice su bile kod autobusa koji je stajao na stanici i krenule na pješački gdje je na njih naletjela vozačica osobnog automobila koja ih navodno nije vidjela na vrijeme zbog autobusa. Ravnateljica škole Zlata Haloš kazala nam je da nije bila svjedok nesreće i da ne zna kako se dogodila, ali da je dežurni učitelj bio na autobusnoj stanici kod škole. Na pješačkom prijelazu nema semafora, već samo treptajuća svjetla, što nije dovoljno, smatra ravnateljica, i vozači bi više pazili kada bi bio semafor. I tako su jadne naletjele. Riječ je o ozljedama glave, prsnog koša i rebara. U bolnici su nam rekli i da se obje djevojčice ne sjećaju samog naleta automobila na njih. Iz policije su rekli kako je nesreće kumovala prevelika brzina. Pretrčale su ispred autobusa i na njih je u tom trenutku naletjela vozačica, koja ih nije vidjela. Silina ozljeda je prilično velika, a i ovdje je vjerojatno brzina kumovala. A sve ovo dogodilo se tek nekoliko sati nakon završetka jedne velike policijske akcije u cijeloj Hrvatskoj, kada su policajci mjerili i kažnjavali pretjeranu brzinu u naselju.



Emisija: Crna Hronika 26.07.2017.
Ulaskom u lijevi zavoj ispred mosta, koji vodi preko odvodnog kanala, izgubio je nadzor nad svojim Renault Scenicom. U razdoblju od 30. Iz policije su rekli kako je nesreće kumovala prevelika brzina. Nakon naleta najprije je glavom udarila u vjetrobransko staklo, a potom pala na kolnik. Naime, kako neslužbeno doznajemo VW Polo izletio je na Đurđevačku cestu iz smjera Ulice Lovre Matačića te oduzeo prednost vozačici Seata uslijed čega je došlo do sudara. Policija i kola Hitne pomoći su izašle na teren nakon čega su unesrećeni prevezini u bolnicu. Misteriozna žena Policija taji sve informacije vezane za slučaj poput misterioznog imena osobe koje je u tako kasnim satima uopće pronašla nesretnog Josipa. Brzina neprimjerena uvjetima, osobinama i stanju ceste — 4 prometne nesreće. Tina, u ovim teškim trenucima ne znam ni sam što bih ti rekao! Naime, zatečen je 23-godišnjak da bez položenog vozačkog ispita upravlja sa osobnim automobilom kojemu je registracija istekla i na kojeg je stavio nepripadajuće registarske pločice. Riječ je o ozljedama glave, prsnog koša i rebara.

[Kurve za sex|Moj prvi put iskustva|Sanovnik bivši dečko]






Oznake: dom, umirovljenika, Čazma

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.