< ožujak, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Srpanj 2007 (2)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (1)
Travanj 2007 (6)
Ožujak 2007 (3)
Siječanj 2007 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

Image hosting

Image hosting




Free Music

Music Lyrics



Music Lyrics


MySpace

MySpace



blog layouts

blog layouts



Pozdrav people! Mi smo dvije cure koje ce vam u ovom blogu prikazati svoje fanove! A to su:BRITNEY,SHAKIRA,FERGIE,MARY KATE I ASHLEY OLSEN, RIHIANNA,BLACK EYED PEASE, PUSSYCATS DOLLS,CHAD MICHAEL MURREY,BEYONCE,J.LO,JESSICA ALBA,50 cent........I MNOGE DRUGE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image hosting for myspace

image hosting for myspace



layout for myspace

layout for myspace




ImageChef.com - Create custom images

ImageChef.com - Create custom images

ImageChef.com - Create custom images

ImageChef.com - Create custom images


Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

http://www.slibe.com/image/5531240c-bluebearmo2vm3/


PPatriotic
IInspirational
NNeat
KKind
SSpunky

Name / Username:


Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com

nedjelja, 18.03.2007.

Justin bježi od Britney k'o od kuge

wavenjamimahpartyburninmad



Šarmantno-iritantni bivši par, Spears i Timberlake, susreli su se prvi puta otkako je ona odcipelirala Federlinea. Britney inače već ima novog dečka, s kojim se seksa u javnim zahodima.


Proteklog je tjedna Justin Timberlake odveo svoju dragu Cameron Diaz u noćni klub u kojem je uskrsla 'partijanerka' Britney čest gost.

"Justin se nije micao sa podija cijelu noć, izbjegavajući Britney kao kugu", slikovito su opisali prizor pristuni.

Britney to previše ne zamara i dok Justin liječi dušu pjesmama, ona uz otkrivanje funkcije gaća i čarapa ima posla i s novim frajerima.

Jedan od njih je nekadašnji blizak prijatelj Paris Hilton, nasljednik naftnog biznisa Brandon Davis.


Par je ulovljen u jednom od serijskih noćnih izlazaka kako zajedno odlaze u WC, a osim najbolje prijateljice i milijuna na bankovnim računima dijele i bolno upadljivi izostanak stila.





| komentari (17) | print | # |

'Lista smrti' Britney Spears





Droga, seks i alkohol nisu njen najveći problem. Britneyno psihičko stanje je puno ozbiljnije nego se mislilo. Pop-princeza, izgleda, pati od kronične paranoje, a i sastavila je i listu za odstrel.


Britneyno psihičko stanje je puno gore nego se mislilo. Britanski tabloid News Of The World donio je uznemirujuću priču u kojoj tvrdi da je osoblje klinike Promises među osobnim stvarima nekad slavne pjevačice pronašlo komad papira s naslovom "Lista smrti", na kojoj prvo mjesto zauzima Kevin Federline, a slijede ga vodeći paparazzi.

Kad je osoblje priupitalo posrnulu pop-princezu što joj to zapravo znači, ona je briznula u plač i priznala da ima "mračne fantazije o lošim stvarima koje se trebaju dogoditi njezinim neprijateljima".

Britney uz to pati i od kronične paranoje. U klinici je zakupila cijelo krilo kako bi bila sama, a boji se i tajnih uređaja koji joj "snimaju misli", pa tako cijelo jutro uspaničeno hoda po svojoj sobi, tražeći skrivene naprave.



Osim paranoje, prate je i suicidalne misli, zbog čega je, navodno, prije tjedan dana hodala po svojoj vili s dvije boce pune tylenola u ruci prijeteći da će to sve progutati i okončati "ovaj cirkus".

Nakon detaljnog pregleda doktori su utvrdili da se vjerojatno radi o post-porođajnoj depresiji, jer je Britney rodila prije svega pet mjeseci.

''Nema sumnje, Britney voli piti'', kažu doktori, ali nadodaju da se tako ona pokušavala nositi sa puno većim problemima.

Neki drznici odlučili su iskoristiti Britneyno trenutno stanje, pa se u prodaji tako našla lutka ćelave Britney u luđačkoj košulji . Cijena lutke je 82 dolara, a može se kupiti na eBayu.



| komentari (4) | print | # |

Četverostruka svadba Jessice Albe




wavesmijehsmokin
Ona nikad nije slobodna, štoviše, ove godine planira četiri vjenčanja. Hodanje prema oltaru njena je svakodnevica, kao i mlaćenje negativaca. Tko će oženiti najseksi žensku?


Jessica Alba vraća se ove godine kao mladenka u čak četiri filma. U televizijskom životu usamljena ratnica, postala je predmetom interesa mnogih kad se preselila na filmsko platno.

"Odlično mi ide cijela ta stvar s vjenčanjima. Izgleda da ću se puno udavati ove godine. Najbolja svadba mi je bila u Fantastic Four 2. Bili smo na vrhu zgrade i iako smo se smrzavali, to je najbliže mojem vjenčanju iz snova."

Osim te svadbe, bit će žena Haydena Christensena u Awake, te 'odbjegla nevjesta' u Good Luck Chuck, dok u Billu vara Aarona Eckharta.

Lijepa Jessica već je jednom bila na pragu bračnog života kada se zaručila za svojeg partnera iz Anđela tame Michalea Weatherlyja, no s filmskom karijerom u usponu, svadbena zvona ipak nisu odjeknula.

25-godišnja Alba trenutno izlazi s filmskim producentom Cashom Warrenom, u kojeg se zaljubila na snimanju Fanastične četvorke, i priznaje da jedva čeka dan kad će postati mama:

"Prava sam curica kad su djeca u pitanju. Odmalena sam okružena djecom i mijenjala sam pelene od svoje šeste godine, tako da ih definitivno želim nekoliko."

Prethodni članci:
Višnjić i Alba znaju čega se bojite (22.11.2006.)

Jessica Alba se ne skida (23.10.2006.)

mahmah



| komentari (2) | print | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.