On/Off

Kostur dizajna: Lucija ^^

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

•(Ne)Shvaćanja.

Image Hosted by ImageShack.us

•Napomena:
Bilo bi poželjno da ostavite samo jedan komentar.
Dva najviše.
Hvala.


Ja?

•Jedna od nas koji smo tu zbog ravnoteže među zvijezdama [jesmo li?].

Čitam:

Crinoline




Liberoporoza

Ne volim biti nametljiva.Pokusavam ne biti dosadna.

Mislim da mi zasad ide dosta dobro,jer kod drugih nisam primjećivala ništa što bi upućivalo da dotičnoj osobi treniram živce.

Međutim,u intervalima me spopada ludilo povezano s novoprocitanim knjigama.Da pojasnim;ako me knjiga jako oduševi,postajem naporna.I znam to.Ali ne mogu si pomoći.Neprestalno meljem o knjizi i svakom živom preporučam da ju pročita.Nesvjesno(ozbiljno vam kažem) zapodjevam razgovor na temu knjige,i u svakoj drugoj temi pronalazim neku poveznicu s knjigom.Bolesno,znam.Odvikavam se od te toga što rezultira čestim ugrizima za donju usnicu.

A koje su to knjige koje me toliko oduševljavaju?

Volim čitati.Čitanje mi je najdraži odmor.Ali,ruku na srce,nisam nešto posebno iskusna što se knjiga i književnosti tiče.14 mi je godina,kako bih bila?!Volim književnost i trudim se naučiti nešto.Trudim se i pročitati lektire,ali tu i tamo preskočim koju.

Istina je da tek počinjem otkrivati što mi se sviđa.

Zašto ovaj uvod?
Iz prostog razloga da ne mislite da se smatram načitanom osobom ili išta slično,ali i zbog nade da će te iz ovoga uvoda shvatiti zašto me oduševljavaju knjige koje me oduševljavaju.

Harry Potter (svih sedam knjiga,naravno)
- šest je djelova već bilo izašlo kada sam počela ulaziti u HP svijet.Tri sam nastavka imala,a ostale sam posuđivala.Svih šest sam pročitala u dosta kratkom roku,što i nije bilo baš pametno.

Trebalo je dosta vremena dok su svi ukućani napokon naučili ignorirati i jednostavno oglušiti na svaki moj spomen HP knjiga.

Sumrak,Mladi mjesec,Pomrčina.

-da,da...i mene je zahvatio twilight virus.Pomrčinu još nisam pročitala,ali je već kupljena(zapravo poklonjena,aliii...o tome nekom drugom prilikom).Nisam romantičarka,dok bajke,legende,magiju obožavam.Ovdje je to uvezano i jako mi se sviđa.Previše.S obzirom na to da sam znala da će u knjizi biti dosta romantike,nisam očekivala da ću biti oduševljena.Ali jesam,i ponavljam, ne mogu si pomoći.

Ovog je puta moje blebletanje o spomenutim knjigama dovelo do toga da je mama(!),da,mama,uzela knjigu i pročitala je.

Iskreno,ne znam šta da o tome mislim.


Ima tu još knjiga koje su me posebno zainteresirale,ali mislim da su spomenute bile više nego dovoljne da shvatite ono što sam željela prenijeti ovim postom.

Ima li netko od vas sa istim simptomima? =)

-------------------------------------------------------
Mlađa sestra: Mama,šta je kalij?
Starija sestra: nešto što nema c
-------------------------------------------------------


|nedjelja, 30.03.2008. , 15:04|

| Komentari (15) | Da*Ne| Print|






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.