Ljubavna spajalica banja luka - Karlovac

srijeda , 16.01.2019.

Sarajevo: Stipendisti Udruženja “Spajalica” potpisali ugovore o stipendiranju










Dating Site: Ljubavna spajalica banja luka






Za samo 8 osam dana koliko je bio otvoren konkurs putem online prijavnog obrasca za dodjelu stipendija ukupno se prijavilo 420 studenata što dovoljno govori o efektnosti novog načina apliciranja. Na kraju su stipendisti zajedno sa predstavnicima Udruženja nastavili druženje uz zakusku s ciljem boljeg upoznavanja. Nakon kraće prezentacije Udruženja pristupilo se i svečanom činu potpisivanju ugovora sa stipendistima.



ljubavna spajalica banja luka

Naime, radi se o online apliciranju koje se odvijalo putem online prijavnog obrasca na oficijelnoj web stranici Udruženja. Nakon kraće prezentacije Udruženja pristupilo se i svečanom činu potpisivanju ugovora sa stipendistima.



ljubavna spajalica banja luka

Sarajevo: Stipendisti Udruženja “Spajalica” potpisali ugovore o stipendiranju - Naime, radi se o online apliciranju koje se odvijalo putem online prijavnog obrasca na oficijelnoj web stranici Udruženja.



ljubavna spajalica banja luka



SENZACIONALNO-DRUZENJE (DATING) ruskinje,beloruskinje brak
Na kraju su stipendisti zajedno sa predstavnicima Udruženja nastavili druženje uz zakusku s ciljem boljeg upoznavanja. Za samo 8 osam dana koliko je bio otvoren konkurs putem online prijavnog obrasca za dodjelu stipendija ukupno se prijavilo 420 studenata što dovoljno govori o efektnosti novog načina apliciranja. Svi stipendisti su pohvalili novi način apliciranja za stipendije Udruženja. Cilj ovog načina apliciranja je bio ohrabriti sve studente da na jedan jednostavan i moderan način pokušaju aplicirati za stipendije, i poštediti ih troškova i gubljenja dragocjenog vremena koje zahtijeva prikupljanje dokumentacije ukoliko nemaju šanse za dobijanje stipendije. Nakon kraće prezentacije Udruženja pristupilo se i svečanom činu potpisivanju ugovora sa stipendistima. Stipendistima se nakon potpisvanja ugovora obratio i Almir Mukača, član Upravnog odbora Udruženja i u svom govoru osvrnuo se na sami nastanak Udruženja, ideju koju Udruženje kroz projekte promoviše i širi. Naime, radi se o online apliciranju koje se odvijalo putem online prijavnog obrasca na oficijelnoj web stranici Udruženja.

[Trazim muskarca za sex|Cura trazi par|Transice zagreb upoznavanje]






Oznake: Sarajevo, Stipendisti, udruženja, spajalica, potpisali, ugovore, o, stipendiranju

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.