Good girls go to heaven, bad girls go everywhere...

09.05.2008., petak

Evo malo pričica, zanimljivih...

Hehe konačno novi post!! Već ste mislili da sam zaboravila... E pa sad ovako: jedan iz škole (al sam mu obećala da neću reć njegovo ime zato da ne bi, slučajno, ne daj Bože, neki nastavnik saznao) mi je ispričao super priče, pa vam ih pišem... naravno iz škole je ide u 7. razr. pa evo:
Ove priče mi je ispričao(ovo mu nije naravno ime, kao što sam rekla, nego njegov nadimak): Princ Kygner
Naš Princ je bio u razredu, a kraj njga je prolazio Tomić. Opalio ga je po glavi s čepom od boce, pa su obojica morali k psihologinji... a njoj je reko da je debela (kad mi je pričao, ne kad je bio kod nje).

Kad je bio na satu geografije, je odgovarao pred pločom. Nasmijavao je nekog u razredu, pa je lupao po karti. Nastavnica je rekla: ... prestani! a on njoj : šta mi moš? i ona mu tak dala 1!!!

Zvao je Anu Feder i reko joj da je neka njena prijateljica i nek dođe kod nje. Ana je otišla a kad se vratila nazvala ga je i rekla da je sad bila kod nje i da je ona rekla da ju nije zvala. onda ju je opsovo i reko joj da je glupača.

jedna cura u razredu ga je zezala na satu likovnog, pa je reko nast. joži horvatu: ona vam je rekla da ste pijanac! nastavnik ju je zapisao, a zapravo nije ništ rekla, nego je on reko.

princ je bio na satu engleskog. udarao je po onom limu ispod klupe, i nastavnica čović je došla pred njega. rekao mi je da joj je jako smrdilo iz usta. rekla mu je: prestani! on je reko: nastavnice nemojte meni je zlo! nastavnica je rekla : od čega? a on : od smrada!!!


a sad malo o nečem drugom. eto bila sam na LiDraNu u Dubrovniku, joj kad se sjetim da smo se vozili 13 sati!! bilo je odlično kad budem stigla stavim vam i neke slikice!! ok? eto rekli su da je film dobar i da ga prijavimo na još nekakav festival u čakovec. e pa sad više stvarno nemam o čemu pisat, ali evo jedan malo duži post jer nisam duuuugo pisala, pa super ako ste ga pročitali do kraja... poooooooooozzzzzzz....... i ostavite puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno komentara kao na prošlom, taj prošli je bio moja prva stotka u kommovima....... poooooooooooooooooooooooooooooz!!!!!!!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.