Nema Vremena Za Karmu_-_Paxton Robey & Lone Jensen - Susretit će se u sredini

petak , 21.12.2018.

Nema Vremena Za Karmu_-_Paxton Robey & Lone Jensen










Click here: Nema Vremena Za Karmu_-_Paxton Robey & Lone Jensen






To nam olaksava da nasu svrhu prepoznamo kao nesto normalno, a ne nestvarno. Verovatno se to desava svakome od nas. Svaka osoba do nje dolazi preko serije dogadjaja i iskustava. Medjutim, te subote govorio je neki svestenik koji je bio gost.





One ocigledno prevazilaze sadasnja naucno dokazana saznanja o univerzumu, zbog potrebe za intuitivnom verifikacijom. Na putu kuci, u DeSoto, majka je pokusavala da objasni ili da racionalizuje ono sto smo upravo culi. Nase samopouzdanje raste kada cujemo sta je neko drugi doziveo i lakse nam je da bezuslovno prihvatimo alternativni put.





Nema Vremena Za Karmu_-_Paxton Robey & Lone Jensen - One ocigledno prevazilaze sadasnja naucno dokazana saznanja o univerzumu, zbog potrebe za intuitivnom verifikacijom. Saznanje o stvarima kao sto su vantelesno putovanje, iskustvo bliske smrti, astralni plan, aure, hijerarhija...





Meta, izvan, i fizicko, t. Pocetkom dvadesetog veka stvari koje gledamo kod Opre Vinfri bile su tabu. Saznanje o stvarima kao sto su vantelesno putovanje, iskustvo bliske smrti, astralni plan, aure, hijerarhija... Setite se sudjenja vesticama u Salemu. U takve tragace spadaju Nostradamus, Meister Echhart. Ono sto najvise volimo da radimo jeste nasa kosmicka svrha. Svaka osoba do nje dolazi preko serije dogadjaja i iskustava. I ja sam ih imao, bas kao i vi. I vi ste, isto kao i ja, imali tendenciju da ih racionalizujete ili odbacujete. Ako se osvrnemo unazad uvidjamo da je svako i najmanje saznanje i prosvetljenje bilo precizno pozicionirano u vremenu i prostoru da nas pokrene u pravcu koji smo izabrali. U ovom uvodu zelim da sa vama podelim nekoliko svojih znacajnih momenata iz nekoliko razloga. Prvo, iako svako ima sopstvenu unikatnu seriju otkrovenja, nekad tananu, nekad bucnu, postoji i univerzalna nit koja se provlaci kroz ceo proces budjenja. To nam olaksava da nasu svrhu prepoznamo kao nesto normalno, a ne nestvarno. Nase samopouzdanje raste kada cujemo sta je neko drugi doziveo i lakse nam je da bezuslovno prihvatimo alternativni put. One ocigledno prevazilaze sadasnja naucno dokazana saznanja o univerzumu, zbog potrebe za intuitivnom verifikacijom. Nauka kaze da ne postoje cvrsti dokazi o postojanju NLO iako milioni ljudi kazu da su imali vizuelne ili druge kontakte sa njima. Fizicari kazu da je voda tecna, dok je Isus demonstrirao da je ona u scvrstom stanju. I tako dalje, i tako dalje. Zato, ako mi dopustite, ispricacu vam nekoliko slucajeva koji su mi pokazali da nisam ovde da cepam drva. Verovatno se to desava svakome od nas. Mogu da kazem da sam veoma zadovoljan svojim religioznim vaspitanjem. Moji baba i deda, tetke, ujaci, rodjaci, cela porodica i familija nisu se fiksirali na djavola niti na grehe. Propovedi su uglavnom bile vezane za moralne teme, cinjenje dobrih dela... Medjutim, te subote govorio je neki svestenik koji je bio gost. Govorio je veoma glasno, nikada nisam cuo da neko tako vice. Naglasavao je neke stvari koje su mi bile nepoznate: vatra u paklu, sumpor, vecna kazna koju propisuje razjareni Bog. Na putu kuci, u DeSoto, majka je pokusavala da objasni ili da racionalizuje ono sto smo upravo culi. Tada sam prvi put dobio nagovestaj o tome da bi Bog mogao biti i neprijatelj. Svaka celija u mom mozgu je analizirala sta bi sve lose moglo da se dogodi u mom zivotu.



Paxton Robey: Thoughts for Healers
Medjutim, te subote govorio je neki svestenik koji je bio gost. Mogu da kazem da sam veoma zadovoljan svojim religioznim vaspitanjem. I tako dalje, i tako dalje. Pocetkom dvadesetog veka stvari koje gledamo kod Opre Vinfri bile su tabu. I ja sam ih imao, bas kao i vi. Ono sto najvise volimo da radimo jeste nasa kosmicka svrha. Na putu kuci, u DeSoto, majka je pokusavala da objasni ili da racionalizuje ono sto smo upravo culi.

[Erotska masaza oglasi|Oglasi cure bih|Chat hrvatska u mom srcu]






Oznake: nema, vremena, za, Karmu_-_Paxton, Robey, &, Lone, Jensen

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.