Poruke za uskrs - Pronađite djevojku

četvrtak , 27.12.2018.

Magazin










Click here: Poruke za uskrs






Trci zeko preko brda i dola jer zna da tebe poljubiti mora… Ostavio zeko mrkvu i kupus da tebi pozeli SRETAN USKRS!!! A njihovi autori kao da se utrkuju čija će sms čestitka biti interesantnija… I mora se priznati da privlače pažnju mnogih i rado se prosleđuju dragim ljudima.



poruke za uskrs

To je molitva i blagoslov od Boga, da svatko još više voli bližnjega svoga! Uskrs je dan kada se svi vole, daruju i blaguju, i za porodičnim stolom mole. To je molitva i blagoslov od Boga, da svatko još više voli bližnjega svoga!



poruke za uskrs

Poruke za Uskrs - Sveto jaje uskrsnjeg jutra,sto ti danas kucu krasi,nek ti donese svaku srecu i od svake muke spasi. Ovo je od srca želja, slavi HRISTA SPASITELJA!



poruke za uskrs

Uskrs ili Vaskrs predstavlja najveći hrišćanski praznik. Na taj dan proslavlXa se Isusov povratak u život — vaskrsenje. Po hrišćanskom verovanju, Hrist je vaskrsao trećeg dana posle njegove smrti, uklXučujući i sam dan smrti prve nedelXe posle Velikog petka. Za tu priliku pripremili smo prigodne čestitke koje su u duhu ovog velikog hrišćanskog praznika. SMS poruke za pravoslavni Uskrs Bog veliki i svi sveci, i svi dani i meseci i godine što dolaze, neka vašu kuću paze! Ovo je od srca želja, slavi HRISTA SPASITELJA! U proljeće rano kad se priroda budi, zbog dana jednog srećniji su ljudi. Na licu se vide znakovi sreće, Isus je došao, napustit nas neće. Svaki je kraj početak novi, nek ti se ostvare sve želje i snovi. Neka ti od sreće duša zablista srećan ti praznik vaskrsenja Hrista. U plamenu praznika dok se iskrene želje roje, Bog nek blagoslovi i sačuva tebe i sve tvoje. U tvom domu, zdravlja nek donese,NA ZDRAVLjE VASKRS, HRISTOS VOSKRESE! Nedeljno jutro kad zablista, radosno dočekajte vaskrslog HRISTA, jer on pobedi smrt i uvede nas u rajski vrt. Tamjan miriše i gori sveća, nek vašu kuću ispuni sreća, a dušu nek ti ispuni vera, primi u srce Hrista spasitelja. Hristos voskrese, radost donese. Na livadi crkva stara, zvono s zvonom razgovara. Svanuo je dan spasenja, dan Hristovog Vaskrsenja. Dolazi Uskrs veselim se tome, radosno uskršnja zvona zvone. Uskrs je dan kada se svi vole, daruju i blaguju, i za porodičnim stolom mole. Nek u hramu bića tvoga, Vaskrsli se Gospod javi. Da te štiti, ispunjava, sa radosću i ljubavi! Uskrs nam dođe, uskrs nam stiže, dragom bogu priđimo bliže, nek sreća i sloga u domu ti vlada, srećan Uskrs želim ti sada! Pogledajte i koje smo ranije objavljivali.



SRETAN USKRS d0
Kad do tebe zeka skokne, želim da te u lice smokne! U proljeće rano kad se priroda budi, zbog dana jednog sretni su ljudi. Neka Vam kuca u veselju blista i srecno vam vaskresenje Hrista! Kad do tebe zeka skokne, želim da te u lice smokne! Ukoliko želite da vama dragim osobama čestitate početak zajedničkog života na ovoj stranici možete pronaći prelepe čestitke, poruke i stihove za srećno venčanje i brak. Jutro belo već se rudi, zdravo bili dragi ljudi. Upravo iz tog razloga, bilo nam je prilično teško da se odlučimo koje su to najlepše slike i čestitke za Uskrs. SREĆAN VAM VASKRS DRAGI MOJI!!!! Mali zeko bijeli jako se veseli pisanice dijeli i sretan uskrs zeli Pokucao mi zeko na vrata, donio pisanicu i rekao da na njoj napišem tvoje ime i sretan Uskrs čestitam time.

[Halo oglasi licni oglasi ona trazi njega|Krv tijekom spolnog odnosa|Stanovi]






Oznake: igraonica

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.